Hurma kayısı falan YÖK muAçım canım tatlı çekiyor çok fena :![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hurma kayısı falan YÖK muAçım canım tatlı çekiyor çok fena :![]()
Gecmis olsun canim , tamam pazartesi bekliyoruz erteleme kilo verme isini erteledikce bi bakmışsın yaz gelmişPazartesi itibariyle paylaşıma başlasam olur mu? Boğazım fena çocuklar evde falan biraz zor oturturum
Ama söz Pazartesi’ye
Harika gorunuyor afiyet olsun canimKahvaltı
Öteki tepsi de olanı yeni denedim bayat ekmeklerden omlet gibi birşey adını bilemedim
Bir dilim ondan yedim
Bizimkilerde tatli istedi eve geldim sultan lokumu yaptim onlara ...Açım canım tatlı çekiyor çok fena :![]()
Ayhhhh en sevdiklerimdenBizimkilerde tatli istedi eve geldim sultan lokumu yaptim onlara ...
Ben hindistan cevizi hic sevmem hindistan cevizi olunca hic canim çekmedi; )))Ayhhhh en sevdiklerimden![]()
Ben onu burçak bisküviyi parçalayıp tepsiye döküyorum onun üzerine döküyorum.Ben hindistan cevizi hic sevmem hindistan cevizi olunca hic canim çekmedi; )))
Hiimm senin yaptigin daha sivi oluyor benim yaptigim bildigin yuvarliyorum elimde sonra hindistan cevizine batiriyom uste fındıkBen onu burçak bisküviyi parçalayıp tepsiye döküyorum onun üzerine döküyorum.
Evet sultan sarması diye okumuşum. Tepsiye döküp soğuyunca kremşanti sürüp sarıyorum çok güzel oluyorHiimm senin yaptigin daha sivi oluyor benim yaptigim bdigin yuvarliyorum elimde sonra hindistan cevizine batiriyom uste fındık)
Ayyy neler yaziyoruz bizEvet sultan sarması diye okumuşum. Tepsiye döküp soğuyunca kremşanti sürüp sarıyorum çok güzel oluyor![]()
Yemeyince agzimiza vurdu yaziyoruz sadeceDiyet grubunda yazılır mı bunlar![]()
Aynen yemiyoruzYemeyince agzimiza vurdu yaziyoruz sadece![]()