Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy görüyor musun kaptanı, hemen savaş başlatmış. Amaaaa biz alırız bu savaşı, hiç kimse heveslenmesin boşuna :) Bu hafta ipin ucunu kaçırdık diye hep öyle yapacak değiliz :)))
Ne güzel olmuş bir araya geliyorsunuz. Allah mesut etsin, benim de bir erkek kardeşim var hiç niyeti yok şimdilik.
Bizim taşucunda yazlık. Eminim çok sıcaktır ama bu deneyi gitmeden geçiremeyiz. Bizim 35 yıllık ev komşular, benim çocuklar da alıştı. 20 gün civarı kalacağız. 20. Kat değil malesef, Bahçeli müstakil, daha kısa da evi aç kapa değmiyor.
Kaşınıyoruz sanırım, Yalova iyi sayılır. Klima hiç açmadık.
Günaydın kızlarr bol bol eksili mutlu bir gün olsun![]()
Cok guzel gidiyordu canim taaakiii dün yedigim biseyden zehirlenene kadar.. tum gün ölüyorum sandım. Ates istifra aman yarabbii.. Neyseki suan saglik acisindan iyiyim ama psikolojik olarak berbatim... Kpss alan sinavi cok zordu gavura sorar gibi sormuslar resmen uzerimden tir gecmis gibiyim :-(Aynen öyle
Piştimi diye bakmak ayağına 10 dolma yerken 1 dolma yiyemeyecek hale geliyorlar. Ne demek lazım bilmiyorum... bugün nasıl gidiyor... yarışı unutmadın di mi...
cankizzzz Canım 27 temmuzdan beri mesaj sayım bildirimlerini iletmemişsin
polokey2244 Canım sende 1 ağustostan beri iletmemişsin
M Mimozaacicegi Canım sende yeniydin galiba sende hiç bildirim yapmamışsın
Z zamantuneli Canım sende ne zaman katılmıştın gruba o Tarihten beri mesaj sayılarını yollar mısın
-------------------------
@Paytakpikap Canım 3-4-5 Ağustosu atar mısın
solmez N Nisaca Kızlar sizde 3-4 Ağustosu atar mısınız
------------------------
ada81
anneyim83
Sekerpare87 M melis08 Kızlar sizde 4 ağustosu atar mısınız
![]()
canım çok geçmiş olsunCok guzel gidiyordu canim taaakiii dün yedigim biseyden zehirlenene kadar.. tum gün ölüyorum sandım. Ates istifra aman yarabbii.. Neyseki suan saglik acisindan iyiyim ama psikolojik olarak berbatim... Kpss alan sinavi cok zordu gavura sorar gibi sormuslar resmen uzerimden tir gecmis gibiyim :-(
Cuma 5 Cumartesi 4cankizzzz Canım 27 temmuzdan beri mesaj sayım bildirimlerini iletmemişsin
polokey2244 Canım sende 1 ağustostan beri iletmemişsin
M Mimozaacicegi Canım sende yeniydin galiba sende hiç bildirim yapmamışsın
Z zamantuneli Canım sende ne zaman katılmıştın gruba o Tarihten beri mesaj sayılarını yollar mısın
@Paytakpikap Canım 3-4-5 Ağustosu atar mısın
solmez N Nisaca Kızlar sizde 3-4 Ağustosu atar mısınız
------------------------
ada81
anneyim83
Sekerpare87 M melis08 Kızlar sizde 4 ağustosu atar mısınız
![]()
Kızlar bugün kötü bir gün ve kötü bi menü geçirdim.
Öğlene kadar herşey normaldi.
Burada bugün burada bal festivali.
Hadi dedik gidip bal alalım. Çok güzel meyveli ballar oluyor büyük oğlumda çok seviyor.
Neyse hazırlanıp 3 gibi çıktık
Taksi ile gidip gelicez . Kendi arabamız yok ve olsada acayip kalabalık oluyor.
4 e kadar gezdik sonra bir yağmur başladı bardaktan dökülürcesine. Altına sığındığımız çadır yıkıldı sırılsıklam olduk. 6 aylık bebek ve 5 yaşındaki oğlumla festival alanından bi şekilde çıktık bi yer bulup sığındık
Taksi çağırdık ama 1 saate yakın bekledik gelmedi
Yağmur yavaşlayınca daha işlek bi caddeye gittik
Bu sırada ufak huysuzlanmaya başladı mamayı Reddetti illa meme istedi.
Üstüm sırılsıklam bide giymişim beyaz pantalon . Beyaz bez ayakkabı .
Oturacak yer yok. Bi çadırı olan yere geçtik. Sıvadım ferace yi oturdum yere emzirdim çocuğu . Caddenin kenarında emzirdim resmen çocuğu arabalar su sıçratır gelen geçen bakar.Büyük üşüdüm diyip duruyor onun üzerini değiştirip bebeğin altına koyduğu çarşafa sardım. Allah'tan terlerse diye yedek eşya almıştım.
Bu arada 2 saatte yakın oldu.
Sözde dönüşte markete uğrayıp erzak alıcak tık. Elimde inşaallah diyete başlayacaktı.
En sonunda çocukları toparladım başladım kenardan yürümeye cadde de festival alanına giden yolda bi trafik. Hiçbir taksi durmuyor .
Çok şükür daha önce bindiğimiz bir taksiciymiş öncesinde biraz fazla para karşılığında eve döndük.
Menüm ü gece yazıcam. Pek iç açıcı değil ama bugün böyle oldu arkadaşlar. Takıma girdiğim ilk gün böyle olmasa iyiydi ama önümde daha 6 gün var inşaallah telafi edicem