Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim bir tanıdığım kullanıyordu kilo verdi ama kullanmayı devam etmek gerekiyor buda para demek sürekli alman gerek. Bende çay kullanıyordum gerçekten çok yardımcı oldu 2 kere kullandım ikisinide de 1 ayda 5 kg verdim hemde diyet yapmadan tabi sonra saldım kendimi dikkat etmedim. Bende onu tekrar almak istiyorum bitki çayı sabahları ac karnına içiliyor bir zararı yok tabi kaptan ne der bilmiyorum bu düşünceme LAydLiNe LAydLiNe
Kaptan kesinlikle karşı böyle şeylere benden soylemesi

9 temmuz pzt menu

9.30
1 haş.yımırta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tk tereyağ
1 tk bal
2 dilim tb ekmek

15.30
1 kepçe tavuk çorba
1 dilim ekmek
1 sk et sote
1 sk zy t.fasulye
Ayran

19.30
1 şeftali

2 L su
30 dk yürüyüş

Tamam kaptancım. Artı kilo işine söz veremiyorum malum açık büfe ama tartı işini çözeceğim

Sakın ama sakın açık büfe diye her şeyden yeme yoksa verdiklerinin hepsini alırsın. Sağlıklı yiyeceklerden ye. Zaten tartın sıkıntı çıkartacak. Çünkü evdeki tartıyla dışarıdaki tartı bir olmaz.

Daha aktif bir grup olursak daha fazla kilo veririz kızlar grup çok sakin
Aynen canım ama bu sakinliği bozmak sizlerin elinde. Daha sık gelirseniz buraya daha güzel bir muhabbet daha güzel motivasyon olur ama yazdan kaynaklı bir kopukluk var. İlerleyen zamanlarda düzeleceğine inanıyorum. Telefon işini hallettin dimi?
72.700 dedi tarti tokat gibi carpti valla.....ama regli olacam eli kulaginda onun siskinligide var.. ama cok aldim farkindayim...;(( iki gundur dikkat ediyorum yediklerime sınırlar getirdim... artik dur diyorum kendime..
Çok fena çarpmış canım bence de bu kilo. Hadi bakalım ilk hedef yine altılı rakamlar. Az olsun yavaş olsun ama olsun. Bırakma artık lütfen kendini. Neredeyse 4 kiloya yakın geri gelmiş. Kaç ayın emeği çöpe gitti. Bu kez olacak inan artık kendine.
Yeni görev yerin hayırlı olsun canım
Teşekkür ederim canım :KK200:
Bugün kı menüm

Kahvaltı 8.45
Patlıcanlı yumurta
Yulaflı bazlama

Öğlen 13.45
Yulaf sut Ceviz

Ara 15.45
Mozarella ve bir portakal

Akşam 17.45
Yoğurt yulaf

3 lt su
3 brdk yesıl cay

1 saat yürüyüş
100 ip atlama
Saatlerin çok güzel. Çok hafif yemişsin. Sadece yulaflı da olsa bazlama olmasa olurmuş. Normal un kattın mı içine?

Seni her gördüğümde Hilal geliyor aklıma. Gidiş o gidiş bir gitti bir daha gelmedi. Hep aklımda acaba neler yapıyor? Evlendi mi? Çoluğu çocuğu oldu mu?

Kızlar ben herbalıfe a başlamayı düşünüyorum hatta sıparıs verdım bile kullanıp memnun kalan var mı aranızda
Hayır canım kesinlikle önermiyorum. Metabolizmanı bozmanı istemem. Daha önce kilo vermiş bir insansın. Yine başarabilirsin hem de sadece sağlıklı beslenerek. Acele etme lütfen. Biliyorsun ki yavaş yavaş oluyor bu işler. Öyle birden bire zayıflayamıyoruz.
Benim bir tanıdığım kullanıyordu kilo verdi ama kullanmayı devam etmek gerekiyor buda para demek sürekli alman gerek. Bende çay kullanıyordum gerçekten çok yardımcı oldu 2 kere kullandım ikisinide de 1 ayda 5 kg verdim hemde diyet yapmadan tabi sonra saldım kendimi dikkat etmedim. Bende onu tekrar almak istiyorum bitki çayı sabahları ac karnına içiliyor bir zararı yok tabi kaptan ne der bilmiyorum bu düşünceme LAydLiNe LAydLiNe
Hayır canım çaylara da izin vermiyorum. Sen boğazının tutmadıktan sonra ister çayla kilo ver ister başka bir şeyler verdiğin kilolar tekrar gelir. Bunu tatilde çok iyi gördün. Tek yapman gereken şey sağlıklı beslenmek. O zaman fazlalık bütün kilolar kendiliğinden gidiyor.

Slm kızlar
Bugün şekersiz 21 gün deneyimine başladım birazda az yemeye
İnşaallah artık güzelce kilolar gider
Eşimle geçen haftadan beri az az yürümeye başladık
Ama bugün uzun zamandan beri yürümediğini kadar yürüdüm
Yaklaşık 35 dk ve akşam 35 dk kadar önce göbek attım sonrada açma germe
Çok iyi geldi inşaallah bu düzeni oturturum
Burada yaz kısagüzel değerlendirmeyi nasip etsin rabbim inşaallah.
Yarından itibaren menü yazmaya çalışıcam
İki katlı ev 2 çocuk biri bebek olunca gece kendimi nasıl atıyorum yatağa bilemiyorum çoğu zaman :)))
Ne güzel şeyler yapmışsın maşallah. Hadi bakalım inşallah güzel rakamlar göreceksin tartıda. Cuma günü mutlaka bildirim yap sabırsızlıkla bekliyorum bildirimini. Diyetisyenin listesine devam ediyor musun?
Kaptan kesinlikle karşı böyle şeylere benden soylemesi

Beni artık çok iyi tanımışsın :KK70::KK70::KK36:
Kızlar diyette dondurmanın yeri nedir acaba çok mu ciss :dondurma:

Dondurma çok cısss canım. Bu yaz artık yeme. Seneye zayıf zayıf yersin.

Yeni görev yerinde huzurlu mesailer diliyorum canım.

Günaydın kızlar

Dün iki kişi haricinde kimse menü yazmamış NEDEN?

Menülerinizi bekliyorum tek tek isim söyletmeyin bana :sinirli:

Aylık bireysel sıralama listesi açıklanmış kızlar. İlk 10' da iki kişi var bizim takımdan. @burcugncy ve @polokey2244 tebrik ediyorum kızlar. İlk 10 un içindesiniz. Bakın bakalım sizlerde kendi sıralamanıza kaçıncı sıradasınız?

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siralama-listesi.246132/page-13#post-56599192
Geçen haftaki kiloma göre 63ncü tabi +2.5 kilo fazla çıkınca tartıda daha fazlası beklenemezdi zaten. Ama çok şükür verdim sayılır + kiloları cumaya kadar dahada inerim inşallah

Günaydın kızlar

Dün iki kişi haricinde kimse menü yazmamış NEDEN?

Menülerinizi bekliyorum tek tek isim söyletmeyin bana :sinirli:
Bu regl beni mahfetti kaç gündür kendime gelemedim çok fazla agrım mide bulantım olduğu için hiçbirşeye odaklanamadim ama yediklerime dikkat ettim. Menü yazamadım gerçekten kötüydüm ve şuan da hatırlamıyorum ne yediğimi falan dün kahvaltiliklarla gecistirdim onu hatırlıyorum yemek yapmaya bile halim yoktu kaçamak yapmadım. Bugün biraz daha iyiyim ve güzelce sağlıklı beslendim. Yarından itibaren agrım falan da biter daha iyi olur herşey canım kaptanımm:110:

Bak doğru soyledin. Ama tam gaza geliyorum hep bisey cikiyo heyecanimi ertelemek zorunda kaliyorum
Lütfen artık heyecanını ertelemek zorunda kalma. Asıl artık iyice biran önce ulaş hedefine çünkü diyet uzadıkça daha kötü sonuçları oluyor. Bir defa karar verip iradeli ve kararlı şekilde devam etmek lazım.
Geçen haftaki kiloma göre 63ncü tabi +2.5 kilo fazla çıkınca tartıda daha fazlası beklenemezdi zaten. Ama çok şükür verdim sayılır + kiloları cumaya kadar dahada inerim inşallah
Bence bu hafta birincilik için uğraşmalısın. Zaten bir çoğu yeni kiloydu gitmeleri daha kolay.

Bu regl beni mahfetti kaç gündür kendime gelemedim çok fazla agrım mide bulantım olduğu için hiçbirşeye odaklanamadim ama yediklerime dikkat ettim. Menü yazamadım gerçekten kötüydüm ve şuan da hatırlamıyorum ne yediğimi falan dün kahvaltiliklarla gecistirdim onu hatırlıyorum yemek yapmaya bile halim yoktu kaçamak yapmadım. Bugün biraz daha iyiyim ve güzelce sağlıklı beslendim. Yarından itibaren agrım falan da biter daha iyi olur herşey canım kaptanımm:110:

Hadi bakalım canım inşallah. Bu hafta mutlaka birinci olmalıyız. Ona göre düşün lütfen canın bir şey istediğinde.

Hadi bakalım canım inşallah. Bu hafta mutlaka birinci olmalıyız. Ona göre düşün lütfen canın bir şey istediğinde.
Ben inanıyorum istersem yapabilirim her ay mutlaka yaşıyorum bu dönemi önemli olan vazgeçmemek. Inşallah hedefim 94leri görmek bu hafta ulaşmak için elimden geleni yapacağım

Kızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz

İş yerindeyim canım ben. Yemeğimi yedim biraz sohbet ettik arkadaşlarla şimdi de size bakıyorum. Ama senden benden başka kimse yok. Valla bu yaz bize hiç iyi gelmedi. Bayramdan önce ne güzeldi muhabbetimiz. Açıkçası bu durum beni çok rahatsız ediyor. Kimseyi kırmak üzmekte istemiyorum ama bu işe bir çözüm bulmazsak boş boş gelir gelir gideriz. Kilo vermek çok zor olur. Paylaşımımızı artırmamız lazım. Bu arada gideceğin yerlere arabayla gitme yürümeye çalış biraz olmaz mı :KK53::olamaz::KK48:

Sakın ama sakın açık büfe diye her şeyden yeme yoksa verdiklerinin hepsini alırsın. Sağlıklı yiyeceklerden ye. Zaten tartın sıkıntı çıkartacak. Çünkü evdeki tartıyla dışarıdaki tartı bir olmaz.

Aynen canım ama bu sakinliği bozmak sizlerin elinde. Daha sık gelirseniz buraya daha güzel bir muhabbet daha güzel motivasyon olur ama yazdan kaynaklı bir kopukluk var. İlerleyen zamanlarda düzeleceğine inanıyorum. Telefon işini hallettin dimi?

Çok fena çarpmış canım bence de bu kilo. Hadi bakalım ilk hedef yine altılı rakamlar. Az olsun yavaş olsun ama olsun. Bırakma artık lütfen kendini. Neredeyse 4 kiloya yakın geri gelmiş. Kaç ayın emeği çöpe gitti. Bu kez olacak inan artık kendine.

Saatlerin çok güzel. Çok hafif yemişsin. Sadece yulaflı da olsa bazlama olmasa olurmuş. Normal un kattın mı içine?

Seni her gördüğümde Hilal geliyor aklıma. Gidiş o gidiş bir gitti bir daha gelmedi. Hep aklımda acaba neler yapıyor? Evlendi mi? Çoluğu çocuğu oldu mu?

Hayır canım kesinlikle önermiyorum. Metabolizmanı bozmanı istemem. Daha önce kilo vermiş bir insansın. Yine başarabilirsin hem de sadece sağlıklı beslenerek. Acele etme lütfen. Biliyorsun ki yavaş yavaş oluyor bu işler. Öyle birden bire zayıflayamıyoruz.
Hayır canım çaylara da izin vermiyorum. Sen boğazının tutmadıktan sonra ister çayla kilo ver ister başka bir şeyler verdiğin kilolar tekrar gelir. Bunu tatilde çok iyi gördün. Tek yapman gereken şey sağlıklı beslenmek. O zaman fazlalık bütün kilolar kendiliğinden gidiyor.

Ne güzel şeyler yapmışsın maşallah. Hadi bakalım inşallah güzel rakamlar göreceksin tartıda. Cuma günü mutlaka bildirim yap sabırsızlıkla bekliyorum bildirimini. Diyetisyenin listesine devam ediyor musun?

Beni artık çok iyi tanımışsın :KK70::KK70::KK36:

Dondurma çok cısss canım. Bu yaz artık yeme. Seneye zayıf zayıf yersin.

Aynen ebrucugum tanıdım artık seni.oradan uyardin ki zamanında çok sağol. Belki de midem ağrısa da devam edecektim o herbulayfa şimdi de sıkıntı çekerdim kardeşim gibi.ama yarım bıraktım valla kutuyu.seninde katkın büyük sağol.

Back
X