• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Simdi benim 3 ogun yiyip ara yapan arkadaslarim sizlere sorum var:confused::confused::confused:
Hafta sonlari malum daha gec kalkiliyor kahvalti hazirlama fasli uzuyor neyse yani ben yinede 10 da yaptim kahvaltimi.
Biz her cumartesi 12.00 gibi evden cikar 15.30 a kadar disarda oluyoruz...
Once guzel bi pazar yapiyoruz sonra carsi geziyoruz... sonrada avm derken eve geliyoruz...
Boylece eve gelip yemeyi hazirlamam 16.00 buluyor. Evde yemek yoksa onu pisirmek zaten iyice zaman aliyor... kiii benim avmde acligim basladi güzelim kiyafetlere bile bakamadım ... boylece ogun sayisi anca 2 ogun oluyor sonra mini bi ara yapabilirim yinede olur mu ??? Yani başka turlu cumartesi gunu olmaz bende

Ben onu burçak bisküviyi parçalayıp tepsiye döküyorum onun üzerine döküyorum.
Hiimm senin yaptigin daha sivi oluyor benim yaptigim bildigin yuvarliyorum elimde sonra hindistan cevizine batiriyom uste fındık :KK66:)

Hiimm senin yaptigin daha sivi oluyor benim yaptigim bdigin yuvarliyorum elimde sonra hindistan cevizine batiriyom uste fındık :KK66:)
Evet sultan sarması diye okumuşum. Tepsiye döküp soğuyunca kremşanti sürüp sarıyorum çok güzel oluyor :bicak::deli:

Ilk menu benden gelsin
Bugun sabah 10.00
Menemen
Bir parca peynir
5 yesil zeytin
Marul
1 adet kızarmış form ekmek

Aksam 16.00
1 dilim kepekli tost
Salatalik
Domates
1 yumurta haslanmis
2 hurma

Ara
4 yk yogurt icine soda ve limon

2 lt su icildi... LAydLiNe LAydLiNe

Bugun hafta sonu olunca tum gun disardaydik geldigimde cook acikmistim anca bu kadar oldu...

Back
X