Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde haftaya mersine gidiyoruz kayınvalidenin evine yazlık gibi oluyor bizede :)Evet canım öyle. Annemle babam da sürpriz yaptı geldiler günübirliğine. Biz de evi anlamlara bırakıp yarın akşam İstanbul’a döneceğiz. İznim devam ediyor ama görüşmelerim var. Çarşamba mersin tarafına diğer yazlığa gideceğiz. Biraz koşturmalı bir hafta.
Ne zaman geliyorlar seninkiler canım?
A yok yok öyle olmayi hiic istemem. Insanlari anlamiyorum diyet yapmak zor geliyor diye ölümü goze alarak ameliyata giriyorlar sonrada 2 kaşık yemeği bile zor yiyebiliyorlar...
Canım zaten takımımızın adi cuma yarışları takımlar yarışıyor hem grupça 1 nci seçiliyor hemde bireysel birinci seçiliyorKızlar aramızda yarışalım mi herkes kendine bi rakip seçsin yakın kilolu bakalım en çok kiloyu kim vercek diyerekLAydLiNe Ne dersin kaptanim
Biz kendi aramızda da yakışırdık tatlım heveslendirmek adına ikili.Canım zaten takımımızın adi cuma yarışları takımlar yarışıyor hem grupça 1 nci seçiliyor hemde bireysel birinci seçiliyor
Ay bu renkte bundan sonra benim rengim olsun çok severim bu rengi pembeyle mor arası dolabımın yarısı böyleBende film izliyorum kızlar işleri yemeği yaptım şimdi çamaşır asicam sonra filme devam sanırım çocuksuz olmak böyle birşey
![]()
Ben de seviyorum oraları, denizini.Bizde haftaya mersine gidiyoruz kayınvalidenin evine yazlık gibi oluyor bizede :)
Canim,Canım zaten takımımızın adi cuma yarışları takımlar yarışıyor hem grupça 1 nci seçiliyor hemde bireysel birinci seçiliyor
Coook özletme kendini emiBen vardım kızlar. Pek bakamiyorum. Ara ara böyle toplu yazarım
15 gün kalir bayrami beraber yapariz...babamin geldigi gunler takima bile zar zor girebiliyorum... elimde tel olunca kızıyorda iki sohbet edelim birak su telefonu diyorMaşallah canım.
Hep beraber irademize hakim olmaya çalışacağız. Ne kadar kalacak baban?
Afiyet olsun canimBugünkü menim
Sabah kahvaltı 11 de
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Bikac çatal biber ve patates kızartması
1 dilim çavdar ekmeği
Saat 4 te
Bikac lokma biber kızartması
1 kaşe yoğurt
Başka bişey yemedim şuan kınaya gidiyorum yoldayım oyuzden .
Şu 1lt şimdilik
Spor yok ama buaksam epey efor sarfederim herhalde kınada oynarken
LAydLiNe
Afiyet olsun canım...Bugün menüm
Karatay kahvaltısı 9
4-5 yok melemen
İki dilim peynir
6-7 zeytin
Bir bardan süt
İki ceviz içi
İki badem
Akşam 18
Bir tabak mercimek yemeği
Sabah 4 km 1 saat yuruyus
2.5 litre su
Biliyorum cnm biz kendi aramızda yapalimdiyorum tatli atışmalar yaparız filanCanım zaten takımımızın adi cuma yarışları takımlar yarışıyor hem grupça 1 nci seçiliyor hemde bireysel birinci seçiliyor