- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım bende dün gece saat 4te şiddetli bel ve sırt ağrılarıyla uyandım oyana buyana dön yatamadım çok ağrıdı çok sonra uyuya kalmışım çok kötü bir geceydiKızlar yaaa sabah yataktan hasta uyandım. Belirli bir hastalık değil ama bütün vücudum ağrıyor. Eklem yerlerim ve özellikle omuzlarım çok fena. İzin aldım bu sabah iş yerinden sabahtan beridir yatıyorum. Nasıl bir hastalık anlamadım çok fenayım
Zaten listede 3 kişiyizIyi akşamlar kızlar eşim evdeydi o yüzden çok giremedim sonrada eksikleri almaya gittik mutfağı falan yerleştir süpür derken bu saat oldu birşey yiyemedim canım da yemek istemiyorkimseler yok gerçekten doğru düzgün gelen listede olup gelen birtek
ada81 var sanırım
Ayy 3 kişi mi bu kadar az olduğunu bilmiyordum en azından 5 kişi falan sanıyordum
Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun. Ben hiç sevmem hasta olmayı ama arada böyle oluyor. İşin kötü tarafı hastalığın ne olduğu belli değilGeçmiş olsun canım bende dün gece saat 4te şiddetli bel ve sırt ağrılarıyla uyandım oyana buyana dön yatamadım çok ağrıdı çok sonra uyuya kalmışım çok kötü bir geceydi![]()
Sen de in biran önce izne ayrıldığın kiloya da seni de alalım listeyeAyy 3 kişi mi bu kadar az olduğunu bilmiyordum en azından 5 kişi falan sanıyordumanaam ne kadar az kalmışız
![]()
Bende hiç sevmem zaten kim sever kiTeşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun. Ben hiç sevmem hasta olmayı ama arada böyle oluyor. İşin kötü tarafı hastalığın ne olduğu belli değil
Evet çok güzel olur inşallah biran önce ineceğimSen de in biran önce izne ayrıldığın kiloya da seni de alalım listeye
. Ben de içeceğim canım birazdanBende hiç sevmem zaten kim sever kiAllah şifa versin
ben böyle durumlarda yani halsizlik falan olduğunda baktım grip olacağım hemen taylond içiyorum geçiriyor biraz vucud ne yapacağını şaşırıyor hasta olmaya o kadar meyilli ki iyileşmeye şaşırıyor
![]()
Gecmis olsun canimKızlar yaaa sabah yataktan hasta uyandım. Belirli bir hastalık değil ama bütün vücudum ağrıyor. Eklem yerlerim ve özellikle omuzlarım çok fena. İzin aldım bu sabah iş yerinden sabahtan beridir yatıyorum. Nasıl bir hastalık anlamadım çok fenayım
Gecmis olsun canimgenel bi tahlil yaptir vitamin eksikligi olabilir b12 eksikligi ve d vitamini eksikligi vücudda kemik agrilarina ve aşırı halsizlige sebep oluyor..
Haklısın canım aslında ama bu durumu aslında avantaja çevirebiliriz diye düşünüyorum ama yapamıyoruz. Toplamda şuan 6 kişiyiz sağlam olarak. 3 ü listede 3 ü dışarıda. Aslında hepimiz daha sık gelsek ve biraz iyi kilolar versek ilk üçten hiç çıkmayız.Canim , bazi takımlarda bu sessizlik hakim ama en cokta bizim takimda bu sessizlik devam ediyor... ne yapilabilir acaba az kisi olanlarla takimlar birlestirilse katilim artikca ayrilsa takimlar...cunku bu durum gercekten motivasyonu etkiliyor ...
Spor yarisi yapalim kiminle yapacagiz ?
Hadi tatli atismalar yapalim kendi aramizda ama kimsede azim yok ?
Bu duruma nasil bi cozum bulunur ?
Ama olmuyor canim aylardir toparlanmaya calisiyoruz hadi diyoruz ama bi bakiyoruz kimseden bi tik yok... haklısın avantajli olabilirdik ama listede 3 kisi olunca bi heyecanda olmuyor .. kendi aramizda bi rekabet yok ki....Haklısın canım aslında ama bu durumu aslında avantaja çevirebiliriz diye düşünüyorum ama yapamıyoruz. Toplamda şuan 6 kişiyiz sağlam olarak. 3 ü listede 3 ü dışarıda. Aslında hepimiz daha sık gelsek ve biraz iyi kilolar versek ilk üçten hiç çıkmayız.
Kizlar nerdesiniz yahuuuu iyice sessizlesti burasi![]()
Kızlar yaaa sabah yataktan hasta uyandım. Belirli bir hastalık değil ama bütün vücudum ağrıyor. Eklem yerlerim ve özellikle omuzlarım çok fena. İzin aldım bu sabah iş yerinden sabahtan beridir yatıyorum. Nasıl bir hastalık anlamadım çok fenayım
Geçmiş olsun canım bende dün gece saat 4te şiddetli bel ve sırt ağrılarıyla uyandım oyana buyana dön yatamadım çok ağrıdı çok sonra uyuya kalmışım çok kötü bir geceydi![]()