- 18 Ağustos 2016
- 4.145
- 6.822
- 158
Olsun en azindan gidiyor... ya hic veremesenyok yok doğru okudum canım , ben,m metabolizmam çook yavaş bir haftada 200-300 anca gidiyor bazen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun en azindan gidiyor... ya hic veremesenyok yok doğru okudum canım , ben,m metabolizmam çook yavaş bir haftada 200-300 anca gidiyor bazen![]()
Benimde bir zamanlar 45 di suan 23 kaldi yariladim sukur sende yapicaksib canimBenim hedef 47 kilo
160 boyumMimomelek
@hebele
Boyunuz kaç arkadaşlar. Benim ilk hedefim 55 ti 55 le mezun oldum.suan 57 oldum yine ama 50 olsam çok güzel olur boyum 153 çünkü. Takipte kalacağım sizi.50 de buluşalım beraber....
Hep beraber inşallahBenimde bir zamanlar 45 di suan 23 kaldi yariladim sukur sende yapicaksib canim
Evet az kaldi yuzduk kuyrugna geldik.73 den indik.Ooo maşallah senin kilon zaten 52 47 ye ulaşmana az kalmış..
Nere den hatirladin canim beni.evet yaa verilesi kilo azalinca sanki kilo yapişiyor zor gidiyor.He evet seni hatırladım ben lisede bu kilodaydım şimdi lisede giydiğim etek diSlerimden yukarıya çıkmıyoraz kilo vermek isteyince de sanki zor gidiyor gibi dimi bence kilolu insanlar daha rahat kilo veriyor
Kolay gelsin canim dikkat et.bende misafirler gelmişdi pişir yedir ye derken 1 kilo almişim.Yarın misafirim gelecek
Pazar günü de arkadaş kızına doğum günü yapacak oraya gideceğim![]()
Yarın misafirim gelecek
Pazar günü de arkadaş kızına doğum günü yapacak oraya gideceğim![]()
İnşallah arkadasim gözünde hic büyütme 5 lik hedefler koy ben öyle yaptım suan 95 ilk hedef 90 85 80 gibi gidiyorum... direk 45 deseydim yapamazdimHep beraber inşallah
Gayet iyi anladım ceza ne oluyor pekiListemizi paylaştım canım. Haftaya artık. O yüzden bu hafta kendini daha sık tut ve lütfen haftaya güzel bir kilo ver. Liste bizim diğer takımlarla olan yarışımızın göstergesi. Yani listede olanlar iyi kilo verirse o hafta birinciliği alma ihtimalimiz var. Eğer listedekiler kötü sonuçlar alırlarsa takım ortalaması düşük oluyor ve ceza alıyoruz. Ceza almamak ve ilk üçe girebilmek için iyi kilolar vermemiz gerekiyor o yüzden asıl listede olan kişiler daha çok dikkat ediyor kendilerine. Umarım anlatabilmişimdir![]()
Daha önce yazmıştın yani kilonu falan tanışırken ordan hatırladımNere den hatirladin canim beni.evet yaa verilesi kilo azalinca sanki kilo yapişiyor zor gidiyor.
Kolay gelsin canim dikkat et.bende misafirler gelmişdi pişir yedir ye derken 1 kilo almişim.
Bugunku menum
Sabah 7 30
6 zeytin
2 dilim kepek ekmegi
Kiprit kutusundan kucuk
Peynir
Cay sekersiz
Ara ogun
Yogurt 50 ml
Ogel sat 12
Sehriye corbasi 50 ml
Nohut 55 ml
2 kepek ekmek
Mevsim salata
Ara orta boy portakal
Aksam sat 7 30
Mercimek corbasi 50 ml
30 ml nohut yemegi
Mevsim salata
2 ekmek kepek
Su 9 su bardagi
Ara 100 ml misir patlamis
2 fincan cay
Şuraya bi hatırlatma bırakayım dedimdi![]()
Canim afiyet olsun yasakli yiyeceklerin olmuş baya zamanla daha da duzelir insalalhSabah 2 3 dilim peynir 1 s bardagi süt.10 tane falan kuru kiraz 1hurma cayla biraz meyve 1 k kaymak.çay...
Saat 3 gibi..3 4 tane balik buyukdu baya
2 dilim salam.turşu.halka sogan..tere..
Akşam 2 kuçuk parça balik 1 dilim pates kzartma.turşu 1porsiyon meyve.
1.5 lt su.
Birde ben çokk haraketli biriyim yerimde duramam o derece yani.
Teşekur ederim.verecek kilom fazla olmadigindan çok sıkmıyorum.canim cektigi şeyleri yiyiorum.Canim afiyet olsun yasakli yiyeceklerin olmuş baya zamanla daha da duzelir insalalh