Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meraba arkadaslar
Uyuyamadım zaten şunu da bunuda yapayım derken temizledim eviUyuma uyuma biraz kalori harca
![]()
Uyuyamadım zaten şunu da bunuda yapayım derken temizledim evişimdi yemek yapayım sonra uyurum belki
![]()
Ben bugün başlayacağım canım bir deneyeceğim bakayım inşallah yapabilirimsende al bugün devam ederiz beraber
Ne oldu ki ? Pili bitmiştirYaa benim tartım bozulmuş![]()
Canim hic gelmiyorsun nelerdesin ?Meraba arkadaslar
Ne oldu ki ? Pili bitmiştir
Şıanda bir bayan için çok kötü bir durumHayır cnm pilini degistirdim
Benim gibi sabah ogle aksam yatarken tartiya cikan biri icin kötü bir durum olurduŞıanda bir bayan için çok kötü bir durum![]()
Canım benim...malesef çalışan kadın..çalışan anne..olunca böyle olabiliyor sen kendine iyi bak moralini sağlam tut düzelir inş. Benimde zaman zaman böyle oluyor Rabbim yardımcımız olsun .Kızlar yaaaaaa felaket karışığım. Her şey karışık. İş yeri karışık. Ev karışık. Ben karışığım. Duygularım karışık. Yapmam gereken çok iş var ama zamanım yok. Son bir haftadır sürekli omuzlarım ağrıyor. Buraya bile gereken özeni gösteremiyorum. İnşallah düzelirim biran önce.
Napıyorsunuz, ne var ne yok? Yeni gelen arkadaşlara bile hoş geldiniz diyemedim. Ne zaman açıp geçmişi okumaya başlasam bir şey oluyor kapatmak zorunda kalıyorum.![]()
Keşke temizlik yapmakla zayıflansaydıValla ben sizin kadar temizlik yapsam şimdiye kadar kesin 34 bedene inerdim
Bir ara benim eve de uğrayın yaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Canım ya ben aldım ama hiç yapamadım bugün tatlılar pilavlar derken günü kapattımBen daha alamadım cnm
Sen dene ozm faydası olursa bende denerim
Canim ne pilavi ne tatlisi hadi ama erteleme artık yarin basliyorsun... normal diyet yap bunyen alışsın sonra hurma detoksu düşünürsün...ilk gunden bununla başlarsan aclik krizleri başlıyacaktır.....buda seni yemeğe itecektir...Canım ya ben aldım ama hiç yapamadım bugün tatlılar pilavlar derken günü kapattımyarın deneyeceğim
![]()
Canim , hurma bulundur cayin yaninda 2 -3 hurma yersen inan tatli isteğini azaltacaktir...benimde hala ara ara oluyor krizler nadiren mecbur iki kare bitter cikolata yediğim oluyor.İyi akşamlar arkadaşlar şu ana kadar günüm gzel geçti ama benim için işin zorlu kısmı şimdi başlıyor. Akşam eve gidince çayın yanına illa birşey istiyorum. Gündüz irademe daha kolay hakim olabiliyorken akşam iş zorlaşıyor.
Merhaba canım nerelerdesin? Nasıl oldun? İyileştin mi?
Sagolun kizlar su gecen bir hafta belki de hayatimin en kotu gunleriydi cok cok zor zamanlar gecirdim ama cok sukur simdi daha iyiyimCanim hic gelmiyorsun nelerdesin ?