Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cuma 67.2

Bugun 67.3

Hafta sonu yanlış bir şey yemedim,şu şu ictim,iki günde sabah kalktım bir saat yürüdüm,neden gram oynamıyor anlayamıyorum.yurumekten ayaklarım ağrıdi hiç ise yaramadi

Sadece kilo değil ölçü de almak lazım. Kilo değişmeden incelmiş de olabilirsin. Las artmış yağ azalmış olabilir zaten amaç da bu

Ben de Cuma ile aynıyım şu an kilo olarak. Bakalım hafta içi ne kadar gidecek? Çarşamba 10-12 saat yolcuğum var.

Ben şuan 9 10 saat sürecek denizli yolculuğumdayım. Taşucundan.geçtik 8 civarı. Ne yapıyordun acaba?
3 araba gidiyoruz. Ne zaman varırız allah bilir... habire mola... mola arası yolculuk yapıyoruz 15 kişi. :işsiz::işsiz:

Son düzenleme:
saat 9.15
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
6 yeşil zeytin
2 dilim peynir

saat 10.40
1 bardak süt

saat 13.10
5 kaşık sebzeli bulgur
2 bardak ayran

saat 15.30
1 şeftali
3 incir

saat 18.20
semizotu yemeği
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kase cacık
:eğlence:
Bi hoşgeldin diyemedim sana...
Merhaba... kolaylıklar diliyorum sana...
Listen De Gayet güzel
Bu listeye bir de spor eklersen süper olur :eğlence:

Merhabalar bende takiminiza katılmak istiyorum boy 162 kilo 74

Gel tatlım hoş geldin. Takımımızın ilk sayfasında kurallarımız ve katılım formumuz var. Kurallarımızı okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan formumuzu doldurup burada paylaş lüften. Ben bilgilerini kaydedeyim.

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :sensiblegirl
İsim (İsteğe Bağlı ):fethiye
Mesleginiz:ogretmen
Yaşınız :36
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:tTekirdağ
Boyunuz :162
Kilonuz:74
Hedef kilonuz :74
Kilo alma hikayeniz :abur cubur duskunlugu
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Fit olmak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayir
Neden 13. Takım? :daha duzenli ve faklı geldi

Gel tatlım hoş geldin. Takımımızın ilk sayfasında kurallarımız ve katılım formumuz var. Kurallarımızı okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan formumuzu doldurup burada paylaş lüften. Ben bilgilerini kaydedeyim.
Hoşbuldum ne gerekiyorsa yapicam amaç birlikte motive olmak ve zayiflamak

sen kamp yapmayacak mıydın bakiiim
oralarda telefon çekmez kiiiii :halay::KK53::KK47:
iyi tatiller bu arada
Ayyy ne güldüm ama :KK70::KK70:
@polekey2244
@merryangel
@solmez
Birprensess Birprensess
N Nisaca

kızlar, duydunuz di mi, kaptan bize savaş açtı
bu hafta free liste ile yarışıyoruz

aman diyim
bu hafta herkes detoks mu yapar
midesini mi aldırır
spor salonuna yatak mı atar...
eksideyiz hepimiz tamam mıııı :KK76:
görür onlar
:sopa:

eeeee, gaza gelen???:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Bu mesaja gaza gelinmez de napılır ben geldim valla :KK70::KK70:

Bugun ki menum
10.00
Mantar kavurma
5 zeytin
3 dilim peynir

17.30
Herbalife shake

00:00
Bir Magnum
Bikac cips

3 lt su
Gece fena olmuş :işsiz:
Tabiki püf olmamış. Keşke onunla kalsaydı kaptan eşim gelirken saat 11 de çiğ köfte almış 1 tane ondan yedim bide 3 top dondurma malesef...umarım kısa zamanda yoluna koyarım yoksa gerçekten ucu kaçırıyorum yazınca gerçekten daha iyi anlıyor insan.
Sakın bırakma canım kendini. Korumak çok önemli biliyorsun. Yapabileceğine inanıyorum. Buradan ayrılmadığın sürece kendini kontrol altında tutabiliyorsun.
Maşallah kaptan sen çiğ kofteyi akşam öğünü olarak yemişsin ben ara öğün olarak götürdüm buaksam saat 11 de.ama daha yatmadım off bu adam beni yine sismanlatacak iddiayida ben kazandım ama umarım düzene girerim.
Eşin ne düşünüyor kilo konusunda? Yani ne diyor sana?
Bizim de yarın evlilik yıldönümümüz bu haftasonu doğa harikası Bolu’ya gidiyoruz:KK45:
Ama söz kaçamak yapmayacağım. Aranızda Bolu’dan olan var mı
Ben Kırıkkale' deyim yolu düşen herkesi beklerim. Size de bir ömür mutluluklar :KK200: Tadını çıkartın Bolu'nun her mevsim ayrı güzel.
Teşekkürler solmez, takıma kabul edildim mi şimdi? Kaptan LAydLiNe bişey yazmadı ama,
Daha önce sana katılım formumuzu doldurmanı söylemiştim canım galiba görmedin.
Teşekkürler ada81

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):zaman tüneli
Mesleginiz: şu an çalışmıyorum
Yaşınız :40
Medeni Durumunuz :bekar(ayrıldım)
Çocuk Sayısı :yok
Yaşadığınız şehir: profilde Bolu (attım) yazar ama Manisa
Boyunuz :1.65
Kilonuz:81
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :canı her sıkıldığında veya stres durumunda yemek atıştırma alışkanlığı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : eski görüntüme tekrar kavuşmak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : bi dönem katılmıştım o zaman çalışıyordum ,zaman ayıramayınca takibi bırakmıştım.
Neden 13. Takım? : cuma hayırlıdır, 13 uğurludur, şans getirir inşallah
Şimdi oldu işte hoş geldin aramıza :KK68:
Gunaydin anneler çok mutluyum bugün 110 kiloyu kırdım şükür kabak detoksu yapıyorum 3 gundeyim2 gün de 2.600 verdim ve 108.6 çıktım sabah
LAydLiNe LAydLiNe cnm ne zmn listeye girecektimkaç kilo ile izne ayrıldım acaba bakar mısın listeye girmek istiyorum artik
Tatlım listede olup olmaman çok bir anlam ifade etmiyor. Henüz yeni yeni takıma gelmeye başladın. Paylaşımların ve menülerin düzene girdiği zaman ana listeye alacağım inşallah seni. Önemli olan istikrarı sağlaman ve kilo verebilmen. Cuma listemizi gördüyen free listemiz ana listemizden daha kalabalık. Artık ana listeye alırken ince eleyip sık dokuyorum çünkü bugün listeye aldığım yarın gelmiyor. Bu da takımı zor duruma düşürüyor. O nedenle biraz daha beklemen gerekecek. :KK39::KK68:
Ah yazlık misafirleri...eller kollar dolu gelinir. Mükellef sofralar kurulur sonra gel de diyet yap...ama ne güzel abla kardeş keyfi yapacaksınız. Benim iki kız kardeşim de çok uzakta. Yalova ve Almanyada. 1 hafta boyunca beraberiz :eğlence::KK19:
Benim hiç kız kardeşim yok ya ben napim :mad::mad:
Kızlar aramızda yarışalım mi herkes kendine bi rakip seçsin yakın kilolu bakalım en çok kiloyu kim vercek diyerek LAydLiNe LAydLiNe Ne dersin kaptanim
Bu hafta ana listeyle free liste yarışıyor canım. Takım tam oturmadığı için bireysel yarış listesi hazırlamıyorum. Ama biraz daha ilerleyelim onu da yaparız ki daha önce yapıyorduk.
Bugünkü menim
Sabah kahvaltı 11 de
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Bikac çatal biber ve patates kızartması
1 dilim çavdar ekmeği

Saat 4 te
Bikac lokma biber kızartması
1 kaşe yoğurt

Başka bişey yemedim şuan kınaya gidiyorum yoldayım oyuzden .

Şu 1lt şimdilik
Spor yok ama buaksam epey efor sarfederim herhalde kınada oynarken

LAydLiNe LAydLiNe
Kızartmalar olmasa olurmuş ama totalde miktarın az olması güzel. Kahvaltın geç olmuş.
Cok guzel gidiyordu canim taaakiii dün yedigim biseyden zehirlenene kadar.. tum gün ölüyorum sandım. Ates istifra aman yarabbii.. Neyseki suan saglik acisindan iyiyim ama psikolojik olarak berbatim... Kpss alan sinavi cok zordu gavura sorar gibi sormuslar resmen uzerimden tir gecmis gibiyim :-(
İkisi için de Geçmiş olsun canım inşallah güzel bir sonuç alırsın.
Sağol canım.
Eskiden Eylül’de gelirdik, mevsimler çok değişti ama şimdi. Hava sıcakken deniz güzel, sakin oluyor. Kıbrıs’a kadar yüzebiliyorum caretta carettalar ile :)
Nasıl yani yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK57: Ne harika :rolleyes:Anlatsana biraz nasıl yapıyorsun :KK55:
05.08.2018/Pazar

08:40 = Maydanoz Kürü

09:30 = 2 adet haşlanmış yumurta
Salatalık,Domates
2-3 Yeşil zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak çay

13:00 = 1 kase sütlü gevrek

14:45 = 3 ykaşık pirinç pilavı
1yk patates püresi
2 yk tavuk

17:30 = Dondurmalı Waffle

1.5 lt su 2 lt yaparım
Spor olarakta yürüyüş ve merdiven çıkmak(8nci katta oturuyorum asansörümüz çalışmıyor durmadan in çık)
Kız bu nasıl menü böyle hadi mevlüdü anladık da o akşam ki dondurmalı waffle ne öyle. İki haftadır kilo veremiyorsun farkındasın dimi. :sopa::sopa::KK20::KK62::KK62:
Afiyet olsun canim :KK66: süt iki bardak icilmesi gunde bilemedim bi kaptanimiza soralım onun fikri ne LAydLiNe LAydLiNe
Zararı olmaz canım. @zamantuneli nin iki menüsü de güzel. Meyveleri söylemişsin bir gün önce de. Onun saati de uygun. 15:00 ten sonra yememek lazım. O yarım saat geçirmiş sadece. Ama senin dediğin gibi sabah saatlerinde tüketmesi daha güzel olur.
5 ağustos pazar menü

11.40

1 dlm tb ekmek
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı nutella
6 zeytin
1 yumurtadan omlet

15.00
3 yk kısır
Yağsız Salata
Şekersiz Çay

16.00
Sade Kahve
1 orta boy fıstıklı lokum

20.00
1/2 levrek
Bol salata

22.00
1/2 kase bici bici (bilmeyen var mı)

2.5 l su
30 dk yürüyüş
1 saat yüzme
Bolca temizlik
Beni de yeseydin bici bici yemiş bi de utanmadan soruyor bilmeyen var mı diye :sinirli::sinirli:
Günaydın kızlar.
İstanbul’a dün akşam döndük. Sabah 6.00da kalktım sporumu yaptım, düşümü alıp kahvaltımı yaptım.
Şimdi kuaföre gideceğim, saç baş kaş tırnak karışmış tatilde, biraz bakıma gireyim. Öğlen gibi işe gideceğim, bir görüşmem var akşamı bulur dönmem. Eşim arabayı bakıma verecek, metro Marmaray merdivenler yürüme ilave spor gibi olur.
Kolay gelsin canım. Sanırım arabalar olmasa şimdi hiç birimiz buralarda olmazdık :KK70::KK70:
Günaydın herkese
Kilom arti 100
Gecen cuma 69.900
Pazartesi : 70.00

Diyetime devam hic kacamak yapmadim...sporumda var ... regliye bagliyorum şişlikler basladi....
100 gram dan hiç bir şey olmaz eminim daha eksilerdesin. Düşünsene regl olacaksın ve sen cumaya eksi çıkacaksın bence harika bir sonuç. Sakın bırakma karatayı ve baban gelince de tam gaz devam. Bu ivmeyi bir daha yakalayamazsın ona göre.
Cuma 67.2

Bugun 67.3

Hafta sonu yanlış bir şey yemedim,şu şu ictim,iki günde sabah kalktım bir saat yürüdüm,neden gram oynamıyor anlayamıyorum.yurumekten ayaklarım ağrıdi hiç ise yaramadi
Ödem vardır sabırlı ol biraz devam edince birden bire gidecek onların hepsi. Pes etmek yok.

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :sensiblegirl
İsim (İsteğe Bağlı ):fethiye
Mesleginiz:eek:gretmen
Yaşınız :36
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:tTekirdağ
Boyunuz :162
Kilonuz:74
Hedef kilonuz :74
Kilo alma hikayeniz :abur cubur duskunlugu
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Fit olmak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayir
Neden 13. Takım? :daha duzenli ve faklı geldi

Yeniden hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. 13. takımla birlikte 3 ayrı seferde toplamda 60 kiloya yakın verdim. Nasıl oldu diyeceksin 60 kilo çok fazla bir rakam. İlk olarak 85,5 la başladım 6 ayda 60 kiloya indim. Sonra hamile kalıp tekrar 82 kiloya çıktım. Doğumdan sonra süreyi tam hatırlamıyorum ama 59 kiloyla ikinci kez mezun oldum. En son bu kış 69 lu kilolarda yeniden yarışmaya başladım. Şu an 64 kiloyum. Uzun lafın kısası eğer istersen kilolar hiç sorun değil şakır şakır gidiyor. Yeter ki sen iste ve söylediklerimizi uygulamaya çalış
:KK68:

Kızlar ben şimdilik kaçıyorum. Deli gibi temizlik yapmam lazım çok işim var. Kamp için hazırlık yapmam lazım. Kuaföre gitmem lazım. Bisiklet projesi için çalışmam lazım. Çok çalışmam lazım çokkkk öpüyorum hepinizi takımı boş bırakmayın lütfen ben aralarda uğramaya çalışırım.

Bu arada ben yarışı unutup hafta sonu kaçırdım biraz. Bu sabahta tartılmayı unuttum. Cumaya yarışı unutmayın :KK53:

Ayyy ne güldüm ama :KK70::KK70:
Bu mesaja gaza gelinmez de napılır ben geldim valla :KK70::KK70:

Gece fena olmuş :işsiz:

Sakın bırakma canım kendini. Korumak çok önemli biliyorsun. Yapabileceğine inanıyorum. Buradan ayrılmadığın sürece kendini kontrol altında tutabiliyorsun.

Eşin ne düşünüyor kilo konusunda? Yani ne diyor sana?

Ben Kırıkkale' deyim yolu düşen herkesi beklerim. Size de bir ömür mutluluklar :KK200: Tadını çıkartın Bolu'nun her mevsim ayrı güzel.

Daha önce sana katılım formumuzu doldurmanı söylemiştim canım galiba görmedin.

Şimdi oldu işte hoş geldin aramıza :KK68:

Tatlım listede olup olmaman çok bir anlam ifade etmiyor. Henüz yeni yeni takıma gelmeye başladın. Paylaşımların ve menülerin düzene girdiği zaman ana listeye alacağım inşallah seni. Önemli olan istikrarı sağlaman ve kilo verebilmen. Cuma listemizi gördüyen free listemiz ana listemizden daha kalabalık. Artık ana listeye alırken ince eleyip sık dokuyorum çünkü bugün listeye aldığım yarın gelmiyor. Bu da takımı zor duruma düşürüyor. O nedenle biraz daha beklemen gerekecek. :KK39::KK68:

Benim hiç kız kardeşim yok ya ben napim :mad::mad:

Bu hafta ana listeyle free liste yarışıyor canım. Takım tam oturmadığı için bireysel yarış listesi hazırlamıyorum. Ama biraz daha ilerleyelim onu da yaparız ki daha önce yapıyorduk.

Kızartmalar olmasa olurmuş ama totalde miktarın az olması güzel. Kahvaltın geç olmuş.

İkisi için de Geçmiş olsun canım inşallah güzel bir sonuç alırsın.

Nasıl yani yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK57: Ne harika :rolleyes:Anlatsana biraz nasıl yapıyorsun :KK55:

Kız bu nasıl menü böyle hadi mevlüdü anladık da o akşam ki dondurmalı waffle ne öyle. İki haftadır kilo veremiyorsun farkındasın dimi. :sopa::sopa::KK20::KK62::KK62:

Zararı olmaz canım. @zamantuneli nin iki menüsü de güzel. Meyveleri söylemişsin bir gün önce de. Onun saati de uygun. 15:00 ten sonra yememek lazım. O yarım saat geçirmiş sadece. Ama senin dediğin gibi sabah saatlerinde tüketmesi daha güzel olur.

Beni de yeseydin bici bici yemiş bi de utanmadan soruyor bilmeyen var mı diye :sinirli::sinirli:

Kolay gelsin canım. Sanırım arabalar olmasa şimdi hiç birimiz buralarda olmazdık :KK70::KK70:

100 gram dan hiç bir şey olmaz eminim daha eksilerdesin. Düşünsene regl olacaksın ve sen cumaya eksi çıkacaksın bence harika bir sonuç. Sakın bırakma karatayı ve baban gelince de tam gaz devam. Bu ivmeyi bir daha yakalayamazsın ona göre.
Ödem vardır sabırlı ol biraz devam edince birden bire gidecek onların hepsi. Pes etmek yok.

Bugün pazartesi olduğu için tartıştım 55.7 çıktım şükür düşmüş biraz kilom inş.
Esin ne düşünüyor derken kaptan anlamadım soruyu tam olarak.o pek kilomu takmaz.sağlığında ye der kendi yer yer ama kilo almaz cunku.ama tabiki her erkek gibi zayıflayinca hoşuna gitmiştir.

Bence harika fikir. Ben Varım. Pazar Gecesi yola çıkıp denizliye gideceğiz arabayla. Çarşamba Da Geri döneceğiz. Ben yolculukta olacak ödemi de yaklaşmakta olan regli de hesaba katıp bütün cesaretimle VARIMMMMM :KK76::KK71::KK71: diyorummm

çok leblebi....
afiyet olsun...

biraz yüksek kalorili olmuş bugünkü menün
fıstıklar gözlemeler cevizler bitter bal ve reçeller
damlaya damlaya göl olur atasözü geldi aklıma
Maşallah canım sen çok güzel gidiyorsun zaten.

Düşünsene şuan 5 kilo verdin ne harika bir rakam. Sen zayıfladıkça sana itiraflarım gelecek ama şimdi söylemeyeceğim düşüncelerimi :KK70::KK70:
Yaa evet çok haklısın kaptanım bende dedim eşimle kırk yılın başı ( :confused: ) dışarı çıkmışım bari oturup biseyler gömelim:sinirli::KK67: Ama akşam yemeği falan sonra hiçbirşey yemedim :KK64: Ama tabiki çok çok yanlış olduğunu biliyorum Allah ta beni bildiği gibi yapsın bile bile yenir mi hiç :KK67:

Bugün pazartesi olduğu için tartıştım 55.7 çıktım şükür düşmüş biraz kilom inş.
Esin ne düşünüyor derken kaptan anlamadım soruyu tam olarak.o pek kilomu takmaz.sağlığında ye der kendi yer yer ama kilo almaz cunku.ama tabiki her erkek gibi zayıflayinca hoşuna gitmiştir.
Aynen bunu demek istemiştim. Beğenmiştir mutlaka da beğendiğini dile getirdi mi diye sormuştum.

Kızlar ben şimdilik kaçıyorum. Deli gibi temizlik yapmam lazım çok işim var. Kamp için hazırlık yapmam lazım. Kuaföre gitmem lazım. Bisiklet projesi için çalışmam lazım. Çok çalışmam lazım çokkkk öpüyorum hepinizi takımı boş bırakmayın lütfen ben aralarda uğramaya çalışırım.

Bu arada ben yarışı unutup hafta sonu kaçırdım biraz. Bu sabahta tartılmayı unuttum. Cumaya yarışı unutmayın :KK53:
kolay gelsin canım , iyi eğlenceler ;)

Back
X