• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet canım öyle. Annemle babam da sürpriz yaptı geldiler günübirliğine. Biz de evi anlamlara bırakıp yarın akşam İstanbul’a döneceğiz. İznim devam ediyor ama görüşmelerim var. Çarşamba mersin tarafına diğer yazlığa gideceğiz. Biraz koşturmalı bir hafta.

Ne zaman geliyorlar seninkiler canım?
Bizde haftaya mersine gidiyoruz kayınvalidenin evine yazlık gibi oluyor bizede :)

Ay bende güya kalkıp bi çamaşır asıp filme devam edecektim :deli: Dünyanın işini yaptım yine :deli: Gerçekten bu bayanların işi zor elimizi nereye atsak iş çıkıyor :KK70: neyse ki bitti :KK71: esim bu aksam gececi bende keyif yaparım artık :ukala: Bugün su içmeyi unuttum resmen ya 2-3 bardak icmisimdir en fazla hemen toparlıyorum yatana kadar 2 lt yaparım inşallah :KK69:

A yok yok öyle olmayi hiic istemem. Insanlari anlamiyorum diyet yapmak zor geliyor diye ölümü goze alarak ameliyata giriyorlar sonrada 2 kaşık yemeği bile zor yiyebiliyorlar...

Aynen öyle
Piştimi diye bakmak ayağına 10 dolma yerken 1 dolma yiyemeyecek hale geliyorlar. Ne demek lazım bilmiyorum... bugün nasıl gidiyor... yarışı unutmadın di mi...

Kızlar aramızda yarışalım mi herkes kendine bi rakip seçsin yakın kilolu bakalım en çok kiloyu kim vercek diyerek LAydLiNe LAydLiNe Ne dersin kaptanim
Canım zaten takımımızın adi cuma yarışları takımlar yarışıyor hem grupça 1 nci seçiliyor hemde bireysel birinci seçiliyor

Bugünkü menim
Sabah kahvaltı 11 de
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Bikac çatal biber ve patates kızartması
1 dilim çavdar ekmeği

Saat 4 te
Bikac lokma biber kızartması
1 kaşe yoğurt

Başka bişey yemedim şuan kınaya gidiyorum yoldayım oyuzden .

Şu 1lt şimdilik
Spor yok ama buaksam epey efor sarfederim herhalde kınada oynarken

LAydLiNe LAydLiNe

Ay bu renkte bundan sonra benim rengim olsun çok severim bu rengi pembeyle mor arası dolabımın yarısı böyle :KK45: Bende film izliyorum kızlar işleri yemeği yaptım şimdi çamaşır asicam sonra filme devam sanırım çocuksuz olmak böyle birşey:KK70::KK28:

Hangi filmi izledin... daha doğrusu izleyemedin :KK70:

Canım zaten takımımızın adi cuma yarışları takımlar yarışıyor hem grupça 1 nci seçiliyor hemde bireysel birinci seçiliyor
Canim, 3oglanannesi 3oglanannesi de açıklamış biz eskiden yapiyorduk ikili yarışlari coook eglenceli oluyor hemde motivasyonumuza iyi geliyor ;)

Maşallah canım.
Hep beraber irademize hakim olmaya çalışacağız. Ne kadar kalacak baban?
15 gün kalir bayrami beraber yapariz...babamin geldigi gunler takima bile zar zor girebiliyorum... elimde tel olunca kızıyorda iki sohbet edelim birak su telefonu diyor ;)))

Bugün menüm
Karatay kahvaltısı 9

4-5 yok melemen
İki dilim peynir
6-7 zeytin
Bir bardan süt
İki ceviz içi
İki badem

Akşam 18
Bir tabak mercimek yemeği

Sabah 4 km 1 saat yuruyus
2.5 litre su

Bugun menü
Sabah 10.00
Karatay kahvaltisi
Menemen (2 yumurtali )
7 yeşil zeytin
Biraz peynir
Yarim salatalik
Yesillik
10 adet yer fıstığı
1 kuru kayısi

Aksam 16.35
1 tabak kabak yemeği
1 kase cacık
3 kaşık közlenmiş patlican salatasi

2.5 lt su icildi...
50 dakika eliptik yapildi...
30 dakika parkta tempolu yürüyüş yapıldı.
Carsida gezmeler tozmalarda var ...

LAydLiNe LAydLiNe

Bugünkü menim
Sabah kahvaltı 11 de
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Bikac çatal biber ve patates kızartması
1 dilim çavdar ekmeği

Saat 4 te
Bikac lokma biber kızartması
1 kaşe yoğurt

Başka bişey yemedim şuan kınaya gidiyorum yoldayım oyuzden .

Şu 1lt şimdilik
Spor yok ama buaksam epey efor sarfederim herhalde kınada oynarken

LAydLiNe LAydLiNe
Afiyet olsun canim ;)) kinada bol bol yakarsin :halay::halay:

Kızlar bugün kötü bir gün ve kötü bi menü geçirdim.
Öğlene kadar herşey normaldi.
Burada bugün burada bal festivali.
Hadi dedik gidip bal alalım. Çok güzel meyveli ballar oluyor büyük oğlumda çok seviyor.
Neyse hazırlanıp 3 gibi çıktık
Taksi ile gidip gelicez . Kendi arabamız yok ve olsada acayip kalabalık oluyor.
4 e kadar gezdik sonra bir yağmur başladı bardaktan dökülürcesine. Altına sığındığımız çadır yıkıldı sırılsıklam olduk. 6 aylık bebek ve 5 yaşındaki oğlumla festival alanından bi şekilde çıktık bi yer bulup sığındık
Taksi çağırdık ama 1 saate yakın bekledik gelmedi
Yağmur yavaşlayınca daha işlek bi caddeye gittik
Bu sırada ufak huysuzlanmaya başladı mamayı Reddetti illa meme istedi.
Üstüm sırılsıklam bide giymişim beyaz pantalon . Beyaz bez ayakkabı .
Oturacak yer yok. Bi çadırı olan yere geçtik. Sıvadım ferace yi oturdum yere emzirdim çocuğu . Caddenin kenarında emzirdim resmen çocuğu arabalar su sıçratır gelen geçen bakar.Büyük üşüdüm diyip duruyor onun üzerini değiştirip bebeğin altına koyduğu çarşafa sardım. Allah'tan terlerse diye yedek eşya almıştım.
Bu arada 2 saatte yakın oldu.
Sözde dönüşte markete uğrayıp erzak alıcak tık. Elimde inşaallah diyete başlayacaktı.
En sonunda çocukları toparladım başladım kenardan yürümeye cadde de festival alanına giden yolda bi trafik. Hiçbir taksi durmuyor .
Çok şükür daha önce bindiğimiz bir taksiciymiş öncesinde biraz fazla para karşılığında eve döndük.

Menüm ü gece yazıcam. Pek iç açıcı değil ama bugün böyle oldu arkadaşlar. Takıma girdiğim ilk gün böyle olmasa iyiydi ama önümde daha 6 gün var inşaallah telafi edicem

Back
X