Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TamamdırHosgeldin canim aramiza , oncelikle 1. Sayfamizdaki formu doldurursan herkes seni daha iyi tanir...
Rezene içsen karın ağrısı için daha çok faydası olmaz mı?İçicem canım mecburen bebekle karda kışta doktora gidecek durumda değilim, burda bebeği bırakacak kimsemde yok zaten, sadece tek korkum mideme zararı olurmu acaba? Çünkü midem çok hassas
Soyleki canim benim gastritim ve reflum var surekli icince bu hastalıklarım artıyor ama bi bardakla bugun bisey olmadi..İçicem canım mecburen bebekle karda kışta doktora gidecek durumda değilim, burda bebeği bırakacak kimsemde yok zaten, sadece tek korkum mideme zararı olurmu acaba? Çünkü midem çok hassas
Şuan rahatsızım(boğazım beter) ona rağmen gözüm yiyeceklerde
Ayyyy nerde o günler canım ama çok uzaktasınYemeğin yoksa atla gel bana :)
O çöpe gitmesin diye yeme olayından mutlaka kurtulman lazım. Ben kurtuldum. Artık gereğinden fazla yemiyorum. Dolaba kaldırıyorum bazılarını olmayacaksa da döküyorum. Yoksa çok zararı oluyor. O yüzden genelde yemekleri tek çeşit yaparım. Ertesi güne kalmaz. Bir kaç çeşit olunca bitmiyor ve ertesi günde yemesi daha zor oluyor. Pirinçli yeme artık uzun bir süre.Uf ya yine aynı şeyi yapıyorum yemek kalmasın diye çöpe gitmesin diye yedim
Evet tabi ki sarmada pirinç vardı Bulgurla da gayet güzel olur bence öyle yapayım bir dahakine
Ben de yarından itibaren tam başlıyorum artık zaten listeyi de senden almıştımBen varım
Zaten yarım simit dışında 3 gündür yapıyorum![]()
Menün çok güzel canım ama adım sayın az. 5000 adım atmaya çalış her gün. Zamanla da yavaş yavaş arttır.Bugunku menüm
Sabah sat 7 30
Peynir 1 kucuk dilim
Zeytin 4 tane
1 kucuk dilim ekmek
Cay sekersiz
Ara 50 yulafli yogur 2 kayisi
Karisim
Oglen sat 12
Yayla corbasi 100 ml
Turlu 100 ml
Ara orta hoy yesilnelma
Sat 7
Aksam corba 100 ml
Bulgur pilavi 50 ml
Ustune 3 kasik
Turlu
Su 2 lt
Bugunku adim sayar 4035
LAydLiNe
ada81
Harikasın bravo sanaLeslie 1 milimi de yaptım. Bir kupa yeşil çayımı da içtim
Menün çok güzel canım. Suyu kızlar söylemiş. Ben yeniden söyleyip sana cevap verme zahmetinden kurtarayım ama yavaş yavaş arttır lütfen.Kızlar iyi aksamlar
Menümü yazayim
Saat 8.30
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
8 zeytin
1 kibrit kutusundan biraz fazla karışık peynir
Ogle:13.00
Öğlen 1 kase mercimek çorbası
1kucuk tabak yoğurt
2 dilim ekmek
1 portakal
Ikındı saat14.00
2 parca çiğ karnabahar
Akşam 18.30
Dünden kalan kuru sebze yemeği bir tabak
1 kasede yoğurt
Suyuda herhalde 1 litre kadar ictim
Canım şu tahin pekmezlerden az uzak tut kendini derim. Miktar az görünüyor ama mümkün olduğunca tüketme.. Tam listeye girdiğin gün baklava hiç olmamış. Baklavayı yedikten sonra geç vakitte yediğin kivi hiç olmamış. Saat 15:00 ten sonra meyve yememeye çalış. Bugün yolculuktan dolayı şaşmıştır menün inşallah bundan sonra daha güzel olur.4 Ocak Cuma Menüm
Kahvaltı 08.00
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor peyniri
1 tk pekmez
2 dilim kepek ekmeği
Ihlamur 1 bardak
Ara 10.30
1 bardak süt
4 gün kurusu
Öğle 12.00 (işten geldim annemle eşim kahvaltı yapıyodu yola gidecektik onlara eşlik ettim)
1 haşlanmış yumurta
2 lokma tahim pekmez
1-2 çatal lor peyniri
1 siyah zeytin
3 küçük parça haşlanmış karnabahar
1 kase yoğurt
Ara 16.30 (uçakta)
Zeytinli poğaça gibi bişey yedim (avuç içi kadardı)
Akşam 19.00
1 kase çorba
7-8 lahana sarması
9-10 tane istavrit (buğulama)
2 dilim baklava
Ara 21.00
1 kase yoğurt
2 tane kivi
Su 2 lt olmuştur
Spor yok
Ben yapmadım hiçKızlar callanetics yapan var mı? Videosunu nerede bulabilirim
Listeyi okudun mu canım?Ben varim
Hoş geldin canım aramıza. Maşallah güzel boyun varmış. Adanın söylediği formu doldur lütfen. Burada hep birlikte birbirimize destek olarak elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah hep birlikte ideal kilolarımıza ulaşacağız.Merhabalar ada81 arkadaşımız önerdi ben de geldim
Motivasyon ve hırs eksikliğim var
1,74 boy 103 civarı kilo
Akşam yemeğinden sonra gözüm daha çok dönüyor
Tatlı ve çerez isteğim yoğun
/Kızlar başka bi konuda bi arkadaş saklı seçilmişler diye kitap önerdi. Okuyan var mı?
Canım karnım derken alt karın rahim bölgesiRezene içsen karın ağrısı için daha çok faydası olmaz mı?
AmiiinAyyyy nerde o günler canım ama çok uzaktasın
O çöpe gitmesin diye yeme olayından mutlaka kurtulman lazım. Ben kurtuldum. Artık gereğinden fazla yemiyorum. Dolaba kaldırıyorum bazılarını olmayacaksa da döküyorum. Yoksa çok zararı oluyor. O yüzden genelde yemekleri tek çeşit yaparım. Ertesi güne kalmaz. Bir kaç çeşit olunca bitmiyor ve ertesi günde yemesi daha zor oluyor. Pirinçli yeme artık uzun bir süre.
Ben de yarından itibaren tam başlıyorum artık zaten listeyi de senden almıştım
Menün çok güzel canım ama adım sayın az. 5000 adım atmaya çalış her gün. Zamanla da yavaş yavaş arttır.
Harikasın bravo sana
Menün çok güzel canım. Suyu kızlar söylemiş. Ben yeniden söyleyip sana cevap verme zahmetinden kurtarayım ama yavaş yavaş arttır lütfen.
Canım şu tahin pekmezlerden az uzak tut kendini derim. Miktar az görünüyor ama mümkün olduğunca tüketme.. Tam listeye girdiğin gün baklava hiç olmamış. Baklavayı yedikten sonra geç vakitte yediğin kivi hiç olmamış. Saat 15:00 ten sonra meyve yememeye çalış. Bugün yolculuktan dolayı şaşmıştır menün inşallah bundan sonra daha güzel olur.
Ben yapmadım hiç
Listeyi okudun mu canım?
Hoş geldin canım aramıza. Maşallah güzel boyun varmış. Adanın söylediği formu doldur lütfen. Burada hep birlikte birbirimize destek olarak elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah hep birlikte ideal kilolarımıza ulaşacağız.![]()
Mekanı cennet olsun canım. Başınız sağolsun
Rabbim mekanını cennet eylesin canım..
Kilo olarakta epey dusmustun tekrar almışsın gördüğüm kadarıyla.sanirim hedefine yaklasmanin rahatlığı benim gibi.
canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin....
Canım başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Ben maalesef tartılamadım bu sabah ilginç bir şekilde. Artık haftaya göreceğiz sonucu.
Başınız sağolsun canım. Mekanı cennet olsun inşallah
Baklavayı yemişsin bari kivi yemeseydin akşam.
Kız nereye gittin uçaklar falan
İçicem canım mecburen bebekle karda kışta doktora gidecek durumda değilim, burda bebeği bırakacak kimsemde yok zaten, sadece tek korkum mideme zararı olurmu acaba? Çünkü midem çok hassas
Canım şu tahin pekmezlerden az uzak tut kendini derim. Miktar az görünüyor ama mümkün olduğunca tüketme.. Tam listeye girdiğin gün baklava hiç olmamış. Baklavayı yedikten sonra geç vakitte yediğin kivi hiç olmamış. Saat 15:00 ten sonra meyve yememeye çalış. Bugün yolculuktan dolayı şaşmıştır menün inşallah bundan sonra daha güzel olur.
Kızlar callanetics yapan var mı? Videosunu nerede bulabilirim
AA ne dedim ki ben hatırlamıyorum
yok hiç gitmez ben bir tane biskrem bugün koklaya koklaya mahvoldum ama yemedim o işkence bana 500 gr verdirmiştir heralde :)Tatlın nerde canım. Bu yemeğin üstüne güzel fıstıklı bir künefe gider :)
belki bir gün yolun düşer :)Ayyyy nerde o günler canım ama çok uzaktasın
O çöpe gitmesin diye yeme olayından mutlaka kurtulman lazım. Ben kurtuldum. Artık gereğinden fazla yemiyorum. Dolaba kaldırıyorum bazılarını olmayacaksa da döküyorum. Yoksa çok zararı oluyor. O yüzden genelde yemekleri tek çeşit yaparım. Ertesi güne kalmaz. Bir kaç çeşit olunca bitmiyor ve ertesi günde yemesi daha zor oluyor. Pirinçli yeme artık uzun bir süre.
Ben de yarından itibaren tam başlıyorum artık zaten listeyi de senden almıştım
Menün çok güzel canım ama adım sayın az. 5000 adım atmaya çalış her gün. Zamanla da yavaş yavaş arttır.
Harikasın bravo sana
Menün çok güzel canım. Suyu kızlar söylemiş. Ben yeniden söyleyip sana cevap verme zahmetinden kurtarayım ama yavaş yavaş arttır lütfen.
Ben yapmadım hiç
Listeyi okudun mu canım?
Hoş geldin canım aramıza. Maşallah güzel boyun varmış. Adanın söylediği formu doldur lütfen. Burada hep birlikte birbirimize destek olarak elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah hep birlikte ideal kilolarımıza ulaşacağız.![]()
Yapabilirim belki zaten çoğunu uyguluyoruz ama ufak tefek kaçamaklar oluyorduŞEKERSİZ 21 GÜN PROGRAMIMIZ
Her gün mutlaka en az 2,5 lt su içiyoruz ve mümkün olduğunca siyah çay, neskafe içmemeye çalışıyoruz. Bol bitki çayı içiyoruz. Türk kahvesi günde 1 fincanı geçmemeye çalışıyoruz
Gelelim programa, buyrun 21 gün boyunca yenmeyecekler:
Beyaz un
Şeker
Bal-reçel-pekmez
Pirinç
Patates
Fast food
Cips
Kızartmalar
Çikolata-Dondurma
Kurabiye, Bisküvi, gofret vb zımbırtılar
Hazır gıdalar
Ketçap vs soslar
Aşırı yağlı yiyecekler
Asitli içecekler
Alkol
Tüketilmesi serbest olan yiyecekler :
%100 tam buğday ve tam çavdar ekmekler, bulgur, kurubaklagiller, yulaf
Badem, Fındık, Fıstık, Ceviz abartılmadan serbest
Meyve günde maksimum 2 porsiyon
Et-tavuk-balık-yumurta
Peynir-zeytin
Yoğurt-Laktozsuz veya light süt
Çiğ ve pişmiş sebzeler
Kurubaklagiller (max.haftada 1-2)
Listeyi @Phoenix_32 in diyet günlükleri sayfasından aldım.
KIZLAR BEN YARIN BU PROGRAMI UYGULAMAYA BAŞLIYORUM. Var mı aranızda bana yol arkadaşı olacak birisi?