Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyı akşamlar kızlar saat çok geç oldu
8/7 tarihli menüm

Kahvaltı
2 yumurta beyazı
Kk beyaz peynir
5 bisküvi ( sevdıgım bisküvi istemeden yedim :KK43: )

16.30
Tavuk göğsü
Salata
1 büyük kase soguk çorba

18.00
Tavuk göğsü
Salatalık turşusu

1.5 lt su 2 Brdk yeşil cay
100 ip atlama

Bugün ki menüm
Kahvaltı 06:30
1 yumurta 2 kaşık karabugday ve dereotu ile yapılmış omlet

Ara 10:30
1 tane ufak süt

Ara 12:30
Yarım ayran
Bir tane çay

Öğle 14:00
2 kaşık melemen
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek

Ara 16:30
1 tane Türk kahvesi

Akşam 20:00
1 kase mercimek çorbası
2 tane ufak karniyarik
Salata
Yarım kase yoğurt

Tekrar ara yapmayı düşünmüyorum yaparsam yazarim

1,5 lt su (yollarda olduğum için çok icemedim ama icerim gece uzun )
Spor yok ama birazdan kızlarla cosabiliriz spor niyetine :)

LAydLiNe LAydLiNe
Yolculuk yapmana ve arkadaşlarına rağmen harika bir menü olmuş. Kocaman tebrik ediyorum seni. Diğer arkadaşlara da örnek olmanı diliyorum. Eğer istenilirse yolculukta bile olsa dikkat ediliyor.
Bugun ki menum;

Kahvalti
Yulaf Süt

Ara
1 seftali

Oglen
Balik
Salata

Ara
1 Buyuk kase soguk corba

Aksam
Yoghurt chia yulaf

3.5 lt Su
3 bardak Yesıl cay

300 ip atlama
Canım menün gayet güzel ama biliyorsun ki değerlendirebilmemiz için saatlerini de yazman lazım. Su ve spor güzel
Bugün ki menü

Sabah
Büyük bir dilim kek
Gong mısır patlağı

Öğle 15.30
Buyuk kiymali pide

Akşam 21:00
Kıymalı pide
Ayran

1.5 yada 2 lt su olmuştur bugün mevlitimiz vardı boyle oldu yarina Allah kerim

Herkese iyi geceler
Tatlım artık kendine gelmen lazım. Lütfen toparlan biran önce çünkü böyle giderse verdiklerini de alacaksın. Kendimi tutamıyorum diye bir şey yok. Düzensiz beslendiğin ve kendini aç bıraktığın için dayanamıyorsun. En baştan beri o yüzden diyorum sana yediklerini azaltma diye. İstersen kendi diyetisyeninin verdiği ilk listeye dön çünkü o zaman daha güzel ilerliyordun.
Oylemi diyorsun ayyy kafama yatti iyi fikir kaptanimiz duymasin haha:olamaz::KK70:
Duydum bile geç olsa da :sinirli:
@cankizzzz nerelerdesin canim seni göremiyorum artik.. Izne falan mi ayrildin haberim de yokkk
Çok görüşemedik canım ama en son hastanede olduğunu söyledi. Sebebini söylemedi ama iyiymiş. Cuma günü de izne ayırdım. İnşallah gelir biran önce aramıza.
@polokey2244 ve aylahl aylahl kizlar basladiniz demiiiii ben basladim cok sukur tarti yüzüme yuzume çarptı kiiiii ne carptiiii oyyy oyyyyy .....
LAydLiNe LAydLiNe kilomu yazsam mi kiiiiiii :olamaz:
Hadi yaz yaaaaa merakla bekliyorum.
Kızlar merhaba telefonum klozete düşmüştü çalışıyordu bi gün sarja taktim bi baktim çalışmıyor 2 haftadır Su an eşimden giriyorum diyetime dikkat ediyorum 2 kilo gitti bile şükür insallah kısa zamanda telefonuma kavuşurum
Ayyy canım yaaaaa çok sevindim aslında bu mesajına. Yine pes ettin sanmıştım. İnşallah en kısa zamanda dönersin aramıza. Ayrıca giden iki kiloya da çok sevindim.
Bugün ki menum
Kahvaltı 10:00
1, 5 yumurta
1dilim peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek

Ara 14:00
1 porsiyon dondurma

Öğle 16:00
Kaşarlı tost

Ara 19;00
1 küçük süt

Akşam 21:30
Bir tabak tavuklu patates yemeğinin tavuklari
Patateslerini pilav la kızım yedi.

Yolda oldugumuz için mola da yedik saat geç oldu.

1,5 lt su anca olmuştur. Dışarıda wc gitmemek için çok içemiyorum.
Tempolu yürüyüş yok ama kızlarla gezdik 5 saat kadar
LAydLiNe LAydLiNe
Dondurma ve akşam yemeğinin saati olmamış canım ama yolculukta olduğun için bir şey diyemeyeceğim. Ne kadar kalacaksın Safranbolu ' da ?
İnanıyorum ki verceğim kilo. Düğüne Tam 1 Ay Kaldı.

İzmir Yolculuğu Hayırlı İş Çok Şükür
Ama ayar kaçtı biraz
Dünkü menümü veremedim

Bugünkünü vereyim

8 temmuz 2018 pazar

11.00
2 dilim ekmekten karışık tost
3 dilim karpuz
3 dilim. Kavun

18.00
Tavuk ızgara, salata

Su en az 2 litre
1 saat yürüyuüş
Dünkü menüyü de yazsan çok iyi olacaktı. Ben İzmir e gidince cozutuyorum çünkü :KK53:
Iyı akşamlar kızlar saat çok geç oldu
8/7 tarihli menüm

Kahvaltı
2 yumurta beyazı
Kk beyaz peynir
5 bisküvi ( sevdıgım bisküvi istemeden yedim :KK43: )

16.30
Tavuk göğsü
Salata
1 büyük kase soguk çorba

18.00
Tavuk göğsü
Salatalık turşusu

1.5 lt su 2 Brdk yeşil cay
100 ip atlama
Bisküvilerin haricinde güzel olmuş canım menün. Suyun az olmuş. Birde menü yazarken miktarlarını da yazar mısın mesela tavuk göğsünü ne kadar yiyorsun? Biliyorsun onlar da önemli

Bu arada sizinle son gelişmeleri paylaşayım. Bugün yeni görev yerim belli oldu ve çok şükür KK ya çok rahat girebileceğim bir yer. İnşallah işte az olur da bol bol vakit ayırırım size :KK36:

Bu arada sizinle son gelişmeleri paylaşayım. Bugün yeni görev yerim belli oldu ve çok şükür KK ya çok rahat girebileceğim bir yer. İnşallah işte az olur da bol bol vakit ayırırım size :KK36:
Yeni yerin hayırlı olsun kaptan. Ben diyetisyenime gitmeyi düşünüyorum keşke aylık kontrolumdede gitseydim. O not aldığı için falan daha güzel ilerleyip kontrolüm var diye daha çok dikkat etmiştim. Şimdi bir türlü toparlanamadim. 1-2 kg verip gitmeyi düşünüyorum ayın 15inde tam 2 ay olunca.

Yeni yerin hayırlı olsun kaptan. Ben diyetisyenime gitmeyi düşünüyorum keşke aylık kontrolumdede gitseydim. O not aldığı için falan daha güzel ilerleyip kontrolüm var diye daha çok dikkat etmiştim. Şimdi bir türlü toparlanamadim. 1-2 kg verip gitmeyi düşünüyorum ayın 15inde tam 2 ay olunca.

Tamam canım tekrardan git. Hatta mümkünse özel bir diyetisyen bulmaya çalış. Onlar daha ilgili alakalı oluyor. Ama hiç olmazsa yine eskisine git. Bizim kontrolümüz seni çok etkilemiyor. Acaba çok mu yumuşak davranıyorum size şimdi bilemedim ki :işsiz:

Tamam canım tekrardan git. Hatta mümkünse özel bir diyetisyen bulmaya çalış. Onlar daha ilgili alakalı oluyor. Ama hiç olmazsa yine eskisine git. Bizim kontrolümüz seni çok etkilemiyor. Acaba çok mu yumuşak davranıyorum size şimdi bilemedim ki :işsiz:
Ne güzel kilo veriyordum bi anda ne olduysa oldu toparlayamadım birde üstüne regl dönemi yaklaşınca daha kotu oldu. Diyete başladığımdan beri zaten regl donemine 1 hafta kala o hafta toparlayamıyorum olunca anca toparlayabiliyorum. Cumaya kadar da regl dönemi biter hem şişkinlik falan da gitmiş olur tam kg çıkarım tartıda. Bu sabah tartıldım olmadan önce cumaya göre vermişim zaten çok şükür.

yeni yerin hayırlı olsun kaptanım :) inşallah bütün çektiğin sıkıntıları unutturur sana:KK200:

Kızlar merhaba. Tatildeyim şimdi. Dün yolda geçti günüm. Bir de çocuk olunca iyice herşey karışıypr. Dün menü yazamadım bugünden itibaren yazarım inşallah. Ama tani biraz kaçamaklı olacak sanırım bu hafta. Ama tatil dönüşü daha dikkatli şekilde devam edeceğim. Cuma tartışma işini de nasıl yapacağım bilmiyorum. Bakayım belki otelde tartı vardır

yeni yerin hayırlı olsun kaptanım :) inşallah bütün çektiğin sıkıntıları unutturur sana:KK200:
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim :KK200:
Kızlar merhaba. Tatildeyim şimdi. Dün yolda geçti günüm. Bir de çocuk olunca iyice herşey karışıypr. Dün menü yazamadım bugünden itibaren yazarım inşallah. Ama tani biraz kaçamaklı olacak sanırım bu hafta. Ama tatil dönüşü daha dikkatli şekilde devam edeceğim. Cuma tartışma işini de nasıl yapacağım bilmiyorum. Bakayım belki otelde tartı vardır

Hadi yaaaaaaaa insan tatile tartısını yanında götürmez mi:KK57::KK57:

Listedesin canım tartı işi önemli. Keşke gitmeden önce bana danışsaydın. Bir çözümünü bulurduk. Cuma mutlaka bildirim yapman lazım. Veeee ayrıca kesinlikle + kilo istemiyorum ona göre hazırla kendini lütfen

Amin canım inşallah çok teşekkür ederim :KK200:

Hadi yaaaaaaaa insan tatile tartısını yanında götürmez mi:KK57::KK57:

Listedesin canım tartı işi önemli. Keşke gitmeden önce bana danışsaydın. Bir çözümünü bulurduk. Cuma mutlaka bildirim yapman lazım. Veeee ayrıca kesinlikle + kilo istemiyorum ona göre hazırla kendini lütfen
Tamam kaptancım. Artı kilo işine söz veremiyorum malum açık büfe ama tartı işini çözeceğim

Yolculuk yapmana ve arkadaşlarına rağmen harika bir menü olmuş. Kocaman tebrik ediyorum seni. Diğer arkadaşlara da örnek olmanı diliyorum. Eğer istenilirse yolculukta bile olsa dikkat ediliyor.

Canım menün gayet güzel ama biliyorsun ki değerlendirebilmemiz için saatlerini de yazman lazım. Su ve spor güzel

Tatlım artık kendine gelmen lazım. Lütfen toparlan biran önce çünkü böyle giderse verdiklerini de alacaksın. Kendimi tutamıyorum diye bir şey yok. Düzensiz beslendiğin ve kendini aç bıraktığın için dayanamıyorsun. En baştan beri o yüzden diyorum sana yediklerini azaltma diye. İstersen kendi diyetisyeninin verdiği ilk listeye dön çünkü o zaman daha güzel ilerliyordun.

Duydum bile geç olsa da :sinirli:

Çok görüşemedik canım ama en son hastanede olduğunu söyledi. Sebebini söylemedi ama iyiymiş. Cuma günü de izne ayırdım. İnşallah gelir biran önce aramıza.

Hadi yaz yaaaaa merakla bekliyorum.

Ayyy canım yaaaaa çok sevindim aslında bu mesajına. Yine pes ettin sanmıştım. İnşallah en kısa zamanda dönersin aramıza. Ayrıca giden iki kiloya da çok sevindim.

Dondurma ve akşam yemeğinin saati olmamış canım ama yolculukta olduğun için bir şey diyemeyeceğim. Ne kadar kalacaksın Safranbolu ' da ?

Dünkü menüyü de yazsan çok iyi olacaktı. Ben İzmir e gidince cozutuyorum çünkü :KK53:
Bisküvilerin haricinde güzel olmuş canım menün. Suyun az olmuş. Birde menü yazarken miktarlarını da yazar mısın mesela tavuk göğsünü ne kadar yiyorsun? Biliyorsun onlar da önemli
72.700 dedi tarti tokat gibi carpti valla.....ama regli olacam eli kulaginda onun siskinligide var.. ama cok aldim farkindayim...;(( iki gundur dikkat ediyorum yediklerime sınırlar getirdim... artik dur diyorum kendime..

Bugün kı menüm

Kahvaltı 8.45
Patlıcanlı yumurta
Yulaflı bazlama

Öğlen 13.45
Yulaf sut Ceviz

Ara 15.45
Mozarella ve bir portakal

Akşam 17.45
Yoğurt yulaf

3 lt su
3 brdk yesıl cay

1 saat yürüyüş
100 ip atlama

Kızlar ben herbalıfe a başlamayı düşünüyorum hatta sıparıs verdım bile kullanıp memnun kalan var mı aranızda

Kızlar ben herbalıfe a başlamayı düşünüyorum hatta sıparıs verdım bile kullanıp memnun kalan var mı aranızda
Benim bir tanıdığım kullanıyordu kilo verdi ama kullanmayı devam etmek gerekiyor buda para demek sürekli alman gerek. Bende çay kullanıyordum gerçekten çok yardımcı oldu 2 kere kullandım ikisinide de 1 ayda 5 kg verdim hemde diyet yapmadan tabi sonra saldım kendimi dikkat etmedim. Bende onu tekrar almak istiyorum bitki çayı sabahları ac karnına içiliyor bir zararı yok tabi kaptan ne der bilmiyorum bu düşünceme LAydLiNe LAydLiNe

Slm kızlar
Bugün şekersiz 21 gün deneyimine başladım birazda az yemeye
İnşaallah artık güzelce kilolar gider
Eşimle geçen haftadan beri az az yürümeye başladık
Ama bugün uzun zamandan beri yürümediğini kadar yürüdüm
Yaklaşık 35 dk ve akşam 35 dk kadar önce göbek attım sonrada açma germe
Çok iyi geldi inşaallah bu düzeni oturturum
Burada yaz kısagüzel değerlendirmeyi nasip etsin rabbim inşaallah.
Yarından itibaren menü yazmaya çalışıcam
İki katlı ev 2 çocuk biri bebek olunca gece kendimi nasıl atıyorum yatağa bilemiyorum çoğu zaman :)))

Hiç tavsiye etmiyorum canım. Keşke vermeden önce danissaydin ben 1 ay kullandım sayılır mecburen elimdeki bitsin diye..acayip mide ağrıtıyor. Ben farkettim bıraktım kutu yarım kaldı hatta.kardeşim kilo almak için kullandı hep şimdi mide ilacı kullanıyor tedavi görüyor.

Back
X