- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
geçen cuma kg 74.00
bu cuma kg 74.2
fark + 200 gr
Menü yazmayınca + geliyor hep

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçen cuma kg 74.00
bu cuma kg 74.2
fark + 200 gr
tebrikler canımhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-36#post-25710852
Kızlar ilk mezuniyetime baksanıza ne harika bir karne![]()
Canim bebeğin hayırlı olsun inş. Çok sevindim
Kilo bildirimi
Geçen hafta 73.5
Bu hafta 73.4
Fark 100 gr
çok iyi gidiyordun verdiğin kiloları görünce diyet yapasım yoksa bile bir heyecan geliyordu ben de yaparım gibisiyle ama arada bebiş var artık beslenmesi önemliVedalasirken listeyi olumsuz etkilemek istemezdim ama malesef ++ dayim.
Gecen haftaki o aclikla cok yedim durduramadim.
Simdi hepsi gecti. Kizimdaki gibi istahsizlik basladi.
Son bildirimimi yapayım. Inşallah etap sonuncusu olmam
Gecen hafta 77.3
Bu hafta 78.5
Fark + 1200
Hamilelik nedeniyle izne ayrilmak ıstiyorum.
Dogumdan sonra burada olacagim ınşallah
Ara ara ugrarim yine![]()
bugün başlıyorum inş. YazmayaSenden de menü bekliyorum artık![]()
menü yazmadığım da bilki kaçamaklar başlamış bunlarîn sonunu getirmeliyim ama nasılMenü yazmayınca + geliyor hep![]()
menü yazmadığım da bilki kaçamaklar başlamış bunlarîn sonunu getirmeliyim ama nasıl
Diyet miyet yapamadığımdan kilom önceki kiloma döndü o yüzden bildirim yapmadımBirprensess Bildirim yapmadın?
Diyet miyet yapamadığımdan kilom önceki kiloma döndü o yüzden bildirim yapmadım
Ben yapamıyorum ya bir türlü olmuyor yani kaç kere başladım kararlı bir şekilde kaç kere son buldu artık sayamıyorum bir türlü olmuyor , sağlıkla ilgili bir sıkıntı şuan için çok şükür yok ama bu diyet konusunu ben ne yapacağım bilmiyorum olmuyor iradem yok hemen pes ediyorumOlsun yine de yap lütfen. Hani doktorun sözünden çıkmayacaktın noldu sağlık meselesi?
Gerçekten çok güzel bir karnehttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-36#post-25710852
Kızlar ilk mezuniyetime baksanıza ne harika bir karne![]()
Canım doktorun kilo vermeni söylemişti onu diyorum hani noldu diye. Oruç tutuyor musun? Oruç tutuyorsan öyle bir şey gibi düşün bu olayı. Belli bir süre yemeyeceksin sadece. Sorun ne tam olarak yazsana belki çözüm bulabileceğimiz bir şeydir. Kendi hatalarını en çok kendin bilirsin. Mesela şuan ben öyle açım ki anlatamam ama yememem gerektiğini biliyorum. Aslında yanımda sağlıklı bir şeyler olsa ara öğün yapmam lazım ama maalesef yanımda hiç bir şey yok. Bu açlıkla eve gidince kendimi tutmam lazım. Yoksa ucu kaçıyor. Mideyi büyüten bizleriz ve bir şekilde küçültmeliyiz bu da birazcık dayanmakla olacak.Ben yapamıyorum ya bir türlü olmuyor yani kaç kere başladım kararlı bir şekilde kaç kere son buldu artık sayamıyorum bir türlü olmuyor , sağlıkla ilgili bir sıkıntı şuan için çok şükür yok ama bu diyet konusunu ben ne yapacağım bilmiyorum olmuyor iradem yok hemen pes ediyorum
Gerçekten çok güzel bir karne![]()