Yolculuk yapmana ve arkadaşlarına rağmen harika bir menü olmuş. Kocaman tebrik ediyorum seni. Diğer arkadaşlara da örnek olmanı diliyorum. Eğer istenilirse yolculukta bile olsa dikkat ediliyor.
Canım menün gayet güzel ama biliyorsun ki değerlendirebilmemiz için saatlerini de yazman lazım. Su ve spor güzel
Tatlım artık kendine gelmen lazım. Lütfen toparlan biran önce çünkü böyle giderse verdiklerini de alacaksın. Kendimi tutamıyorum diye bir şey yok. Düzensiz beslendiğin ve kendini aç bıraktığın için dayanamıyorsun. En baştan beri o yüzden diyorum sana yediklerini azaltma diye. İstersen kendi diyetisyeninin verdiği ilk listeye dön çünkü o zaman daha güzel ilerliyordun.
Duydum bile geç olsa da
Çok görüşemedik canım ama en son hastanede olduğunu söyledi. Sebebini söylemedi ama iyiymiş. Cuma günü de izne ayırdım. İnşallah gelir biran önce aramıza.
Hadi yaz yaaaaa merakla bekliyorum.
Ayyy canım yaaaaa çok sevindim aslında bu mesajına. Yine pes ettin sanmıştım. İnşallah en kısa zamanda dönersin aramıza. Ayrıca giden iki kiloya da çok sevindim.
Dondurma ve akşam yemeğinin saati olmamış canım ama yolculukta olduğun için bir şey diyemeyeceğim. Ne kadar kalacaksın Safranbolu ' da ?
Dünkü menüyü de yazsan çok iyi olacaktı. Ben İzmir e gidince cozutuyorum çünkü

Bisküvilerin haricinde güzel olmuş canım menün. Suyun az olmuş. Birde menü yazarken miktarlarını da yazar mısın mesela tavuk göğsünü ne kadar yiyorsun? Biliyorsun onlar da önemli