Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sen masallah cok azimlisin bi baslarsan hemen gider o kilolar...benim kilomda sporsuz gitmiyor spor şart ...
İnşallah canım. herşey insanlar için toparlamak lazım het zorluğun bir güzelligi var eşimle daha çok bağlandık dostu düşmanı ayırdık. Maaşı alınca ilk iş senin ihtiyaçlarını karsılıcaz dedi çok üzüldüğümü biliyor. O zaman a kadar dağıtmadan daha fazla spor olsun bari 70 ı görmüştüm ne güzel

İnşallah canım. herşey insanlar için toparlamak lazım het zorluğun bir güzelligi var eşimle daha çok bağlandık dostu düşmanı ayırdık. Maaşı alınca ilk iş senin ihtiyaçlarını karsılıcaz dedi çok üzüldüğümü biliyor. O zaman a kadar dağıtmadan daha fazla spor olsun bari 70 ı görmüştüm ne güzel
Bu durumlarda eşinin sana destek vermesi cok guzel... hersey zamanla gecer.... inan bu tatsizliklar insani zamanla daha güçlü yapiyor... ben her sıkıntının insani biraz daha güçlendirdiğini düşünürüm....

Bu durumlarda eşinin sana destek vermesi cok guzel... hersey zamanla gecer.... inan bu tatsizliklar insani zamanla daha güçlü yapiyor... ben her sıkıntının insani biraz daha güçlendirdiğini düşünürüm....
Bizim içinde öyle oldu Rabbim başka dert vermesin :dua:1 aya toparlarım kilo konusunuda inşallah kilo alınca çok mutsuz oluyor insan yaa:KK12:

Bende kilo alınca aynalara küsüyorum mutsuz gergin oluyorum... bi an once 65 kiloyu gormek istiyorum :KK66:)
Inşallah canım hedefine ulaşırsın:dua: ben hedef koymaya korkuyorum ne zaman hedef koysam hayat bana golünü attı:KK70:

Canım bayadır konuşamadık seninle de. Eşim askerden geldi maddi manevi harabe yi toparlanmaya çalışıyoruz. Kıraya cikmamiz lazım 2 aya. Mıras oldu oturdugumuz ev. Ne bileyim psikolojik olarak bıtık haldeyız
Canım rabbim sağlık versin geri herşey hallolur. En ufak şeyde hemen çöküyorsun ama dik dur biraz. Duaya sarıl rabbim önünü açar. :36:

Şuraya bi menü bırakayım
Sabah:
1 yumurta, peynir, zeytin, ceviz, çay
Ara: yarım sıcak simit, çay
Öğle: 8-9 tane mercimek köfte
Akşam: 1 kase bamya çorbası

Su:3 lt daha içerim
Belki 1 muz yerim az sonra acıkıyorum bazen.

Canım lafa ortadan girdim ama düşüncemi yazmak istedim.
Yaşanan zor günler çok güzel tecrübe oluyor, dediğin gibi daha bağlanıyorsunuz birbirinize. İnan aileden kalan şeylerin kıymeti çok olmuyor. Beraber, omuz omuza yaptığınız şeyler daha güzel oluyor. Biz yaptık demek en güzeli. Çok gençsiniz, çalışırsınız, herşey yoluna girer. Birbirinize sıkı sıkı sarılın yeter, zor günlerinizi elbirliği ile atlatın.

Bugünkü menüm

Sabah 11.30
1dilim ekmek
1dilim kasar peyniri

Öğlen 14.30
1tane minik kurabiye

Akşam 18.30
1tane ton balıklı kaşarlı tost

2litre su
30dk yürüyüs

İyi hamilelikte çok almamışsın ya da aldıkların gitmiş. Ben 3 lü rakamlarla geleceksin diye korkuyordum. Hadi bakalım başla biryerden:KK5:

16 kilo almıştım cnm 108le doğuma gittim ama hepsi gitti bikaç kilo kaldı doğumdan. Takıma girmek beni biraz motive eder inşallah. Hamur işlerine falan sardım bu aralar ama çok şükür yediğim kadar kilo almadım

Şuraya bi menü bırakayım
Sabah:
1 yumurta, peynir, zeytin, ceviz, çay
Ara: yarım sıcak simit, çay
Öğle: 8-9 tane mercimek köfte
Akşam: 1 kase bamya çorbası

Su:3 lt daha içerim
Belki 1 muz yerim az sonra acıkıyorum bazen.

:KK57: Bu menü senin için az değil mi? Emzirmiyor musun? Emzirmesen bile lohusasın vücudunun kendini toplaması için daha güzel beslenmen lazım. Beğenmedim :KK12:

Bugünkü menüm

Sabah 11.30
1dilim ekmek
1dilim kasar peyniri

Öğlen 14.30
1tane minik kurabiye

Akşam 18.30
1tane ton balıklı kaşarlı tost

2litre su
30dk yürüyüs

:KK57: Anam bu ne :skandal: kusura bakma yeni geldim geçmişe dönüp bakmadım nasıl beslendiğinize ama bu menü az değil mi hep böyle mi besleniyorsunuz. Ben yazmaya korktum şimdi :KK17:

Bende yazayım menümü tam diyet moduna giremedim daha bide ben az yemiyorum. Şuan kafama göre takılıyorum. Moda girebilirsem diyetisyenden aldığım listeye uyacağım inşallah.

12.30 kahvaltı (haftasonu olduğu için geç kalktım ve misafirim vardı)
Biraz patates ve biber kızartması
Peynir
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Azıcık reçel
Çay

16.00
1 kase yoğurt
Bir mandalina
Bir tane minik elma

19.00
2 dilim ekmek
4-5 kaşık bulgur pilavı
4 tane biber kızartması
4-5 kaşık kadar et kavurma

10.00 sütlü kahve

Su ölçmedim ama evde olunca fazla içemiyorum 1-1.5 ancak içiyorum
Spor da yapamadım bugün (2 günde bir tempolu yürüyüş yapıyorum)

Bende yazayım menümü tam diyet moduna giremedim daha bide ben az yemiyorum. Şuan kafama göre takılıyorum. Moda girebilirsem diyetisyenden aldığım listeye uyacağım inşallah.

12.30 kahvaltı (haftasonu olduğu için geç kalktım ve misafirim vardı)
Biraz patates ve biber kızartması
Peynir
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Azıcık reçel
Çay

16.00
1 kase yoğurt
Bir mandalina
Bir tane minik elma

19.00
2 dilim ekmek
4-5 kaşık bulgur pilavı
4 tane biber kızartması
4-5 kaşık kadar et kavurma

10.00 sütlü kahve

Su ölçmedim ama evde olunca fazla içemiyorum 1-1.5 ancak içiyorum
Spor da yapamadım bugün (2 günde bir tempolu yürüyüş yapıyorum)

Afiyet olsun cnm
Keşke kızartma yemeseydin
Bende daha yeni diyet moduna girebildim
Inş sende girersin :)

Cnm kurabiye yedim bugünkü menüm olmadi

Arada kaçamak olur katı diyet yapınca bozmaya daha eğilimli oluyoruz :KK19:

Afiyet olsun cnm
Keşke kızartma yemeseydin
Bende daha yeni diyet moduna girebildim
Inş sende girersin :)

İnşallah.
Kızartma ne zamandır aklımdaydı misafir gelince yaptım tam diyete başlamadan yiyeyim bari dedim. :olamaz:

Arada kaçamak olur katı diyet yapınca bozmaya daha eğilimli oluyoruz :KK19:

İnşallah.
Kızartma ne zamandır aklımdaydı misafir gelince yaptım tam diyete başlamadan yiyeyim bari dedim. :olamaz:

Ahh cnm bi bilsen ben kaç kez bozdum
Ama mecbur diyet yapmam lazim çok kiloluyum
Biranönce başla cnm erteleme

16 kilo almıştım cnm 108le doğuma gittim ama hepsi gitti bikaç kilo kaldı doğumdan. Takıma girmek beni biraz motive eder inşallah. Hamur işlerine falan sardım bu aralar ama çok şükür yediğim kadar kilo almadım
İnşallah canım. Sen istedikten sonra yaparsın ben sana çok güveniyorum. Bizim takımda da çok iyi başlamıştın bebek işleri bozdu:)
:KK57: Bu menü senin için az değil mi? Emzirmiyor musun? Emzirmesen bile lohusasın vücudunun kendini toplaması için daha güzel beslenmen lazım. Beğenmedim :KK12:
Emziriyorum canım. Az değil neden ki. Ayran da vardı yanlarında yazmamışım. Bamya çorbası dediğim baya etli bamyalı yemek gibi bişey. Çorba deniyor nedense:)

Back
X