• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Neden böyle birşey yapıyorsun kendine canım bu nasıl bir menü 1 tane bile yemek yok

Tamm Ben De Aynı Şeyi yazacaktim... dur yazayım hatta

Arkadaşlar merhaba dün kı menumu yazmayı unutmuşum galıba

10.00
Yulaf sut üzüm tanecıklerı

12:00
Şeftali

15.00
Herbalife Shake

18.30
Yulaf sut üzüm tanesi

1 saat 30 dakıka yuruyus
3 lt su

Kuzum bu yaptığın diyet hiç sağlıklı değil. Dengeli beslenip kalorisi yüksek ama besin değeri düşük şeylerden kaçınman lazım. Kızartma cips pasta hamurişi... bunları kesip bi de hareket yaptın mı tamam. Önemli olan sağlıklı kilo vermek. Kalıcı i
bir beslenme programı oturtmak. Tek tip şok diyetler hem vücuduna zararlı hem de kalıcı sonuç vermez. Hergün mutlaka en az 50 g karbohidrat ve mutlaka yağ almak lazım çünkü bazı besin ögeleri sadece gıdalarla alınabiliyor ve düzenli alınmalı...
Lütfen biraz araştır ve makul listeler görelim bundan sonra ...

28.07.2018/Cumartesi

10:30 = Türk Kahvesi
13:30 = Bitki Çayı
14:30 = 2 dilim karpuz

16:00 = 1 tabak taze fasülye
4 tane hamur kızartması

1.5 lt su(2 lt olur)

28.07.2018/Cumartesi

4 tane hamur kızartması

1.5 lt su(2 lt olur)
Canim niye yumurtali , peynirli ,zeytinli, bolll yesillikli guzel bi kahvalti yapmadin ?acikcasi bu menu bana sagliksiz geldi.

Sabah 10.30
Karatay kahvaltısı

Ara
Üzüm biraz yedim

Aksam
1 kase yogurtlu çorba
Yarim tabak barbunya

2.5 lt su icildi.
45 dakika tempolu yürüyüş yapildi...

Arkadaşlar diyet uzun bi süreç , bikmadan yapmamiz icin gerekli besinleri almamız lazim yoksa vucud alarm veriyor birakmak zorunda kalip daha coook yemeklere saldiriyoruz... yada vucuda kıtlık sinyali gonderiyor az yesende kilo veremiyorsun...

Ben bu hatayi yaptim 10 kilo verdigim dönemde..... 5 ayda 10 kilo verdim cunku vucudu kıtlık moduna sokmuştum... sonrasi butun kan degerlerim düştü kalp carpintilarim basladi cunku herseyi kesmiştim ....sizlere tavsiyem sağlıklı ama uzun bi surede kilo vermeniz... bu yuzden yeniden basladigim diyetime karatay tarzi yapmaya karar verdim ufak degisiklikler yaparak bu diyeti uyguluyacam....

Canim niye yumurtali , peynirli ,zeytinli, bolll yesillikli guzel bi kahvalti yapmadin ?acikcasi bu menu bana sagliksiz geldi.
Canım hiçbirşey istemedi saat 4 te yediklerimde yetti daha agzima birşey koymadım arada bana böyle geliyorlar böyle menüler çıkartıyorum :KK48::KK61:

28.07.2018/Cumartesi

4 tane hamur kızartması

1.5 lt su(2 lt olur)

Afiyet olsun canım ama sağlıklı bir menü olmadığının farkındasın sende değil mi?

Sabah 10.30
Karatay kahvaltısı

Ara
Üzüm biraz yedim

Aksam
1 kase yogurtlu çorba
Yarim tabak barbunya

2.5 lt su icildi.
45 dakika tempolu yürüyüş yapildi...

Afiyet olsun canım güzel menün

Canım hiçbirşey istemedi saat 4 te yediklerimde yetti daha agzima birşey koymadım arada bana böyle geliyorlar böyle menüler çıkartıyorum :KK48::KK61:

Ben bunu sana daha önce de yazmıştım tekrar yazacağım
Canım istemedi bir bahane değil
Nasıl canımız istediğinde kendimize dur diyorsak yemiyorsak sağlığımız için kilo vermek için.
Canımız istemediginde de aynı şeyi yapmalıyız. Sağlığımız için kilo vermek için yemeliyiz, yemelisin.
Canın istemese de en azından 3 öğün yap ve kahvaltıyi atlama.
Dün de kahvaltı yerine kahve ve bitki çayı icmistin önceki günü tam hatırlamıyorum
Yarın yumurtalı peynirli güzel bir kahvaltı ile başla güne lütfen kendin için yap

Bugün ki menum
Kahvaltı 09:00
1 dilim ananas
1 dilim peynir

Öğle 13:00
7 kaşık etli türlü
1 bardak ayran(semizotu,maydonoz,dereotu ve naneli )
1 dilim çavdar ekmeği

Ara 16:00
1 büyük fincan sütlü türk kahvesi şekersiz

Akşam 19:00
8 kaşık fırında kabak
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt

Ara 21:30
1 su bardağı yoğurt zencefil ve zerdecalli

2,5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş

Bugün ki menum
Kahvaltı 09:00
1 dilim ananas
1 dilim peynir

Öğle 13:00
7 kaşık etli türlü
1 bardak ayran(semizotu,maydonoz,dereotu ve naneli )
1 dilim çavdar ekmeği

Ara 16:00
1 büyük fincan sütlü türk kahvesi şekersiz

Akşam 19:00
8 kaşık fırında kabak
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt

Ara 21:30
1 su bardağı yoğurt zencefil ve zerdecalli

2,5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
Afiyet olsun canim , zencefil ve zerdacali toz olarak mi kullaniyorsun? Ne kadar miktarlari ?

Afiyet olsun canim , zencefil ve zerdacali toz olarak mi kullaniyorsun? Ne kadar miktarlari ?

Diyetisyen miktar belirtmedi. Bende sormadım. Zencefil biraz acı olduğu için ilk gün yarım çay kaşığı koydum ama tadını alamadım. Ikinci gün 1 çay kaşığı koydum hafif boğazımı yaktı. Böyle devam ediyorum. Toz kullanıyorum
Zerdecali daha önce bir çay bardağı kefir ile vermişti ona 1 çay kaşığı katmistim küçük diye. Yoğurt su bardagiyla diye 2 çay kaşığı koyuyorum.
1 çay kaşığı zencefil
2 çay kaşığı zerdecal özet olarak

Diyetisyen miktar belirtmedi. Bende sormadım. Zencefil biraz acı olduğu için ilk gün yarım çay kaşığı koydum ama tadını alamadım. Ikinci gün 1 çay kaşığı koydum hafif boğazımı yaktı. Böyle devam ediyorum. Toz kullanıyorum
Zerdecali daha önce bir çay bardağı kefir ile vermişti ona 1 çay kaşığı katmistim küçük diye. Yoğurt su bardagiyla diye 2 çay kaşığı koyuyorum.
1 çay kaşığı zencefil
2 çay kaşığı zerdecal özet olarak
Sağol canım , bende deniyeyim bu kürü ;)

Back
X