Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yazık ki öyleGünaydın ,ne biçim bayram bu bilemedim,cuma döndük erkenden,dün haber geldi eşimin dayısı köy yolunda arabayı dereye ucurmus,vefat etti,yengemin kırığı çok,eşim kaynimlarla çıktı yola.ben çocuklarla evdeyim. Hayat ne garip,bir anda bitiyor her sey
Günaydın ,ne biçim bayram bu bilemedim,cuma döndük erkenden,dün haber geldi eşimin dayısı köy yolunda arabayı dereye ucurmus,vefat etti,yengemin kırığı çok,eşim kaynimlarla çıktı yola.ben çocuklarla evdeyim. Hayat ne garip,bir anda bitiyor her sey
Allah rahmet eylesin, nurlar içinde yatsın inşallah. Yengenizede çok geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur bir an evvel.Günaydın ,ne biçim bayram bu bilemedim,cuma döndük erkenden,dün haber geldi eşimin dayısı köy yolunda arabayı dereye ucurmus,vefat etti,yengemin kırığı çok,eşim kaynimlarla çıktı yola.ben çocuklarla evdeyim. Hayat ne garip,bir anda bitiyor her sey
Günaydın kızlar bayram öncesi hafta 94.8 bu sabah 95.5 çıktım +700 cumaya kadar hemen vermeliyim![]()