Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım ödemden dolayı görün dedi. Dolaşım sistemiyle alakalı sorun olabilir diye düşündü. Biliyorsun ki kalp dolaşım sisteminin ana organlarından. Kardiyoloji doktoru da kılcal damarların geçirgenliğinden bahsetti ödem için ama şükür kalpte bir sıkıntı yok. İlaç başlamaya da gerek yok doğal yollarla hallet ödemi dedi. Önerilerin için çok teşekkürler :KK200:

Çok şükür ben hiç öyle biri değilim. Hiçte umursamam kimseyi, kimsenin derdiyle de helak olmam :KK70::KK70:Yoksa şimdiye çok kötü olurdum. Üç günlük dünya valla doya doya yaşayıp tadını çıkarmak lazım :KK36:

Evet canım o fotoğraftakiler benim. Çok teşekkür ederim inşallah ben de sizlerin incecik hallerini görmek istiyorum.

Aman allahım kimlerin menüsünü görüyorum. Yine akşama kadar ne güzel gitmişsin ama akşam çıkmış yine acısı. Çok geç vakitte yemişsin meyveyi.

Üstüne beni bile yiyebilirdin bence bu menünün üzerine. Cidden kuzum yaaaa bayağı abartmışsın. Akşamlara dikkat lütfen. Lohusasın diye ye ama sadece ucundan tadına bak. Maşallah sen vurmamış öldürüp bir de süründürmüşsün. :işsiz:

Onun huyudur canım akşama kadar mükemmel gider akşama mutlaka bir sürpriz yapar. :KK53: @latiska

Canım boyuna göre 47.70 hedefin çok düşük. Boyuna göre en az 50 kilo olman gerekir. Zaten ona da 2 kilon var. Geri kalan kısmı spor yaparak incelebilirsin çünkü hedef kilona inmeye kalkarsan çok kötü görünürsün.

Canım zaten asıl üyesin ama bu şekilde seni listeye alamam maalesef daha sık gelebilmen lazım ve düzenli menülerini yazabilmen lazım. Biraz daha gayret et lütfen :KK68:

:KK200::KK200::KK200::KK200:

Günlük yazarsan buraya not etmene gerek kalmayacak bence. Hatta hiç yapamıyorsan cep telefonunun not kısmına yaz yediklerini sonra kopyalayıp buraya yapıştırırsın hemen zor olmaz.

Bende de oluyor ama tatlıdan ziyade çok uykum geliyor. Biraz zaman geçsin düzeleceğini sanıyorum çünkü iki gündür içtiğim kan ilaçları etkisini göstermeye başladı. Kendimi daha dinç ve sağlıklı hissediyorum. İnşallah bir ay sonra her şey daha iyi olacak.

Canım sabahki ekmekler beyaz olmamış, tatlı kaşığı bile olsa reçel yemememiz lazım. Ayrıca kepek ekmeğinden uzak durmanı tavsiye edeceğim çünkü kansızlık yapıyor. Onun yerine tam buğday ya da çavdar alabilirsin. Bunların haricinde menün gayet güzel kilona göre. Arkadaşların gözüne çok görünmüş olabilir ama senin kilonda birisi için gayet ideal. Senden sadece tek bir isteğim var. Çok mecbur kalmadıkça o akşam ki son arayı yapma. Su miktarını yazmamışsın. Mevsim farketmeksizin senin şuan en az 2,5 normalde de 3 lt su içmen lazım. Spor yapman bu aşamada şart değil. Eğer yürüyebilirsen haftada sadece 3 gün 35 dk tempolu yürüyüş yeterli olur sana.

Ne güzel işte annesi maşallah fıstığa. Benim kızımda ekmek yemez ve bu durum beni çok mutlu ediyor. Biz yedikte şimdiye kadar noldu. Onlar sağlıklı beslenmeyi doğuştan biliyor aslında da biz bozuyoruz çocukları. Bırak yemesin :KK39:

Ben de ben de geçen gün bir baktım giyecek hiç bir şeyim kalmamış. Ne zaman bir şey alacak olsam şu son kiloları vereyim öyle alayım diyorum :KK70::KK70:

Maşallah canım ne kadar güzel kilo vermişsin inşallah kalan bütün kilolardan da burada kurtulursun. Fıtık için geçmiş olsun.
Kilona göre ayarlaman gerekiyor bence porsiyonlarını.
Cok tesekkur ederim

Ben pek beğendim menünü ama kepekli ekmekten uzak dur derim kansızlık sebebi.

Keşke sen de bir doktora gitsen.

Ama böyle yaparsan metabolizman bozulur ve bir daha toparlayamazsın. Çok yanlış besleniyorsun ve bizim söylediklerimizi hiç dinlemiyorsun, üzülüyorum. :KK43:

İşte normalde turşu yemediğin için canın turşu istiyor çünkü vücutta eksik bir şeyler var:KK39:

Yok canım sana niye öyle gelsin 2,5 kilo az mı tabii ki hissedeceksin incelmeyi :KK39:

Ekmeklerin cinsi çok önemli yazarken lütfen belirt. Menün güzel ama tartı günü öncesi turşu gibi ödem yapacak su tutacak yiyeceklerden uzak durman lazım. Akşamın olmamış. Sağlıklı da olsa paket halinde almışsın kurabiyeyi. Yememen lazım çünkü paketlenmiş hiç bir gıda bence sağlıklı değil. Akşamını daha doyurucu yapabilirdin.

İyi olmana sevindim canım ama böyle durumlarda haber ver önceden bizi merakta bırakma olur mu :KK200:

Yukarıda da söylediğim gibi maalesef paketlenmiş gıdalar bence sağlıklı değiller :KK43:

Hoş geldin Çiğdem' cim aramıza ben Ebru. Takım kaptanıyım. Kusura bakma bazı sorunlardan dolayı biraz geç tanıştık. 6. takımdan ayrılma sebebini yazabilir misin lütfen? Bizim için asıl listeye girme zamanının bir önemi yok. Sen takıma geldiğin günden beridir takım üyesi sayılıyorsun zaten :KK39:

Canım kopyala yapıştır yapsan çok güzel olurdu. Senin bilgiler bölük pörçük olmuş. Yapabilirsen bir daha dene istersen.

Yaşadığın yeri Ada da sormuş ama sanki cevap alamamış. Ben de merak ettim nerede yaşıyordun?
Hosbuldum ebrucum
6.takimla aramda hicbirsey olmadi ben ailevi sorundan dolayi ayrildim yoksa o esperenzaa yi cok severim :) yani eski kaptanı

merhaba kızlar ,
bu hafta spor yarışması düzenlemiştik.. bir hafta boyunca herkesten spor yapınca 1. sayfadaki puanlamaya göre puanlarını hesaplayıp beni etiketlemelerini rica etmiştim... bir gün etiketleyen ertesi gün etiketlemeyen bir gün puanını hesaplayan ertesi gün sadece dakika bildirim yapan olduğu için çok sağlıklı olmadı...

eğer bu puanlama kimseyi spor için motive etmediyse yapmayalım herkes menüsünü yazarken ne kadar spor yaptığını yazsın..... çünkü benim tek tek dakikalarınıza bakıp puanlamam zor ama herkes bakıp kendi puanlamasını yazması daha kolaydı....

Ben de sabah yazdım zannediyorum kilomu yazmamışım. 76.5 kilom, 76.2 idi geçen hafta. Dün regl oldum.
İzin döneminde vermiyorum ama koruyorum en azından. Ama haftalardan itibaren tempom artacak dediğim gibi.
Kilo verenleri tebrikler.

Ayyy yaaaaa ben sabah bildirim yaptım sanıyordum yapmamışım

maalesef bu hafta kilom sabit. Şu doktor ödem işi beni mahvetti. İnşallah haftaya güzel bir sonuç görürüm.

Günaydın güncel kilom 62,7
Geçen Cuma 63,5 idi sanırım fark 800 gr.
Nasıl sizce

Canım normalde yeni üyelerin deneme süresini iki haftadan fazla tutuyorum ama senin azmini beğendim. Eğer istikrarlı gideceğine söz verirsen seni listeye almayı düşünüyorum ne dersin?

Back
X