• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :sensiblegirl
İsim (İsteğe Bağlı ):fethiye
Mesleginiz:eek:gretmen
Yaşınız :36
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:tTekirdağ
Boyunuz :162
Kilonuz:74
Hedef kilonuz :74
Kilo alma hikayeniz :abur cubur duskunlugu
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Fit olmak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayir
Neden 13. Takım? :daha duzenli ve faklı geldi
hoşgeldin canım aramıza keyfli kilo vermeler :KK66:

Aynen bunu demek istemiştim. Beğenmiştir mutlaka da beğendiğini dile getirdi mi diye sormuştum.
Ben beğendin mi dedigimde söylüyor güzel olmuş diye öyle pek dile getirmez ama belli oluyor zaten beğendiği.hatta geçen ilk kez seni çok kıskanıyorum dedi şaşırdım. Ben çok kıskancım canına okurum sık sık ta dile getiririm ama eşim öyle değildir söylemez hiç ama ilk kez soyleyince hoşuma da gitti yani.

Cuma 67.2

Bugun 67.3

Hafta sonu yanlış bir şey yemedim,şu şu ictim,iki günde sabah kalktım bir saat yürüdüm,neden gram oynamıyor anlayamıyorum.yurumekten ayaklarım ağrıdi hiç ise yaramadi
fazla spor ağırlaştırıyor kasları canım ondan olabilir ... haftada -3-4 gün spor öneriliyor biz hemen kilo verelim diye hemen hemen hergün spor yapıyoruz kaslar dinlenmiyor....
benimde öyle kaslarım ağırlaştı ama inceldiğimi görüyorum...yazı değerlendirmek istiyorum bol spor yapayım diyorum çünkü kışın bir gün canım istiyor bir gün istemiyor ...

Günaydın kızlar :KK200:

Hafta sonu çok ani işlerim çıktı. Şehir dışına çıkmam gerekti. Haber de veremedim kusura bakmayın. Bu aralar oldukça yoğun geçiyor günler. Çarşamba tatile çıkıyoruz onun hazırlıkları derken koşuşturmacadan hiçbir şeye bakamıyorum.

Bu arada size güzel bir projeden bahsetmek isterim. Projenin ismi " Türk Kadınının Zaferi " Daha önce size neden bu projeden bahsetmediğimi bilmiyorum. Geç haber verdiğim için üzgünüm. Projeyi Muğla Mor pedallar Kadın Bisiklet Derneği hazırladı. Projeye göre Bayrağımız 19 Mayıs 2018 tarihinde Muğla' dan yola çıktı. En Büyük TÜRKİYEMuğla'lı bisikletli kadınlar Bayrağımızı Aydın' a, Aydın' lı bisikletli kadınlar İzmir' e teslim etti. Ve böylelikle bayrağımız 81 ili bisikletli kadınlar eşliğinde dolaşıp en son 30 Ağustos Zafer Bayramımız'da tekrardan Muğla' ya ulaşacak. Projenin Kırıkkale ayağında ben de varım. Yarın inşallah Ankara ekibi bisikletleriyle beraber Bayrağımızı bize teslim edecekler. Vee biz de bisikletlerimizle bayrağımızı Yozgat' a teslim edeceğiz.:KK200:En Büyük TÜRKİYE Yoğunluğun içerisinde bu da olunca buraya hiç bakamadım. Şimdi hızlıca geçmişi okumaya çalışacağım. Alıntı yapamamam ama dayanamayacağım da kesin :KK70::KK70::KK70::KK70:
çook güzel bir proje kesinlikle yer almak isterdim..En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Ben beğendin mi dedigimde söylüyor güzel olmuş diye öyle pek dile getirmez ama belli oluyor zaten beğendiği.hatta geçen ilk kez seni çok kıskanıyorum dedi şaşırdım. Ben çok kıskancım canına okurum sık sık ta dile getiririm ama eşim öyle değildir söylemez hiç ama ilk kez soyleyince hoşuma da gitti yani.
benim eşimde kıskançlığını pek söylemez kıskandığı zaman hırsını başka şeylerden başka konulardan çıkarır ne oluyor sana derim bütün gün söylemez ama böyle çocuk gibi herşeye sorun çıkarır....en son günün sonunda söyler :KK70::KK70::KK70:ben eeee baştan söyleseydin ya derim ;)))

fazla spor ağırlaştırıyor kasları canım ondan olabilir ... haftada -3-4 gün spor öneriliyor biz hemen kilo verelim diye hemen hemen hergün spor yapıyoruz kaslar dinlenmiyor....
benimde öyle kaslarım ağırlaştı ama inceldiğimi görüyorum...yazı değerlendirmek istiyorum bol spor yapayım diyorum çünkü kışın bir gün canım istiyor bir gün istemiyor ...
Ya çok mantıklı,ben de inceldigimi sıkılaştıgimi dusunuyorum,eşim de öyle diyor ama tartı aynı

Slm kızlar Dün gelemedim hiç
Şimdi kızla otobüsteyiz dönüyoruz istanbul a
Uyudu da hemen menümü yazayım
5 ağustos menü
09:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmeği

12:00
Bir kaç tane kuru üzüm

15:00
Etli pilav (pirinc-sünnet pilavi-3 kaşık kadar pilavından yedim)
1/4 trilece
1 tane ayran

19:00
7 kaşık taze fasulye
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata

Gece şekersiz çay ve 1 fincan şekersiz kahve

2 lt su

Eve geçince çok isim var ama yazmaya çalışacağım

Selam kızlar benim temizlik işlerim anca bitti şimdi kahve molası verdim sonra çarşafları asıp makineye çamaşır aticam tekrar sonrada yemek yaparım :KK50:

Ayyy ne güldüm ama :KK70::KK70:

Güllmek aynı anda kaç kası çalıştırıyor biliyorsun değil mi... bir yandan gül bir yandan kalori yak...daha ne olsun
:KK70::KK70:peki bu emojiler de kalori harcatır mı. Ya öyleyse:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bu mesaja gaza gelinmez de napılır ben geldim valla :KK70::KK70:

Ama senin gaza gelmemen gerekliydi :mad:

Benim hiç kız kardeşim yok ya ben napim :mad::mad:

Gel benim kardeşim ol datlummmm :anne::eğlence::KK19:

Beni de yeseydin bici bici yemiş bi de utanmadan soruyor bilmeyen var mı ...

Soğuk soğuk ilaç gibi geldiiii:KK53::KK53:
Tabi kırıkkale mersin gibi vıcık vıcık değil. Oturduğumuz yerde eriyoruz resmen. :ruh:Dün yazmadım ama 58.2 kiloya düşmüşüm. 2 günde 400 g :rapci:gece 2den sonra yatabildim 5 olmadan da uyandım. Erkenden yollara düştük. Tartılmadım haliyle. En erken Perşembe sabahı tartılabileceğim. İki düğün var 1 hafta arayla. Damat ablası olarak baya kalori yakarım gibime geliyor. Bici bici bilmeyen olabilir hem. Maksat kültüre hiznet :KK48:

Ne zaman misafir gelse ya da ben bir yere gitsem bana bı haller oluyor. Diyelim misafirliğe gittiniz. Ev sahibi lahmacun yaptı,alternatif yok. Yemesen olmuyor yesem vicdana dert ,ne yapıyorsunuz bu durumlarda. Öğlen yedim pişman mıyım evet yine pişmanım. Akşam yemeyeyim dengelensin diyorum ama bu da sağlıklı bir durum degil.ne yapsam akşam yemesen mı ya da mesela sadece yoğurt mu yesem

Ne zaman misafir gelse ya da ben bir yere gitsem bana bı haller oluyor. Diyelim misafirliğe gittiniz. Ev sahibi lahmacun yaptı,alternatif yok. Yemesen olmuyor yesem vicdana dert ,ne yapıyorsunuz bu durumlarda. Öğlen yedim pişman mıyım evet yine pişmanım. Akşam yemeyeyim dengelensin diyorum ama bu da sağlıklı bir durum degil.ne yapsam akşam yemesen mı ya da mesela sadece yoğurt mu yesem
Ben öyle bir durumda akşam yemeğini yemiyorum canım. Yoğurt yiyebilirsin akşam yemeğine iyi bir alternatif olur.

Ben öyle bir durumda akşam yemeğini yemiyorum canım. Yoğurt yiyebilirsin akşam yemeğine iyi bir alternatif olur.
Oyle yapayım en iyisi,stres yaşamaktansa aç kalmak daha iyi görünüyor gözüme şu an. Seninle kilomuz da yakibmis.67.3 ye kaldım ben yine şu 66 Lara insem biraz daha rahatlayacagim

Back
X