Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Uyuyamadım zaten şunu da bunuda yapayım derken temizledim evi :KK70: şimdi yemek yapayım sonra uyurum belki :KK75:

Valla ben sizin kadar temizlik yapsam şimdiye kadar kesin 34 bedene inerdim :KK70::KK70::KK70:

Bir ara benim eve de uğrayın yaaaaaaaaaaaaaaaa :temizlik::temizlik:

Kızlar yaaaaaa felaket karışığım. Her şey karışık. İş yeri karışık. Ev karışık. Ben karışığım. Duygularım karışık. Yapmam gereken çok iş var ama zamanım yok. Son bir haftadır sürekli omuzlarım ağrıyor. Buraya bile gereken özeni gösteremiyorum. İnşallah düzelirim biran önce. :işsiz::işsiz:

Napıyorsunuz, ne var ne yok? Yeni gelen arkadaşlara bile hoş geldiniz diyemedim. Ne zaman açıp geçmişi okumaya başlasam bir şey oluyor kapatmak zorunda kalıyorum. :oops:
Canım benim...malesef çalışan kadın..çalışan anne..olunca böyle olabiliyor sen kendine iyi bak moralini sağlam tut düzelir inş. Benimde zaman zaman böyle oluyor Rabbim yardımcımız olsun .

İyi akşamlar arkadaşlar şu ana kadar günüm gzel geçti ama benim için işin zorlu kısmı şimdi başlıyor. Akşam eve gidince çayın yanına illa birşey istiyorum. Gündüz irademe daha kolay hakim olabiliyorken akşam iş zorlaşıyor.

Canım ya ben aldım ama hiç yapamadım bugün tatlılar pilavlar derken günü kapattım :KK34: yarın deneyeceğim :cry:
Canim ne pilavi ne tatlisi hadi ama erteleme artık yarin basliyorsun... normal diyet yap bunyen alışsın sonra hurma detoksu düşünürsün...ilk gunden bununla başlarsan aclik krizleri başlıyacaktır.....buda seni yemeğe itecektir...

İyi akşamlar arkadaşlar şu ana kadar günüm gzel geçti ama benim için işin zorlu kısmı şimdi başlıyor. Akşam eve gidince çayın yanına illa birşey istiyorum. Gündüz irademe daha kolay hakim olabiliyorken akşam iş zorlaşıyor.
Canim , hurma bulundur cayin yaninda 2 -3 hurma yersen inan tatli isteğini azaltacaktir...benimde hala ara ara oluyor krizler nadiren mecbur iki kare bitter cikolata yediğim oluyor.

İyi aksamlar

Sabah sat 7 30
Zeytin 6 tene
Peynir kiprit kutusu buyuklunde
Ekmek kepekli 2 dilim
Cay sekersiz

Ara ogun sat 10
Yogurt 5 kasik
Elma

Olen 12
Yayla corbasi ortaboy corba kasesi

Haslanmis tavuk but 2 tane