• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar evdeyim ay bi ağırlık var üstümde hem biseyler yapasim var hem yapmayasım çok canım sıkılıyor çok eşimde işte dışarı da çıkmak istemiyorum

Kızlar evdeyim ay bi ağırlık var üstümde hem biseyler yapasim var hem yapmayasım çok canım sıkılıyor çok eşimde işte dışarı da çıkmak istemiyorum

güzel bir duş alıp kendine çay demle
al eline bir kitap eyif çat

veya zumba yap... eğlenceli ve kalori yaktırıcı :KK45:

@merryangel
cankizzzz cankizzzz
@Sekerpare87
@fiyona5
@Foreverlife
M melis08

dün menülerini yazamayan arkadaşlar gün içinde yazarsanız sevinirim.

Canım ne güzel takiptesin. Teşekkür ederim. Dün eşim geldi yoğun bir gündü.
Ne yedim hatırlayıp yazayım.
Cuma:
9.00 1 dl tahıllı ekmek, 1 yumurta, peynir, salata
14.00 şehriye çorbası yoğurt
19.00 1 karnıyarık az pirinç pilavı, salata
1 dl bisküvili puding

Akşam eşim gelecek diye hazırlık yapmıştım, fazla oldu farkındayım.

kötü olmuş. ben de 4-5 ay önce çaldırmıştım telefonumu
3 gün telefonsuz sanki bir kolum yok gibiydi :KK48:
kilo olarak eksilerde misin bari...
yeni evin hayırlı ve uğurlu olsun bu arada
Cok tesekkur ederim canim güzel dileklerin için. Aslinda annem yanima gelmişti o yuzden pek telefonu aramadim cuma gunu farkettim ortalikta olmadigini. Inan baskul hangi kolide haberim bile yok :-) bulursam haber vericem sana :-)

Sekersizlik bas ağrısı yapti feci suan savaşıyorum bas ağrısıyla...ama pes etmek yok

bir kahve içsen iyi gelir belki ya da doğal şeker tüket bir meyve ye canım

canın istemese de bi çıkıp dolaşsan iyi gelir belki. sende iç bi kahve canım. yeni içtim bende çok iyi geldi

Canım ne güzel takiptesin. Teşekkür ederim. Dün eşim geldi yoğun bir gündü.
Ne yedim hatırlayıp yazayım.
Cuma:
9.00 1 dl tahıllı ekmek, 1 yumurta, peynir, salata
14.00 şehriye çorbası yoğurt
19.00 1 karnıyarık az pirinç pilavı, salata
1 dl bisküvili puding

Akşam eşim gelecek diye hazırlık yapmıştım, fazla oldu farkındayım.

afiyet olsun canım evet akşam biraz fazla olmuş ama bugün toparlarsın

Kaptanım yüzme yarışı demişsin. Katılıyor musun? Hakemlik ya da başka bir şey mi?
Kolay gelsin.

hakemlik yapıyor canım

neden şekersizlik dedin?
normal diyet mi dukan mı yapıyorsun?
seviyorsan şekersiz bir kahve içsene yanına da 1 kuru kayısı veya hurma
daha iyi hissedersin belki
Karatay diyeti yapmaya calisiyorum canim malum onda sıfır seker ve ekmek yok ekmek tarzi seylerin icindede seker var. ben hep boyle oluyorum ciddi diyete başlayınca sekerli seyleri kesince ilk 10 gun bas agrim oluyor sonra alisiyor vucud...
Ama siyah üzüm yedim sekeri oradan alayim diye ... bide mecbur agri kesici ictim yoksa duramıyordum...

bir kahve içsen iyi gelir belki ya da doğal şeker tüket bir meyve ye canım

canın istemese de bi çıkıp dolaşsan iyi gelir belki. sende iç bi kahve canım. yeni içtim bende çok iyi geldi

afiyet olsun canım evet akşam biraz fazla olmuş ama bugün toparlarsın

hakemlik yapıyor canım
Üzüm yedim biraz canim bide agri kesici aldim insallah toparlarim aksama parka gidip yürüyüş yapmam gerek...

@merryangel
cankizzzz cankizzzz
@Sekerpare87
@fiyona5
@Foreverlife
M melis08

dün menülerini yazamayan arkadaşlar gün içinde yazarsanız sevinirim.

cankizzzz cankizzzz en son karnım ağrıyor demiştin hasta filan değilsindir inşallah. kilo bildirimi de yapmadın dün.

@yolveringideyim
@14SERAP38

arkadaşlar sizde yeni üye olarak katıldınız ama hiç yoksunuz. hiç menü yazmadınız.
iyisinizdir inşallah bir sorun yoktur. gelin bi ses verin nerelerdesiniz ne yapıyorsunuz?

Evet cnm karnım ağrıyor demiştim ve sonrasında öldüm resmen giremedim
Menüye hiç bişey yok yazabilirsin ne su içtim ne yemek yedim

Sağol cnm
Bu benim dikkat etmemle alakası yokki cnm keşke olsa çocukluğumdan beri çekiyorum
Ilac kullandığımdan beri ağrılarım yoktu ama yinede ara sıra uğruyor bazen de unutuyorum ilacımı ondanda olabilir
Daha once paylastin belki ben kacirmis olabilirim rahatsizligin bi adi var mi ? Bağırsak falan mi ?

Back
X