Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar yaaa sabah yataktan hasta uyandım. Belirli bir hastalık değil ama bütün vücudum ağrıyor. Eklem yerlerim ve özellikle omuzlarım çok fena. İzin aldım bu sabah iş yerinden sabahtan beridir yatıyorum. Nasıl bir hastalık anlamadım çok fenayım

Kızlar yaaa sabah yataktan hasta uyandım. Belirli bir hastalık değil ama bütün vücudum ağrıyor. Eklem yerlerim ve özellikle omuzlarım çok fena. İzin aldım bu sabah iş yerinden sabahtan beridir yatıyorum. Nasıl bir hastalık anlamadım çok fenayım
Geçmiş olsun canım bende dün gece saat 4te şiddetli bel ve sırt ağrılarıyla uyandım oyana buyana dön yatamadım çok ağrıdı çok sonra uyuya kalmışım çok kötü bir geceydi :KK14:

Iyi akşamlar kızlar eşim evdeydi o yüzden çok giremedim sonrada eksikleri almaya gittik mutfağı falan yerleştir süpür derken bu saat oldu birşey yiyemedim canım da yemek istemiyor :işsiz: kimseler yok gerçekten doğru düzgün gelen listede olup gelen birtek ada81 ada81 var sanırım
Zaten listede 3 kişiyiz :cry:
zambak86 zambak86 kayboldu ortalıklardan eskiden daha sık gelirdi

Geçmiş olsun canım bende dün gece saat 4te şiddetli bel ve sırt ağrılarıyla uyandım oyana buyana dön yatamadım çok ağrıdı çok sonra uyuya kalmışım çok kötü bir geceydi :KK14:
Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun. Ben hiç sevmem hasta olmayı ama arada böyle oluyor. İşin kötü tarafı hastalığın ne olduğu belli değil

Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun. Ben hiç sevmem hasta olmayı ama arada böyle oluyor. İşin kötü tarafı hastalığın ne olduğu belli değil
Bende hiç sevmem zaten kim sever ki:KK70: Allah şifa versin :KK36: ben böyle durumlarda yani halsizlik falan olduğunda baktım grip olacağım hemen taylond içiyorum geçiriyor biraz vucud ne yapacağını şaşırıyor hasta olmaya o kadar meyilli ki iyileşmeye şaşırıyor :confused:

Bende hiç sevmem zaten kim sever ki:KK70: Allah şifa versin :KK36: ben böyle durumlarda yani halsizlik falan olduğunda baktım grip olacağım hemen taylond içiyorum geçiriyor biraz vucud ne yapacağını şaşırıyor hasta olmaya o kadar meyilli ki iyileşmeye şaşırıyor :confused:
. Ben de içeceğim canım birazdan :KK200:

Gecmis olsun canim:KK200: genel bi tahlil yaptir vitamin eksikligi olabilir b12 eksikligi ve d vitamini eksikligi vücudda kemik agrilarina ve aşırı halsizlige sebep oluyor..

Zaten listede 3 kişiyiz :cry:
zambak86 zambak86 kayboldu ortalıklardan eskiden daha sık gelirdi

Canim , bazi takımlarda bu sessizlik hakim ama en cokta bizim takimda bu sessizlik devam ediyor... ne yapilabilir acaba az kisi olanlarla takimlar birlestirilse katilim artikca ayrilsa takimlar...cunku bu durum gercekten motivasyonu etkiliyor ...
Spor yarisi yapalim kiminle yapacagiz ?
Hadi tatli atismalar yapalim kendi aramizda ama kimsede azim yok ?
Bu duruma nasil bi cozum bulunur ?

Gecmis olsun canim:KK200: genel bi tahlil yaptir vitamin eksikligi olabilir b12 eksikligi ve d vitamini eksikligi vücudda kemik agrilarina ve aşırı halsizlige sebep oluyor..

Teşekkür ederim canım hastanenin içinde çalışıyorum en son ne zaman tahlil yaptırdım bilmiyorum en kısa zamanda yaptırmam lazım

Canim , bazi takımlarda bu sessizlik hakim ama en cokta bizim takimda bu sessizlik devam ediyor... ne yapilabilir acaba az kisi olanlarla takimlar birlestirilse katilim artikca ayrilsa takimlar...cunku bu durum gercekten motivasyonu etkiliyor ...
Spor yarisi yapalim kiminle yapacagiz ?
Hadi tatli atismalar yapalim kendi aramizda ama kimsede azim yok ?
Bu duruma nasil bi cozum bulunur ?
Haklısın canım aslında ama bu durumu aslında avantaja çevirebiliriz diye düşünüyorum ama yapamıyoruz. Toplamda şuan 6 kişiyiz sağlam olarak. 3 ü listede 3 ü dışarıda. Aslında hepimiz daha sık gelsek ve biraz iyi kilolar versek ilk üçten hiç çıkmayız.

Haklısın canım aslında ama bu durumu aslında avantaja çevirebiliriz diye düşünüyorum ama yapamıyoruz. Toplamda şuan 6 kişiyiz sağlam olarak. 3 ü listede 3 ü dışarıda. Aslında hepimiz daha sık gelsek ve biraz iyi kilolar versek ilk üçten hiç çıkmayız.
Ama olmuyor canim aylardir toparlanmaya calisiyoruz hadi diyoruz ama bi bakiyoruz kimseden bi tik yok... haklısın avantajli olabilirdik ama listede 3 kisi olunca bi heyecanda olmuyor .. kendi aramizda bi rekabet yok ki....
Listede 3 kisiyiz sen ben duzenli menu veriyoruz diger arkadasi gormuyoruz..

Bugun menu
Sabah 10.00
1 yağda yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yesil zeytin
1 salatalik
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
Yesil elma , yogurt , 2 hurma , 7 badem uzeri tarcin karışımı

Aksam 16.00
7 yk tavuklu pilav (bulgurlu)
1 kase tarhana corbasi

Ara
1 avuc kuru üzüm

2 lt su icildi LAydLiNe LAydLiNe

Kızlar merhaba,
latiska latiska benim de pazartesi, salı, perşembe çok yoğun. Pazartesi zor oluyor gerçekten.
Bugün de 16.00’da çıktım İstanbul’un bir ucundan kızımı okuldan antrenmandan aldım, eve yakın bir antremanı daha var ona yetiştirdim. 2,5 saat araba kullanmışım. 2 günün yorgunluğu da var, bitmişim.

Geçmiş olsun canım, grip mi başlıyor acaba.

Sana da geçmiş oldun canım.

Back
X