Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba bende sizin gibiyim hamilelikte kilo verip emzirme döneminde alıyorum 122 ye kadar ciktim şuan 112 civarıyım boyumuzda aynı boydan kurtariyoruz biraz ama olmuyor böyle
Herhalde obez hamileler de bu şekilde oluyor ne güzel 112 düşmüşsünüz daha nice düşüşler inşaallah. Grubun en kilolu su benim o zaman.

Kızlar 2 gündür ben iptal
Eşim bütün hafta sonu çalıştı
2 çocuk 2 katlı ev acayip yoruldum ve cozuttum
Büyük oğlan 2 gün üst üste yatağa kaçırdı
Her yer çamaşır bi de çamaşırlar kurmuyor hava yağmurlu
Yemek oyun küçük uyumadı abimiz hareketli ve fazla sesli olduğu için
Allah çok çocuklu annelerin yardımcısı olsun :))

Merjaba kahvaltıya dışarı çıktık ama ben abartmadan yedim. Peynir çeşitleri zeytin domates salatalık vs

Öğlen yemek yiyemedim disardaydik.

Akşam
17 30
1 tabak yoğurtlu kabak
3 köfte
İnce dilim ekmek

Bugün şu ne kadar içtik bilemiyorum ama dünkü kadar çok değildi.yl
Yarın mutlaka telafi edecegim
Sevgiyle kalin

Afiyet olsun canım

Bugün ki menüm;

11.30 Kahvalti
Yulafli krep
Sahanda yumurta
Fasulye kavurmasi ( az yagli)

15.30 ara ogun
1 kivi
2 kase soguk corba

18.30
Herbalife shake

3 lt tamamlarim yatana kadar Suan 2 lt
3 brdk Herbalife cay
2 brdk Yesıl cay

1 Saat Yuruyus
100 Sopa cevirme
100 ip atlama

Afiyet olsun canım sporun harika

15 Temmuz 2018 öğünlerim

Kahvaltı
İki dilim ekmek
5-6 zeytin
Bir kk peynir
Salatalık
Domates
Şekersiz 2 cay

Ara
1 dilim kavun

Öğlen
4 köfte
Yoğurtlu közlenmiş patlıcan
2 dilim ekmek
1 bardak limonata şekersiz

Ara
1 dilim kavun

Akşam
Altinkilic kefir 250 ml
2 günkurusu kayısı.

Yatmadan da 1 fincan Türk kahvesi içerim şekersiz.

Yürüyüş 6bin adim.
Su ana dek 2 litre su
Yarım litre daha içerim yatmadan.
Günlük 2,5 litre su.

Afiyet olsun canım güzel menün

15.07.2018/Pazar

17:00 = 1 tabak makarna
2 kaşık yoğurt
2 ince dilim börek

20:00 = 1 tabak makarna
3-4 patlıcan kızartma
2 dilim kabak kızartma

2 lt su

Canimmm sağlıklı beslenmeye tek uygun sey 2 kaşık yoğurt. Bugün çoook güzel bir menü bekliyorum senden. Bu makarnaların kizartmalarin böreğin sonu gelmeli.

Menü
Sabah 10.30
Yarim poğaça
2 dilim peynir
4 çatal patatesli omlet
Yeşillik
Ara
12.00
2 parca karpuz
Akşam 17.20
4 adet köfte
2 elma dilim patetes
Su 3 litre
60 dk yürüyüş
solmez solmez

Afiyet olsun canım. Kahvaltı da hem poğaça hem patatesli yumurta olmamış. Az az yemişsin çok etki edeceğini zannetmiyorum ama yine de sağlıklı beslenmeye uygun değil.

15 Temmuz menüm

11.00 kahvaltı
-1dilim tam buğday chialı ekmek
-1 salatalık
-1 kk beyaz peynir
-4 zeytin
- 7 yk yumurtasız menemen

16.30 ara öğün
-1 bardak süt
-4 diyet büskivü

18.30 akşam yemeği
-1/2 dilim kepekli ekmek
-1 orta boy ızgara çupra
-1 çorba kasesi salata

3 lt su
20dk egzersiz

15 temmuz pazar menüm

11.00
1.5 dilim kep. Ekmek
5 y. Zeytin
1/2 dereotlu poğaça
1 yumurtadan omlet

15.00
3er dilim karpuz kavun

17.00
1 bardak vişne suyu

19.30
1 dilim pizza

2.5 l su
40 dk yürüyüş

Afiyet olsun canım.

Bi açlık hissi geldi kalktım yarım yağlı süt ile kahve yaptım üstüne tarcın serptim ve yanında 5 fındık inşalalh doğru yapmışımdır

Tarçınlı sütlü kahve iyi olmuş ama fındık gündüz ara öğün olsa olurdu, saat geç olduğu için olmasa daha iyiydi

15.07.2018 pazar
10:30 sabah : 1haslanmış yumurta-1dilim ekmk-yeşil biber-donates -salatalık-peynır-3zeytin
15:00 öğle :hamburger menü‍♀️
20:30 aksam :buzlu kahve
Bugünki menüm hiç iç açıcı değil.neyseki bol bol yüzdüm

Evet pek iyi bir menü olmamış bugün telafi edersin güzel bir menuyle

Ctesi menüler harikaydı da bugün kaçamaklar olmuş gerçekten, arada nefsi köreltmek lazım demek ki:KK48: neyse ki önümüde koca 5 gün var, toparlarız inşallah :KK200:

Inşallah toparlariz canım

Hanimlarin dikkatine bugun leslie günü :-) bugun en azindan 1 mil bile olsa herkes leslie yapacak bacilar. Hepinizi kontrol edicem ona göre yoksa cezalar cezalaaarr :sinirli:

Not: aklımda olan nickleri yazdım kizlar ismi yazilmamis olan bildirsin :-)
LAydLiNe LAydLiNe
@latiska
anneyim83 anneyim83
Birprensess Birprensess
solmez solmez
N Nisaca
@ada81
@merryangel
bekolim bekolim
cankizzzz cankizzzz
@Foreverlife
@Sekerpare87

Bu toplu spor işi harika oldu.

Cuma:71.7
Pazartesi:71.3
Fark:400
Bende de durum böyle:)

Tebrikler çok güzel

Gunaydin kizlar

Cuma: 73.2
Pazartesi:72.3
Fark: 900 gr :halay:

Harikasin canim maşallah. Bu hafta bireysel de dereceye girersin gibi gözüküyor

Kızlar 2 gündür ben iptal
Eşim bütün hafta sonu çalıştı
2 çocuk 2 katlı ev acayip yoruldum ve cozuttum
Büyük oğlan 2 gün üst üste yatağa kaçırdı
Her yer çamaşır bi de çamaşırlar kurmuyor hava yağmurlu
Yemek oyun küçük uyumadı abimiz hareketli ve fazla sesli olduğu için
Allah çok çocuklu annelerin yardımcısı olsun :))

Allah yardimcin olsun canım. Çocuk büyütmek zor

Günaydın kızlar :KK200:

Ben geldim :oops: Hafta sonu fenalardaydım. Gerçi bugün de pek keyfim yok neden bilmiyorum ama düzelirim inşallah. Üzerimde bir yorgunluk var. Sanırım sıcaklardan ve reglden kaynaklı. Sizi de kötü etkilemek istemem ama hala hiç bir şey yapasım yok. :mad: Veeeee bu durum hiç bana göre bir şey değil. :KK35:

Yavaştan geçmişi okuyayım. :KK23:

Bir de sabah sabah çokkkkk mutlu oldummmmmm az bir farkla 3. olmuşuz. Hepinizi tebrik ediyorum ve biliyorum ki daha iyisini yapabilecek güçteyiz. Bu hafta birincilik için yarışalım lüften olur mu :KK68:
İnşallah kaptanım daha önümüzde koca bir 4 gün var 1nciligi alırız inşallah
Hanimlarin dikkatine bugun leslie günü :-) bugun en azindan 1 mil bile olsa herkes leslie yapacak bacilar. Hepinizi kontrol edicem ona göre yoksa cezalar cezalaaarr :sinirli:

LAydLiNe LAydLiNe
@latiska
anneyim83 anneyim83
Birprensess Birprensess
solmez solmez
N Nisaca
@ada81
@merryangel
bekolim bekolim
cankizzzz cankizzzz
@Foreverlife
@Sekerpare87
Tamam canım mutlaka yapacağım. @LAydLiNe kaptanım leslie yapabilirim heralde dimi
Gunaydin kızlar bol eksili kacamaksiz bir gün olsun. Pek vaktim olmadığı için yorum yapamadım mesajlara bende ama en azından Dünün kilere bakacağım bugün kızım uyuyunca.
Pazartesi kilo bildirimimiz vardi hepimiz yapalım inşallah
Cuma 87.7
Pazartesi 87.5
Fark:200

Ben daha fazla eksi bekliyorum ama tartı bu şekilde. Yolculuklardan ve regl olacağım için odemim olduğunu düşünüyorum. Inşallah bu hafta biranda gidecek hepsi ödemi atınca.
Tebrik ederim canım ben tartilmayi unuttum
Cuma:71.7
Pazartesi:71.3
Fark:400
Bende de durum böyle:)
Tebrikler canım
Gunaydin kizlar

Cuma: 73.2
Pazartesi:72.3
Fark: 900 gr :halay:
Tebrikler canım sonuç mükemmel
Amin canım inşaallah. Kaç yaşındasın?
22 yaşındayım canım
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım sporun harika

Canimmm sağlıklı beslenmeye tek uygun sey 2 kaşık yoğurt. Bugün çoook güzel bir menü bekliyorum senden. Bu makarnaların kizartmalarin böreğin sonu gelmeli.

Afiyet olsun canım. Kahvaltı da hem poğaça hem patatesli yumurta olmamış. Az az yemişsin çok etki edeceğini zannetmiyorum ama yine de sağlıklı beslenmeye uygun değil.

Afiyet olsun canım.

Tarçınlı sütlü kahve iyi olmuş ama fındık gündüz ara öğün olsa olurdu, saat geç olduğu için olmasa daha iyiydi

Evet pek iyi bir menü olmamış bugün telafi edersin güzel bir menuyle

Inşallah toparlariz canım

Bu toplu spor işi harika oldu.

Tebrikler çok güzel

Harikasin canim maşallah. Bu hafta bireysel de dereceye girersin gibi gözüküyor

Allah yardimcin olsun canım. Çocuk büyütmek zor
Evet kaptanım kesinlikle öyle ama çok dikkat edeceğim cuma inşallah hedefime ulaşacağım

LAydLiNe LAydLiNe
@latiska
anneyim83 anneyim83
Birprensess Birprensess
solmez solmez
N Nisaca
@ada81
@merryangel
bekolim bekolim
cankizzzz cankizzzz
@Foreverlife
@Sekerpare87
Beni de ekle canım...ah ah leslie yaparken tv ye yollayıp yapıyordum karşımda. Akşam çocuk tv ekranını kırdı resmen gitti 2000tl lik tv.sanırım yaptirilmiyormus ben bu çocuklarla ne yapacağım bilmiyorum.hep vurma kırma.

Beni de ekle canım...ah ah leslie yaparken tv ye yollayıp yapıyordum karşımda. Akşam çocuk tv ekranını kırdı resmen gitti 2000tl lik tv.sanırım yaptirilmiyormus ben bu çocuklarla ne yapacağım bilmiyorum.hep vurma kırma.
Canım geçmiş olsun LED ekran yapılmıyor demişti bize servis,daha doğrusu ekran TV parası kadar masraf çıkarıyor demişti.tamir yerine TV almak daha mantıklı

Ay kötü olmuş canim ya. Ben evime televizyon almadım esimde bende sevmiyoruz o yuzden smdi bilemedim yaptiriliyomu yaptirilmiyomu

Ay kötü olmuş canim ya. Ben evime televizyon almadım esimde bende sevmiyoruz o yuzden smdi bilemedim yaptiriliyomu yaptirilmiyomu
Bizde 7 yıllık evliyiz daha 6 ay önce almistik öncesinde bizde de yoktu.taksiti yeni bitmişti tv gitti..herşeyde bi hayır vardır artık ne diyim zaten hep çocuklar izliyordu önüne gecememeye başlamıştık onlar için iyi oldu.biz zaten doğru düzgün oturup bi tv izlemedik vakit olmuyorki.

Bizde 7 yıllık evliyiz daha 6 ay önce almistik öncesinde bizde de yoktu.taksiti yeni bitmişti tv gitti..herşeyde bi hayır vardır artık ne diyim zaten hep çocuklar izliyordu önüne gecememeye başlamıştık onlar için iyi oldu.biz zaten doğru düzgün oturup bi tv izlemedik vakit olmuyorki.
Cok iyi yapmissiniz canim oturup muhabbet etmek varken tv karsisinda zaman gecirmek acikcasi benim canimi sıkıyor en guzelini yapmışsınız valla bizimde henuz 2 sene oldu evleneli bakalim daha ne kadar almiycaz :-)

Lesli yerine 1 Saat Yuruyus yapsak Olur mu cnm
Canim egerki vaktim yok yada leslie yi sevmiyorum bana sıkıcı geliyor dersen baska biseyde yapabilirsin yürüyüş gibi. Ben sadece hepimiz ayni seyleri yaparsak motive oluruz diye soylemistim

Slm kızlar ben resmen geri 100 kiloya yaklaşmaya başladım 90 kilo oldum
Hergün diyete başlıyorum gece bozuyorum
Ben hiç birzaman zayıf olamıcam
Yoooo ümitsiz olma lütfen, çok mu yiyorsun ,abur cubur mu yiyorsun ,geç mi yiyorsun .
Sebepleri bulmak lazım.ben mesela ne zaman psikolojim alt üst olsa cidden çok kötü yiyorum.bkr tanecik bedenimiz var.

Back
X