Daha once paylastin belki ben kacirmis olabilirim rahatsizligin bi adi var mi ? Bağırsak falan mi ?
Ailesel akdeniz ateşi (fmf)cnm hastalığın ismi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha once paylastin belki ben kacirmis olabilirim rahatsizligin bi adi var mi ? Bağırsak falan mi ?
çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah
Geçmiş olsun canım
Anladim canim biliyorum o rahatsızlığı esimin amcasida da var.... cook gecmis olsun rabbim sifa versin...Ailesel akdeniz ateşi (fmf)cnm hastalığın ismi
Neden böyle birşey yapıyorsun kendine canım bu nasıl bir menü 1 tane bile yemek yok
Arkadaşlar merhaba dün kı menumu yazmayı unutmuşum galıba
10.00
Yulaf sut üzüm tanecıklerı
12:00
Şeftali
15.00
Herbalife Shake
18.30
Yulaf sut üzüm tanesi
1 saat 30 dakıka yuruyus
3 lt su
Canim niye yumurtali , peynirli ,zeytinli, bolll yesillikli guzel bi kahvalti yapmadin ?acikcasi bu menu bana sagliksiz geldi.28.07.2018/Cumartesi
10:30 = Türk Kahvesi
13:30 = Bitki Çayı
14:30 = 2 dilim karpuz
16:00 = 1 tabak taze fasülye
4 tane hamur kızartması
1.5 lt su(2 lt olur)
Canım hiçbirşey istemedi saat 4 te yediklerimde yetti daha agzima birşey koymadım arada bana böyle geliyorlar böyle menüler çıkartıyorumCanim niye yumurtali , peynirli ,zeytinli, bolll yesillikli guzel bi kahvalti yapmadin ?acikcasi bu menu bana sagliksiz geldi.
28.07.2018/Cumartesi
10:30 = Türk Kahvesi
13:30 = Bitki Çayı
14:30 = 2 dilim karpuz
16:00 = 1 tabak taze fasülye
4 tane hamur kızartması
1.5 lt su(2 lt olur)
Sabah 10.30
Karatay kahvaltısı
Ara
Üzüm biraz yedim
Aksam
1 kase yogurtlu çorba
Yarim tabak barbunya
2.5 lt su icildi.
45 dakika tempolu yürüyüş yapildi...
Canım hiçbirşey istemedi saat 4 te yediklerimde yetti daha agzima birşey koymadım arada bana böyle geliyorlar böyle menüler çıkartıyorum![]()
Canim , canın istemesede yinede yemelisin .hadi yarin guzel menuler gelsinCanım hiçbirşey istemedi saat 4 te yediklerimde yetti daha agzima birşey koymadım arada bana böyle geliyorlar böyle menüler çıkartıyorum![]()
Afiyet olsun canim , zencefil ve zerdacali toz olarak mi kullaniyorsun? Ne kadar miktarlari ?Bugün ki menum
Kahvaltı 09:00
1 dilim ananas
1 dilim peynir
Öğle 13:00
7 kaşık etli türlü
1 bardak ayran(semizotu,maydonoz,dereotu ve naneli )
1 dilim çavdar ekmeği
Ara 16:00
1 büyük fincan sütlü türk kahvesi şekersiz
Akşam 19:00
8 kaşık fırında kabak
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
Ara 21:30
1 su bardağı yoğurt zencefil ve zerdecalli
2,5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
Gecmis olsun canim atak mi gecirdin yine :-(Slm kızlar
LAydLiNe cnm özür dilerim bildirim yapamadim coook kötüydüm
Kilom 86.00 bügün tartılabildim
Afiyet olsun canim , zencefil ve zerdacali toz olarak mi kullaniyorsun? Ne kadar miktarlari ?
Sağol canım , bende deniyeyim bu kürüDiyetisyen miktar belirtmedi. Bende sormadım. Zencefil biraz acı olduğu için ilk gün yarım çay kaşığı koydum ama tadını alamadım. Ikinci gün 1 çay kaşığı koydum hafif boğazımı yaktı. Böyle devam ediyorum. Toz kullanıyorum
Zerdecali daha önce bir çay bardağı kefir ile vermişti ona 1 çay kaşığı katmistim küçük diye. Yoğurt su bardagiyla diye 2 çay kaşığı koyuyorum.
1 çay kaşığı zencefil
2 çay kaşığı zerdecal özet olarak