Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

saol canım sanırım bel fıtığı inşallah kötü bişey çıkmaz

inşallah canım. geçmiş olsun.

evet canım sen geç giriyorsun, ben çok kalamıyorum ertesi gün iş ve gece birkaç kez uyanan kızım var :) Çok zevkli plates. Annemin de var topu, kızım da çok seviyor üzerinde hoplamayı.

canım ben yokken kötü olmuş, düzelmişim destek olamadım sana ama işim yoğundu yeni geldim eve. Arkadaşlar yanında olmuşlar. Para harcamak iyi gelir. Dha da incelip, daralttıracaksın kıyafetlerini bir kaç aya.

ben işten geldim yoruldum ama mutluyum biliyorsunuz hafta bitti benim için yarın izin günüm evdeyim rahatladım. Ayrıca bugün kızımızı annemlere bırakıp konsere gideceğiz eşimle, 7.5 aydır başbaşa bir sinemaya gitmiştik, bu da 2 olacak. El ele yürümeyi özledim, hep birimizin elinde bebek arabası falan oluyor.

neler yedim:
sabah: 1 dilim ekmek, bal, peynir, humana çay (bu arada birisi sormuştu kim hatırlamadım, humana emziren kadının sütünü arttırmak için bitkisel bir çay)
ara yapamadım işim yoğundu
öğlen: sebze çorbası, 2 baget tavuk haşlanmış patates, 2 kaşık pilav
ara yapamadım.
akşam: 1 lahmacun salata.
işe gidince çok dengesiz besleniyorum, aralarımı da atlıyorum, suyumu ihmal ediyorum. 1 litre içtim ancak.

şişgocum citol takımdan ayrıldı, haberin olmuştur. 4. takımla da yazışıyorsun sanırım, bize katılmak istersen artık resmi üyemiz olabilirsin. Yarın kilonu kaydederiz, çünkü zaten 1 haftadır bizimlesin.

kızlar bu arada birazdan çıkacağız annemlere oradan konsere. Eğer bugün gece bir daha giremezsem şimdiden söyliyim. Lütfen yatın saat 12'de bildirimleriniz bitmiş olsun. Yarın o saate kadar giremeyecek olan bugünden de bildirebilir.

benim bugün moralim bozuk babam ameliyat olabilir bugün doktora gidiyor :1no2:
çok geçmiş olsun hayatım.umarım kısa sürede sağlığına kavuşur baban.
günaydınlar bu arada.
bir haberim var citol aramızdan ayrıldı, bilginize.
hakkında hayırlısı.aslında kadıncağız haklı,açıkçası öyle bir durumda bende ayrılırdım.dilerim istediği kiloya hayırlısı ile ulaşır.

canım bu söylediklerini az az yani mideni şişirmeden yediysen sanırım sorun olmaz.ama koca bir mideyle masadan kalktıysan o fena işte.çünkü vücutlarımız sürekli kilo al-ver durumunda yani 1 kilo veriyoruz,1 öğün fazla yersek onu hemen alıyoruz.vücut alışasıya kadar kilo vermeye programlanasıya kadar sıkmamız lazım ama nerdeeee.senağlama
şimdi bu yemekler yenmezmi.cokacimcoook

canım benim,sıkıntını söyle diyoruz''sıkıntı yok sanırım ben abartıyorum' diyorsun.tamam içinde şüphe var ve emin olamıyorsun. gerekli kişilerle konuşmanı ve durumu ortaya çıkarmanı tavsiye ederim.yoksa bu gidişle hem işinden hem de sağlığından olacaksın.gün gelir yalnız kalman gerekirse bu iki şey sana çok lazım olacak.sağlık herdaim lazım zaten ama ekmeğini kazanan bir kadın olarak devam etmen lazım.ha diyorsan yok böyle şeyler,herşey yolunda ha o zaman kusura bakma dost acı söylermiş derler(kabul edersen tabi)''sana rahatlık batıyor''derim.bune ya böyle hayatmı geçer hergün kuruntu hergün sıkıntı gözyaşı stres.yapma sana yazık.senden bir tane daha yok.ha çok paran varsa kopyalat kendinden ama aslı iyi olmazsa kopyasıda iyi olmaz sanırım.
nereus senden bi ricam var ben cumartesi günü bir günlüp lapa yemeği düşünüyorum ama ne yapmak gerektiğini ve nasıl yapmamlyım yazarsan çok sevinirim
canım benim,nereus anladığım kadarıyla 1 su bardağıyla yapmış :roflol: ben 1 çay bardağı prinçle yapıyorum,o bile fazla geliyor.ertesi güne kalıyor,su bardağını düşünemiyorum.her acıktığımı hissettiğimde 2 kaşık yada 3 kaşık artık ne kadar yersem,ama sakın mideni şişirme derim.kıvam tutturma derdi yok nede olsa suyunuda ona göre ayarlayabilirsin.

1 saat yürüdüm sanırım yarının korkusu ve heyecanı sardı beni delikafadulden
ne güzel hayatım keşke bende yapabilsem bugün hiçbirşey istediğim gibi gitmedi.bugün çok kötü bir baş ağrısıyla uyandım.ilaç içtim ama geçmedi.sabah birşey yiyemedim zaten ama öğleden sonra o halimi görünce kayınvalide zoruyla birşeyler yedim malesef.
yediklerimin içinde en ağırı 2 ad.börekti.dolma yedim ve yeşil çay içtim.çok fazla suda içemedim.gece tartılacam henüz tartılmadım.umarım kg almamışımdır.

ne güzel ev hanımları istedikleri şeklide yapabiliyolar diyetlerini yürüyüşe de çıkabiliyolar ama malesef bizim öle bi şansımız yok o yüzden gelsin kilolar
valla bende çalışsam daha iyi kilo veririm diye düşünüyorum çünkü hergün işyerine yürüyebilirim.ama şimdi olmuyor o zaman çocuğu bırakınca çalışıyorum gibi bir bahanem olacak.çalıştığım dönemlerden hatırlıyorum çok fazla birşey yemiyordum yani kendimi kolay kontrol edebiliyordum.işten gel yemek yap evi temizle falan derken hooop bakmışım uyuyorum.ama şimdi evde birşey pişse sıkıntıdan yiyesim geliyor zor tutuyorum kendimi.ne bileyim bu da benim düşüncem.

inşallah içindeki kurt kelebektir. bu arada ben ankara manyağı sayılırım.evlenmeden önce eşim orda çalışıyordu ve ben sürekli kaçamaklar yapardım yanına giderdim.ayağımın tozuyla ssk ya gider bir güzel eğlenirdik.o zaman gölge oyunu diye bir grup vardı ve harikalardı.şimdi nerdeler bilmiyorum.evlendikten sonra 1 kere gidebildik.ama gözümde tütüyor,gerçi ordaki arkadaşların hepsi evlendi farklı şehirlerde oturuyorlar onlar olmadan eski tadı olurmu bilmiyorum ama öğrenmeyi çok isterim.eğerki sakarya cad.falan gidersen benden çok selam söyle valla aştiyi bile özledim.
:çok üzgünüm:

melis o kadar özendim ki size,inşallah çooook güzel bir gece geçirirsiniz. biz uzun zamandır tek başımıza çıkıpta birşeyler yapamadık.inan bende o özlem içindeyim.gerçi burası küçük şehir,ilçe yani burda sürekli konserler olmuyor ama sinemaya bile gitmedik öyle elele nerdeeee.dediğin gibi birimizde çocuk birimizde arabası bilmem nesi falan.sabır diyorum o günlerde gelecek ama umarım biz yıpranmayız.çünkü ben rahatlığına çok düşkün bir insanım daha doğrusu insandım ve çocuklu hayat bana epey zor geldi.galiba birazda yaşadıklarım beni çok yıprattı.umarım yavrum sağlığıyla büyür ve bizde kocamla onu parklara hatta sinemalara götürürüz inşallah.(cümlemize dilerim) :Saruboceq:

Selam arkadaşlar melzeyit çiğim kendini üzme canım planlarını hayata geçir hatta beni de çağır birlikte dağıtalım uzun süredir bende yapmadım ihtiyacım var.Hepimiz kendimizi kötü hisseditoruz bazen ama kendini ihmal etme arkadaşım:1hug:
nereus çuğum geçmiş olsuna.s.
melis sana da iyi eğlenceler:dance: tadını çıkar
arkadaşlar ben cuma toplantıları yüzünden sabah bildirim yapamıyorum o yüzden bu sabah tartıldım ve 59.4 ten 58.5 e indiğimi gördüm.:teytey: yani 900 gr vermişim ama sizin yaptığınız hesaplamanın nasıl yapıldığını bilmiyorum fisfisfis biri bana yardımcı olabilir mi?

ad 1 ciğim hiç merak etme büyüyecek güzel oğlunla birlikte çok güzel şeyler yapacaksınız.Benimde en büyük zevkim oğlumla yaptığımız hafta sonu programları sinema çocuk oyunları parklar sende yaşayacaksın .En zor dönemi atlatmışsın bundan sonra kendine daha çok zaman ayırabileceksin eşinle de vakit geçireceksin delikanlı olmuş senin oğlun artık.Ben o dönemlerde tıpkı senin gibi hissederdim ne zor olduğunu bilirim ama geçiyor

kızlar ben de menümü vereyim;
bu gün pirinç lapası yaptım.sabah öğlen ve akşam onu yedim.yanında da salata ve yoğurt vardıaralarda elma yedim.su içtim .1 bardak yeşil çay.akşama doğru 1 saate yakın pilates yaptım.
ama kendimi şimdi çok şiş hissediyorum yaa.yarın sabah tartılacağım.eğer bişey gitmemişse çoook ama çok üzülürüm :1no2:

lölizim ne güzel vermişsin valla.kaydirigubbakcemile5 tebrikler.bakalım darısı yarın bizim başımıza..hesaplamayı ben de bilemiyorum.eskilerden biri gelse de anlatsa ayrıntılı.aslında kuralların içinde vardı oraya da bi bakabilirsinşakkıdı

Bu arada hesaplama yöntemini buldum 59.4-58.5:0.9
0.9/59.4 : 0.015152
0.015152*100 :1.5152
Umarım doğrudur herkese iyi geceler yarın umarım takımımız adına güzel bir gün olur

sabah tost
öğlen tavuk salatası
akşam bakla ve bugün sadece 1 bardak su içtim. spor yapamıcam halim yok. tembelliğim üstümdemirmirmirmir
yarın sabah 60kilo çıkmak istiyorum:Saruboceq:

sabah tost
öğlen tavuk salatası
akşam bakla ve bugün sadece 1 bardak su içtim. spor yapamıcam halim yok. tembelliğim üstümdemirmirmirmir
yarın sabah 60kilo çıkmak istiyorum:Saruboceq:

fisfisfis cidden hafta sonu yaklaştıkça insanın hiç enerjisi kalmıyo yaw.hepimiz hedeflediğimiz kiloları veririz inşllh.ben 76 olmayı hedeflemiştim bu hafta ama mlsffffffolamayacağım gibüüü
biraz önce oğlum uyudu ve bir sütlü kaffe yaptım kendime:mymeka:

ben de umarım gelirim. şu pirinç lapasını tarif edermisin patboricim

hemen edeyim şekercim.bu lapa vücuttaki ödemi atmada kullanılıyor.
1çb pirici 3 sb suyla haşlıyorsun tuz ve yağ olmayacak.sabah öğle akşam yiyorsun.bütün gün proteinli şeylerden uzak duruyosun.
ayda 1-2 kezdenn fazla yapılmamalıymışsengözlerimebaksanab

ah canlarım rahatlık batmıyorda iimdeki inşallah kelebektir ayrıca ben ankara kaçamağı yapacam gelmek isteyenler haber versin bidaha sizleri üzmeyecem arkadaşlar sizi üzersemde bana kızın temem mi burda böyle güzel bir destek bulmak beni çok rahatlatıyo bu arada arkadaşlar ben halen mens olamadım 2-3 günüm akldı bira şilik oldu elimden geleni yapıyorum umarım sizi utandırmam
sabah2 dilim domates
3 dilim salatalık
ara 3 kayısı
öğlen yarımdan biraz fazla adana
salata
2 dilim ekmek
Ara 1 elma
akşam yemek yedim ama hepsi geri çıktı
mens dönemine yakın bu sıkıntıyı çekiyorum her ay miğde bulantısı
akşam ama yarım elma yarım portakal 2küçük dilim ayva yedim
bu arada gün boyo ancak 3 bardak çaydan içebildim 1.5 litrede su h

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…