Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Slm kızlar ben resmen geri 100 kiloya yaklaşmaya başladım 90 kilo oldum
Hergün diyete başlıyorum gece bozuyorum
Ben hiç birzaman zayıf olamıcam
Canim pesini birakmiycam hadi spora hadiiiii cabuk gelen cabuk gider diye grupta biri soyluyodu gidecek o hadi hadi toparlan

16 temmuz pazartesi
Saat 9 kahvaltı
1.5 yumurta omlet
Kk peynir
1 küçük salatalık
4-5 zeytin
1 cb günlük süt
1/2 şeftali

12 de öğle yemeği
Büyük kase salata
1 domates
1 salatalık
1 köy biberi
D otu
Roka
1 YK yagsiz ton balığı
Limon
2 kaşık zeytinyağı
1 kaşık makarna

15 te ara
1 SB süt
5 kaşık gevrek
Tarçın

17 akşam yemeği

Aslında açikmadim ama erken yemek istedim
Köfteli patlıcan (4 köfte )
Bir kase yoğurt

1.5 litre su içtim 1 litre daha içeceğim
1 mile Leslie yaptim

Yoooo ümitsiz olma lütfen, çok mu yiyorsun ,abur cubur mu yiyorsun ,geç mi yiyorsun .
Sebepleri bulmak lazım.ben mesela ne zaman psikolojim alt üst olsa cidden çok kötü yiyorum.bkr tanecik bedenimiz var.

Cnm çok iyi gidiyordum bi bozdum birdaha kendime gelemedim
Evt çok yiyorum geç saate abur cubur yiyorum
Hiç su içmeden sırf zararlı şeyler yiyorum
Ama bugün bu saate kadar henüz daha bozmadım ins gece bozmamda devam ederim

Canim pesini birakmiycam hadi spora hadiiiii cabuk gelen cabuk gider diye grupta biri soyluyodu gidecek o hadi hadi toparlan

Bugün uzun süreden sonra ilk kez spor yaptım 30 dk yürüdüm birazdan birdaha 30dk yürücem
Ay bana ne oldu hiç bilmiyorum negüzel kilo veriyordum şaka gibi bugün tartıldım 90olmusum 100olmadan en iyisi devam etmek

16 temmuz pazartesi
Saat 9 kahvaltı
1.5 yumurta omlet
Kk peynir
1 küçük salatalık
4-5 zeytin
1 cb günlük süt
1/2 şeftali

12 de öğle yemeği
Büyük kase salata
1 domates
1 salatalık
1 köy biberi
D otu
Roka
1 YK yagsiz ton balığı
Limon
2 kaşık zeytinyağı
1 kaşık makarna

15 te ara
1 SB süt
5 kaşık gevrek
Tarçın

17 akşam yemeği

Bir kase yoğurt

1 mile Leslie yaptim

Afiyet olsun cnm

Canim arada kaçamak oluyor olmasa iyi tabi ama.bwn mesela arada yanlış bir şey yediysem duaunmuyorum sonraki öğünde telafi etmeye çalışıyorum. Yediğim keki düşünürsem moralim cidden bozuluyir

Canim arada kaçamak oluyor olmasa iyi tabi ama.bwn mesela arada yanlış bir şey yediysem duaunmuyorum sonraki öğünde telafi etmeye çalışıyorum. Yediğim keki düşünürsem moralim cidden bozuluyir

Evet cnm en iyi öyle ztn hemen telafi etmek
Ama ben tamamen bozdum diyetimi
Coook pişmanım keşke bozmasaydım
Ama neyseki aklım başıma geçte olsa geldi
Burdan ayrılmamam lazım yoksa bozuyorum

Canım insan bazen kendini salabiliyor önemli olan toparlamak. Bu aralar gruba çok girmiyorsun bende girmediğim zamanlar tatildeyken bozdum ve +2.5 kg fazla gördüm tartıda çok şükür geçen cuma 2 kilosunu verdim kendimi çok zorlamadan. Inanıyorum bozmazsan bu cuma cok güzel kilolar verebilirsin ödem olmuştur. Basaricaz inşallah umutsuzluğa kapılma. Yapan nasıl yapıyor bizim neyimiz eksik biz de incecik olup istediğimizi giyebiliriz herşey bizim elimizde yapıcaz bırakmak yok :KK19:

Daha once yaptın yine yapabilirsin. Bak seni solluyorum yavaş yavaş bas gaza geç beni. İşin şakası tabii bu
Yeni alınan kilo çabuk gidiyor bozmadan devam edebilirsin. Akşamları abur cubur yemekten oluyorsa eve alma. Eşinin de anlayışlı olacağına eminim. Kendini yine de tutamiyorsan iştahını kontrol edecek şeylerden tüket. Süte tarcın kat iç. Açlık hissettiginde 2 bardak su iç biraz bekle. Bi de geçenlerde benim de böyle iştah tavan bi haftam olmuştu. Diyetisyen karabugday verdi. Haşlayıp tuketebilirsin. Ekmek yerine 2 kaşık karabugday yiyebilirsin. Salata na cacigina yogurduna ekleyip tuket ise yarıyor.

16 temmuz pazartesi
Saat 9 kahvaltı
1.5 yumurta omlet
Kk peynir
1 küçük salatalık
4-5 zeytin
1 cb günlük süt
1/2 şeftali

12 de öğle yemeği
Büyük kase salata
1 domates
1 salatalık
1 köy biberi
D otu
Roka
1 YK yagsiz ton balığı
Limon
2 kaşık zeytinyağı
1 kaşık makarna

15 te ara
1 SB süt
5 kaşık gevrek
Tarçın

17 akşam yemeği

Bir kase yoğurt

1 mile Leslie yaptim

Afiyet olsun canım güzel menün

Bu gece bozmak yok canimm

Bugün uzun süreden sonra ilk kez spor yaptım 30 dk yürüdüm birazdan birdaha 30dk yürücem
Ay bana ne oldu hiç bilmiyorum negüzel kilo veriyordum şaka gibi bugün tartıldım 90olmusum 100olmadan en iyisi devam etmek

Profilde en son 85.600 gözüküyor kilon. Bozmadan gidersen 2 haftaya düşersin bu kiloya. Sonra kaldığın yerden devam inşallah

Ay kızlar bende leslie yapmamıştım sonra baktım gruba dedim akşam ben ne yazacağım herkes yazacak diye kalktım yaptım valla grup çok iyi oluyor gerçekten gunduz biraz kaçırdım ama yarından itibaren düzelteceğim menulerimide

Canım insan bazen kendini salabiliyor önemli olan toparlamak. Bu aralar gruba çok girmiyorsun bende girmediğim zamanlar tatildeyken bozdum ve +2.5 kg fazla gördüm tartıda çok şükür geçen cuma 2 kilosunu verdim kendimi çok zorlamadan. Inanıyorum bozmazsan bu cuma cok güzel kilolar verebilirsin ödem olmuştur. Basaricaz inşallah umutsuzluğa kapılma. Yapan nasıl yapıyor bizim neyimiz eksik biz de incecik olup istediğimizi giyebiliriz herşey bizim elimizde yapıcaz bırakmak yok :KK19:

Evet cnm girmedim çünkü bozmuştum
Gerçekten şunu anladım burası insana çok iyi geliyor
Yaa coook istiyorum kilo vermek bende istediğim gibi giyinmek istiyorum
Inş bu son olsunn birdaha da bozmak yok

Daha once yaptın yine yapabilirsin. Bak seni solluyorum yavaş yavaş bas gaza geç beni. İşin şakası tabii bu
Yeni alınan kilo çabuk gidiyor bozmadan devam edebilirsin. Akşamları abur cubur yemekten oluyorsa eve alma. Eşinin de anlayışlı olacağına eminim. Kendini yine de tutamiyorsan iştahını kontrol edecek şeylerden tüket. Süte tarcın kat iç. Açlık hissettiginde 2 bardak su iç biraz bekle. Bi de geçenlerde benim de böyle iştah tavan bi haftam olmuştu. Diyetisyen karabugday verdi. Haşlayıp tuketebilirsin. Ekmek yerine 2 kaşık karabugday yiyebilirsin. Salata na cacigina yogurduna ekleyip tuket ise yarıyor.

Afiyet olsun canım güzel menün

Bu gece bozmak yok canimm

Profilde en son 85.600 gözüküyor kilon. Bozmadan gidersen 2 haftaya düşersin bu kiloya. Sonra kaldığın yerden devam inşallah

Cnm ben ac olduğum için değil keyfine öylesine oturup yiyordum
Neyse ins bugün gece bozmam

Canim egerki vaktim yok yada leslie yi sevmiyorum bana sıkıcı geliyor dersen baska biseyde yapabilirsin yürüyüş gibi. Ben sadece hepimiz ayni seyleri yaparsak motive oluruz diye soylemistim
Ben yuruyusumu yapiyim yapabilirsem leslie yi de yapiyim o zaman canim

Bugünkü menüm
Sabah yok geç uyaniyorum
Öğlen 13.30
2dilim ekmek
Domates
Peynir
Zeytin
1dilim salam

Akşam yok sadece kahve içtim

2litre su
1saat yürüyüs
Biliyorum menüm olmamış ama bugün bilerek böyle yaptım diyet moduna girmek için
Kaç günlerdir kurabiye kek cips çikolata daha neler neler yedim hemde gece yediğim için bugün kendime ceza verdim birgün yemezsem ölmem

09.00
Sirkeli su

10.00
1 kase sütlü Müsli

12.00
1/2 şeftali

14.30
4 yk kavurma
1 yufka
1 kase yoğurt

16.30
1 muz
1 s.b süt

17.30
2 kepçe çorba
2 dilim çavdar ekmeği
( çok acıkınca kaçamak yapmak yerine akşam öğününde yemeği planladığım çorbayı içyim)

18.30
6 yk etli türlü
1 kupa Kefir

1 saat plates
1 mil leslie

3 litre su

Cankızzz gözünü seveyim yeme tatlım.bende aynındurumdayım sıkalım dişimizi sağlıklı beslenmeyi öğrenelim sağlıklı yaşayalım inşaallah

B
Bugünkü menüm
Sabah yok geç uyaniyorum
Öğlen 13.30
2dilim ekmek
Domates
Peynir
Zeytin
1dilim salam

Akşam yok sadece kahve içtim

2litre su
1saat yürüyüs
Biliyorum menüm olmamış ama bugün bilerek böyle yaptım diyet moduna girmek için
Kaç günlerdir kurabiye kek cips çikolata daha neler neler yedim hemde gece yediğim için bugün kendime ceza verdim birgün yemezsem ölmem
Bende dün çok cozuttum cankızzz ama bundan sonra güzel menüler yapalım inşaallah

Ay kızlar bende leslie yapmamıştım sonra baktım gruba dedim akşam ben ne yazacağım herkes yazacak diye kalktım yaptım valla grup çok iyi oluyor gerçekten gunduz biraz kaçırdım ama yarından itibaren düzelteceğim menulerimide
Bencede ablam iyi oldu grup hiç leslie yapacağım yoktu yaptım :)))

16.07.2018/Pazartesi

11:00 = 1 avuç patates kızartması
3 dilim patlıcan
1 dilim tam buğday ekmeği

14:40 = 3-4 gofret
1 dilim tam buğday ekmeği
2 tane minik acı biber

Akşam yok canım istemiyor
1.5 lt su (2 olur) Türk kahvesi, Yeşil Çay
1 mil Leslie

Kocam yine işte ve ben rahat rahat takılıyorum nette :))) evde olsa ne o elinde kime ne yazıyorsun diyip durur.tabii evlatlar da sakin şimdilik .yarım saat sonra uykuya hazırlık maratonu başlayacak ben gece 12 ye kadar iptal o vakit.banyo el yüz yıka diş fırçalat derken büyüğü küçüğü sıraylan sonra bulaşık ortalık topla ve yatış :))

Back
X