- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki olabilir ben varımBiz kendi aramızda da yakışırdık tatlım heveslendirmek adına ikili.
Adini bile hatırlamıyorum desem o kadar yoğun geçti düşün filmden sonraHangi filmi izledin... daha doğrusu izleyemedin![]()
Evet canım şimdi gördüm arkadaş yeni ya belki bilmiyordur diye söylemiştimCanim, @umudum2 de açıklamış biz eskiden yapiyorduk ikili yarışlari coook eglenceli oluyor hemde motivasyonumuza iyi geliyor![]()
Tamam canım ben varımmBiliyorum cnm biz kendi aramızda yapalimdiyorum tatli atışmalar yaparız filan
Cnm ben yeni değilim önceden 9 takımda idim orası kapandı buraya geçtim orda kaptan liste yapardı her hafta kiloları birbirine yakın kişiler yarışırdıEvet canım şimdi gördüm arkadaş yeni ya belki bilmiyordur diye söylemiştimben varım
![]()
Evet canım öyle. Annemle babam da sürpriz yaptı geldiler günübirliğine. Biz de evi anlamlara bırakıp yarın akşam İstanbul’a döneceğiz. İznim devam ediyor ama görüşmelerim var. Çarşamba mersin tarafına diğer yazlığa gideceğiz. Biraz koşturmalı bir hafta.
Ne zaman geliyorlar seninkiler canım?
Biz kendi aramızda da yakışırdık tatlım heveslendirmek adına ikili...
Kızlar ev yerleştiriyoruz annemle koyde. Fırsatım olmuyor okuyup cevap yazmaya.
Hemen menümü yazıp yatacagim
09:00
1 dilim peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
12"30
1,5 avuç leblebi
1 kutu sade kefir( 250 ml )
15:00
1 avuç leblebi
17:30
1 kase tarhana çorbası
1 kepçe kara lahana yemeği
4 kaşık taze fasulye
19:30
Yarım simit
2 lt su
Biraz degisik bir menü oldu biliyorum. Yollarda olunca. Misafir olunca başka eve. Böyle oldu
3.8.18=115.9 kg
Sabah 9.30
Sirkeli su
10.30
Yarım mayasız yufka da az patatesli gözleme yağsız tavada
Peynir domates
2 çay kaşığı vişne reçeli ( kendim yaptım da az şekerli ondan tattım)
12.30
1 şeftali
1 avuç fıstık
14.30
4 ceviz
4 yk bol limonlu bulgur pilavı.
Festivalde lahmacun yerim diye, bi de evde bi bulgur pilavı bi de çorba vardı bende bulguru seçtim akşam bebiş e gaz yapmasın diye
15.45
Bol dereotlu tek lahmacun
2 bardak ayran
2 tatlı kaşığı kadar bal. Az az tadım yaptımda ballardan anca 2 tatlı kaşığı olmuştur.
17.00
1 avuç fıstık ( çok acıkırsam yolda yerim diye almıştım evde ceviz kalmayınca)
3 parça bitter bunu da eşimle çocuklar için aldım ama yağmuru yiyince maf oldum aslında nefsimi kontür etmeliyim ama çok sinirlendim taksicilere )
20.30
Evde sadece 3 kepçe çorba vardı
Bana 1 kepçe düştü.
Eşim dışardan kuşbaşı lı kaşarlı pide söyledi.
Bende 1 taneyi yedim.
İnşaallah yarın alışverişe gidebiliriz.
Yoksa kaynamış yumurtaya doyarım herhalde bu hafta :)))
2.5 lt su
15.00-16.00 arası festival yürüyüşü
16.00-18.30 arası yağmurda yürüyüş
Spor sayılırsa bunlar var .
Geçmiş olsun canım. Yağmur çok yağıyor bu ara. Çocuklarla perişan olmuşsun.Kızlar bugün kötü bir gün ve kötü bi menü geçirdim.
Öğlene kadar herşey normaldi.
Burada bugün burada bal festivali.
Hadi dedik gidip bal alalım. Çok güzel meyveli ballar oluyor büyük oğlumda çok seviyor.
Neyse hazırlanıp 3 gibi çıktık
Taksi ile gidip gelicez . Kendi arabamız yok ve olsada acayip kalabalık oluyor.
4 e kadar gezdik sonra bir yağmur başladı bardaktan dökülürcesine. Altına sığındığımız çadır yıkıldı sırılsıklam olduk. 6 aylık bebek ve 5 yaşındaki oğlumla festival alanından bi şekilde çıktık bi yer bulup sığındık
Taksi çağırdık ama 1 saate yakın bekledik gelmedi
Yağmur yavaşlayınca daha işlek bi caddeye gittik
Bu sırada ufak huysuzlanmaya başladı mamayı Reddetti illa meme istedi.
Üstüm sırılsıklam bide giymişim beyaz pantalon . Beyaz bez ayakkabı .
Oturacak yer yok. Bi çadırı olan yere geçtik. Sıvadım ferace yi oturdum yere emzirdim çocuğu . Caddenin kenarında emzirdim resmen çocuğu arabalar su sıçratır gelen geçen bakar.Büyük üşüdüm diyip duruyor onun üzerini değiştirip bebeğin altına koyduğu çarşafa sardım. Allah'tan terlerse diye yedek eşya almıştım.
Bu arada 2 saatte yakın oldu.
Sözde dönüşte markete uğrayıp erzak alıcak tık. Elimde inşaallah diyete başlayacaktı.
En sonunda çocukları toparladım başladım kenardan yürümeye cadde de festival alanına giden yolda bi trafik. Hiçbir taksi durmuyor .
Çok şükür daha önce bindiğimiz bir taksiciymiş öncesinde biraz fazla para karşılığında eve döndük.
Menüm ü gece yazıcam. Pek iç açıcı değil ama bugün böyle oldu arkadaşlar. Takıma girdiğim ilk gün böyle olmasa iyiydi ama önümde daha 6 gün var inşaallah telafi edicem
Ne güzel olmuş bir araya geliyorsunuz. Allah mesut etsin, benim de bir erkek kardeşim var hiç niyeti yok şimdilik.Yarın Da Benim Ailem Geliyor Kahvaltıya... biz,5 kardeşiz... iki kız kardeşim de evli çocuklu. Erkek Kardeşim Evleniyor...sonunda
Herkes farklı yerde olunca yılda bir kez buluşuyoruz. Biz Mersindeyiz... Dünden Beri Burası kaynıyor. Bizim sitede evler bahçe içinde 3 katlı. Yaprak kımıldamıyor... Dolayısı İle ruhumu teslim etmek üzereyim. Hasta olmayı göze alarak klimayı açtım artık ne yapayım. Diyeceğim o ki... mecbur değilsen mersine gelme... yazlığınız 20.kat ise o zaman gelebilirsin ama...oralarda esinti olabilir![]()
@polekey2244
merryangel
solmez
Birprensess
N Nisaca
kızlar, duydunuz di mi, kaptan bize savaş açtı
bu hafta free liste ile yarışıyoruz
aman diyim
bu hafta herkes detoks mu yapar
midesini mi aldırır
spor salonuna yatak mı atar...
eksideyiz hepimiz tamam mıııı
görür onlar
eeeee, gaza gelen???![]()
Cnm Tsk ederim msjin icin Bugun mesela Hic istahim yoktu bi kahvaltiyla kaldim Sonra leblebi uzul yedimBencede bencede
Hedefler 1 kilodan 2 kiloya çıktı kızlar ona göre
Afiyet olsun canım
Gece ki dondurma ile cips harika olmuş yarışma açısından
Shake i biraz daha erken içip akşam yemek yersen
Ya da öğlen yemek yeyip akşam yemeği yerine shake i içersen
Belki bu gece atistirmalarina dur diyebilirsin
Az yediğin için - görüyorsun ama bu şekilde yağ yakımı yapmaz vücut. Hep kaslarını eritiyorsun.
Bıraktığın zamanda hızla geri kilo alacaksın ve malesef giden kasların yerini yağ dolduracak ve vermesi daha zor olacak.
Lütfen kendine bu kötülüğü yapma. Tatile gideceğim diye sagligindan olma. Bu sene böyle git seneye fit olarak gidersin. Yavaş ve sağlıklı bir şekilde zayıfla.
Biz ne dersek diyelim. Sen, ben böyle devam edeceğim diyeceksin biliyorum.
Ama gerçekten çok üzülüyorum söylemeden gecemiyorum. Belki diyorum sağlıklı beslenmeye karar verir belli mi olur![]()