Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlarr bizde yemek yedik sofrayı mutfağı vs topla derken şimdi oturdum Zuhal'i izliyorum çok seviyorum o programı :KK70: Eşime söyledim hurma alıcak inşallah unutmaz yarın başlayacağım unutmazsa:KK36:

Burası da çok soğuk ve bana 270 tl elektrik geldi :stop: kombimiz bozulmuştu elektrikli kullandık ilk defa bu kadar çok geldi ama olsun ısındık:KK59: Bir kaç gün önce baktılar yarın da değiştirmeye gelecekler :KK59:

Kullanıcı Adı : turab571
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: İngilizce öğretmeni
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 3
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 1,55
Kilonuz: 56
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz : doğumlardan sonra bir türlü sağlıklı beslenme ve spor rutinini tam gerçekleştiremedim. zamanla yavaş yavaş kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlık ve estetik için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet 2011 de 2. takımdan mezun oldum.
Neden 13. Takım? : Beni davet eden ilk takımdı.

Kızlarr bizde yemek yedik sofrayı mutfağı vs topla derken şimdi oturdum Zuhal'i izliyorum çok seviyorum o programı :KK70: Eşime söyledim hurma alıcak inşallah unutmaz yarın başlayacağım unutmazsa:KK36:

Ayy bende seviyorum o programı bende izliyorum
Hiç emek olmuyor ama yaptıkları malesef :)

Burası da çok soğuk ve bana 270 tl elektrik geldi :stop: kombimiz bozulmuştu elektrikli kullandık ilk defa bu kadar çok geldi ama olsun ısındık:KK59: Bir kaç gün önce baktılar yarın da değiştirmeye gelecekler :KK59:
Kombisizde zor olmustur... bugun dereceyi artirdim yinede ısınamadım son kat ev zor ısınıyor :((

Ben dayanacagimi pek sanmıyorum ama bi deniyelim tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum
Birde bizim yakında yok türk dükkanı bugün çıkarsam alırım haber ederim sana aldığım zmn
Tamam canım dün link atmıştım orda ayrıntılı yazıyor nasıl yapıldığı
Sadece tek sayı olması gerekiyormuş ben hem maneviyat için yapacağım hem diyet için niyetim i şekilde inşallah ruhen temizlenmiş oluyormuş insan hem inşallah başarabilirim elimden geleni yapacağım Allah ın izniyle

Kombisizde zor olmustur... bugun dereceyi artirdim yinede ısınamadım son kat ev zor ısınıyor :KK43:(
Benimde zor ısınıyor çok 8nci katta oturuyorum etrafim açık birde önümde deniz oranın soğuğu direk bizim evde. O yüzden elektiriyliyle anca ısındık ama bi bakalım şu kombiyi yapsınlar bende termostat taktırmayı düşünüyorum baya fark ediyormuş

Bugün menu
Sabah 09.45
1 haşlanmış yumurta
7 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
8 findik
8 badem
1 avuc ici kuru üzüm

Aksam.16.30
1 kase mercimek çorbası
1 tabak patlican yemegi
1 dilim kepek ekmek

2lt su icildi LAydLiNe LAydLiNe

image.webp Yarınki öğle yemeğimi bugünden hazırladım

Bugün menu
Sabah 09.45
1 haşlanmış yumurta
7 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
8 findik
8 badem
1 avuc ici kuru üzüm

Aksam.16.30
1 kase mercimek çorbası
1 tabak patlican yemegi
1 dilim kepek ekmek

2lt su icildi LAydLiNe LAydLiNe
Süper bir menü bunlar az değil mi ya ben hem çok aktif çalışıyorum hemde emziriyorum ondan mıdır bilmem menülerim size biraz fazla gelebilir

Back
X