Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne zaman misafir gelse ya da ben bir yere gitsem bana bı haller oluyor. Diyelim misafirliğe gittiniz. Ev sahibi lahmacun yaptı,alternatif yok. Yemesen olmuyor yesem vicdana dert ,ne yapıyorsunuz bu durumlarda. Öğlen yedim pişman mıyım evet yine pişmanım. Akşam yemeyeyim dengelensin diyorum ama bu da sağlıklı bir durum degil.ne yapsam akşam yemesen mı ya da mesela sadece yoğurt mu yesem
Canım lahmacun yediysen eğer bu diyette var(kaptanımız öyle demişti) abartmadan. Ben dün mesela gündüz kaçamak yapmıştım akşam birşey yemedim. Ama bence çorba falan içebilirsin kendini aç bırakmakta olmuyor

Sağol canım.
Eskiden Eylül’de gelirdik, mevsimler çok değişti ama şimdi. Hava sıcakken deniz güzel, sakin oluyor. Kıbrıs’a kadar yüzebiliyorum caretta carettalar ile :)

Ben yapamam da var senin gibi çılgın arkadaşlarım... bir başak burcu olarak temkinlilik diz boyu bende. Bi de anemiyim. 1 km açılıp kıyıyı kaybetmeden keyif çatıyorum ben.. ama senin aldığın keyif yanında hiçbirşey benimki...

Ben yapamam da var senin gibi çılgın arkadaşlarım... bir başak burcu olarak temkinlilik diz boyu bende. Bi de anemiyim. 1 km açılıp kıyıyı kaybetmeden keyif çatıyorum ben.. ama senin aldığın keyif yanında hiçbirşey benimki...
Ya yüzmek ne harika bir duygudur ,ben ayaklarım kuma değmeden duramıyorum.ama bu da iyi günlerim iki yıl önce yanımda biri olmadan suya girwmiyordum

Canım lahmacun yediysen eğer bu diyette var(kaptanımız öyle demişti) abartmadan. Ben dün mesela gündüz kaçamak yapmıştım akşam birşey yemedim. Ama bence çorba falan içebilirsin kendini aç bırakmakta olmuyor
Öyle mi ,bende şöyle hissediyorum mideti daha da büyütüyor sanki bu hamur işleri.
Bir şey daha fark ettim sabah meyve yediğimde gün içinde daha çok acıkıyorum

Ve yine bir şey daha fark ettim,sabah spor yaptığımda diyorum ki bak 100 gram vermek için deli gibi yürümek lazım,o his gün boyu aklımdan çıkmıyor ve bir şey yiyesim de gelmiyor. Ama sabah spor yaomadiysam o gün zor ,lendimle savaşarak geçiyor.

Ne zaman misafir gelse ya da ben bir yere gitsem bana bı haller oluyor. Diyelim misafirliğe gittiniz. Ev sahibi lahmacun yaptı,alternatif yok. Yemesen olmuyor yesem vicdana dert ,ne yapıyorsunuz bu durumlarda. Öğlen yedim pişman mıyım evet yine pişmanım. Akşam yemeyeyim dengelensin diyorum ama bu da sağlıklı bir durum degil.ne yapsam akşam yemesen mı ya da mesela sadece yoğurt mu yesem
Canim karatay yapiyordun degilmi ? Karatayda lahmacun var 1tane yenilebiliyor.. hatta 2 yiyen bile oluyor ....aksama az yemegini ye hic yememezlik yapma

Karatay yapmaya calisiyorum:kk77:
Karatayin en sevdigim yani bu lahmacun ;))
Suan benim kilo vermem durdu ama izledigim videolarda ısrarla devam edin tartida eksi goreceksiniz diyorlar... benimki bu hafta regliye bagliyorum... nasilsa saglikli beslenme şekli bi zararim yok karim var ;))

Geçen yıl bir dönem Türk kahvesi bağımlısı oomustum,iki kupa kahve içer telvesibi yerdim acı acı o dönem çok zayıfladim ama kan degerlerim çok düştü.serum twdavisi gördüm kansızlık için. Şimdi kahve icsem zayıflar miyim yine çok içer miyim çok aradayim

Ya yüzmek ne harika bir duygudur ,ben ayaklarım kuma değmeden duramıyorum.ama bu da iyi günlerim iki yıl önce yanımda biri olmadan suya girwmiyordum

Benim bir arkadaşım da senin gibi... hatta o tazyikli suda duş bile alamıyor :)
Geçen gün kıyıdan baya uzaktayım... can hıraş yüzüyorum falan...şöyle bir dik durdum ne göreyim ayaklarım tabana değiyor. :) ne komikti yahu... O da pek keyifli... açıklarda tepe bulmak

Geçen yıl bir dönem Türk kahvesi bağımlısı oomustum,iki kupa kahve içer telvesibi yerdim acı acı o dönem çok zayıfladim ama kan degerlerim çok düştü.serum twdavisi gördüm kansızlık için. Şimdi kahve icsem zayıflar miyim yine çok içer miyim çok aradayim

2 kupa türk kahvesi miiiii.... asıl miden nasıl dayandı... yapma böyle sağlıksız şeyler. Önemli olan incelmek... daha önce giremediğin kıyafetlere sığmak ki inceldiğinin sen de farkındasın. Sağlıklı olan yavaş vermek kiloları. Vücudu yavaşça kandırmak.

Öyle mi ,bende şöyle hissediyorum mideti daha da büyütüyor sanki bu hamur işleri.
Bir şey daha fark ettim sabah meyve yediğimde gün içinde daha çok acıkıyorum
Lahmacunun hamuru çok çok ince olduğu için birde bol salatayla yendiği zaman öyle çok eksilik bir durum yok bence tabiki hergün yenmediği sürece sıkıntı yok. Yoksa canan hoca yiyin demezdi herşeye karşı biri olarak:KK70::KK70: Meyve olarak seninle aynı fikirdeyim ben gün içerisinde genelde 15ten sonra ara öğün olarak tuketiyorum yesil elma tok tutuyor bence:KK52:

Benim bir arkadaşım da senin gibi... hatta o tazyikli suda duş bile alamıyor :)
Geçen gün kıyıdan baya uzaktayım... can hıraş yüzüyorum falan...şöyle bir dik durdum ne göreyim ayaklarım tabana değiyor. :) ne komikti yahu... O da pek keyifli... açıklarda tepe bulmak
Hiç yasayamayacagim galiba o duyguyu,şimdilik bana bu da yetiyor ya kendimce ilerleme kaydettim göğüs hizama kadar gideviliyorum.

06.08.2018/Pazartesi

09:00 = 2 yumurtadan kaşarlı omlet
1tk bal, Biraz yağ
2 dilim normal ekmek

14:00 = 1 kupa Türk kahvesi
1 avuç kadar üzüm, 1dilim elma

18:00 = 3 kaşık taze fasulye, 2 kaşık körili tavuk,3 kaşık pilav,3 kaşık salatadan oluşan tabak

1.5 lt su 2 lt yaparım
Spor olarakta Bol bol temizlik
:confused:

Kahvaltı sabah 9
İki haşlanmış yumurta
Bir kase salata
İki dilim peyaz peynir
İki dilim şeftali
İki gunkurisi

Öğlen 1.5 lahmacun 13

Akşam 17

Bir kase yoğurt

Bir Türk kahvesi
İki litre su

Sabah spor yapmadım
Yarım saat kadar sonra çıkacağım

Cuma 67.2

Bugun 67.3

Hafta sonu yanlış bir şey yemedim,şu şu ictim,iki günde sabah kalktım bir saat yürüdüm,neden gram oynamıyor anlayamıyorum.yurumekten ayaklarım ağrıdi hiç ise yaramadi

canım benim de bazen öyle oluyordu , şeker direnci oluyormuş , bünye az yemekle yaşamaya alıştırıyormuş kendini, bi bakıma koruma moduna geçmek gibi bişey yani

İ
canım benim de bazen öyle oluyordu , şeker direnci oluyormuş , bünye az yemekle yaşamaya alıştırıyormuş kendini, bi bakıma koruma moduna geçmek gibi bişey yani
İşte böyle zamanlarda bende moral sıfıra iniyor, şok diyet tarifleri aramaya basliyorum

Back
X