- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende iyiyim canım çok şükürYapalım mı beraber ne dersin?
Burada hava cok yağışlı kapali sağ tarafim tutulmus daha yeni oturdum sizlere bakayim dedim![]()
Kızlarr bizde yemek yedik sofrayı mutfağı vs topla derken şimdi oturdum Zuhal'i izliyorum çok seviyorum o programıEşime söyledim hurma alıcak inşallah unutmaz yarın başlayacağım unutmazsa
![]()
Cok sagol canimAyy geçmiş olsun cnm
Kombisizde zor olmustur... bugun dereceyi artirdim yinede ısınamadım son kat ev zor ısınıyorBurası da çok soğuk ve bana 270 tl elektrik geldikombimiz bozulmuştu elektrikli kullandık ilk defa bu kadar çok geldi ama olsun ısındık
Bir kaç gün önce baktılar yarın da değiştirmeye gelecekler
![]()
Super menu canim afiyet olsun cok saglikli görünüyorBugünkü menüm
Sabah 9da
2tane yumurta
1dilim beyaz peynir
Salatalık
Öğlen 13de
1kase tarhana çorbası
Akşam 17de
1kase tarhana çorbası
6tane köfte
Çok az salata
2litre su
30dk yürüyüs
1fincan kahve
LAydLiNe
Super menu canim afiyet olsun cok saglikli görünüyor![]()
Tamam canım dün link atmıştım orda ayrıntılı yazıyor nasıl yapıldığıBen dayanacagimi pek sanmıyorum ama bi deniyelim tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum
Birde bizim yakında yok türk dükkanı bugün çıkarsam alırım haber ederim sana aldığım zmn
Aynen canım bazen fazla abartıyorlar bende katılmak istiyorum ama eşim izin vermiyorAyy bende seviyorum o programı bende izliyorum
Hiç emek olmuyor ama yaptıkları malesef :)
Benimde zor ısınıyor çok 8nci katta oturuyorum etrafim açık birde önümde deniz oranın soğuğu direk bizim evde. O yüzden elektiriyliyle anca ısındık ama bi bakalım şu kombiyi yapsınlar bende termostat taktırmayı düşünüyorum baya fark ediyormuşKombisizde zor olmustur... bugun dereceyi artirdim yinede ısınamadım son kat ev zor ısınıyor(
Süper bir menü bunlar az değil mi ya ben hem çok aktif çalışıyorum hemde emziriyorum ondan mıdır bilmem menülerim size biraz fazla gelebilirBugün menu
Sabah 09.45
1 haşlanmış yumurta
7 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
8 findik
8 badem
1 avuc ici kuru üzüm
Aksam.16.30
1 kase mercimek çorbası
1 tabak patlican yemegi
1 dilim kepek ekmek
2lt su icildiLAydLiNe
Gayet saglikli görünüyorEki Görüntüle 2214040 Yarınki öğle yemeğimi bugünden hazırladım
Ben bundanda az yiyordum canim ...artirdim az yiyince kilo veremedimSüper bir menü bunlar az değil mi ya ben hem çok aktif çalışıyorum hemde emziriyorum ondan mıdır bilmem menülerim size biraz fazla gelebilir
Burdayım canım yeni fırsatım oldu sabah girmiştim , şuan dinleniyorum iş hiç bitmiyor bebek vs