Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende yazayım yediklerim
sabah süt
öğle
3 dolma
1kurabiye
akşam süt
1 tane profiterol kaçırdım çok üzgünüm
3 lt su
1 saat yürüyüş

inşallah löliz.dilerim bizde öyle olabiliriz.nasıl özlem duyuyorum anlatamam.birde sürekli evde olmak beni epey yıprattı.eşimle tazelenmeye ihtiyacımız var.umarım zevkli günler yaşarız.
bu arada kızlar kilom58.2. çıldırıcam dicem ama artık çok fazla takmamaya çalışıcam.o kadar lapa yedim banamısın demedi.600 gr vermişim.bu hafta 58 olmak istiyordum ama hiç verememekten iyidir diyorum.bakalım bu hafta başka taktik uygulamak istiyorum.bulacaz birşeyler yada eskisi gibi gidip gram gram vermeye devam edicem.valla yoruldum artık gerçekten ama pes etmemek yok az kaldı sayılır.:çok üzgünüm:

biz geldik. Konser çok güzeldi, el ele gittik. Ama dün geceden o kdar uyukusuzdum ki o gürültüde uyudum azıcık delikafadulden aklım evde kaldı Yazık eşim de hadi gidelim sen çok yorgunsun dedi, ama eve geldim size yazacağım diye cin gibi oldum.
yani anlayacağınız ben eski ben değilim artık. Adcım eskisi gibi olunmuyormuş. Hayatımızın taa içine oturuveriyorlar. Fiziken başbaşa olabiliriz ama kafa onlarda. Olsun değer, çok özlemişim kızımı akşam ayrılmıyorduk ya, ilk defa bensiz uyudu.

ben de bu gruba katılmak istiyorum katılabilirmiyi

katıl hayatım.

fıstıım geldin mi?
takım kaptanımız melis.eğer takımda boş yer varsa sanırım seni davet edecektir.naniknanikçok ösledim seniiii :teselli:

arkadaş mısınız?

çok güzel vermişsin, süperr. Ben yaparım hesaplamalarını. Siz kilolarınızı verin yeter

gitmiştir eminim.

sabah tost
öğlen tavuk salatası
akşam bakla ve bugün sadece 1 bardak su içtim. spor yapamıcam halim yok. tembelliğim üstümdemirmirmirmir
yarın sabah 60kilo çıkmak istiyorum:Saruboceq:

canım yememişsin kurabiye hihoyyyt

melzeyitcim bence senin tüm sıkıntın mens döneminden. Psikolojiyi çok etkileyen bir şey. Ben eşime dalaşırdım hep, çok ciddi kavga ederdik. Sonra dedim ki o dönemlerde bana aldırma, ne desem tamam de. Öyle atlatırdık. Mazi gibi oldu, 17 ay oldu da.

bende yazayım yediklerim
sabah süt
öğle
3 dolma
1kurabiye
akşam süt
1 tane profiterol kaçırdım çok üzgünüm
3 lt su
1 saat yürüyüş

dosbacım profiteroller yüzünden kilo veremediysen profiterol yapıp hepimize kargoyla yollayacaksın, ceza kötükedihüso

öyle canım ne yapacaksın, küçük çocuk olunca öyle. Ben de bizim koptuğumuzu hissediyorum eşimle, tek konuştuğumuz konu (yani çoğu) kızımız. Biraz büyüdüklerinde herşey yoluna girecek umarım.
600 gr çok iyi canım, daha ne olsun kilon az zaten.

günaydınn kızlar canım sıkkın benimmm ya kilomm 66 off kızlar yaa niye böyle oluyor

biraz önce tartıldım m als beklediğim kadar vermemiştim.takıma katılmadan önceki hafta 2 kilo vermiştim.bu hafta kilolar inatlaştıbenneyaptımki
kilom 76 900 yani 1 kilo 100gr

78.-76.900=1.1
1.1/78=0,014102
0,014102*100=1,4102....
ben şimdi okula gitcem.moralim çok bozuldu..keşke yeseydim o börek pastaları..öğlen geldiğimde umarım güzel haberler alırım.hepinizi öptüüüüüümmm

arkadaşlar çok üzgünüm sabah 7 de tartıldım 81.1 kilomu aldım ben ya okadar dikkat ediyorum ya ay özürdilerim ya

kusura bakmayın sizi geriye düşürdüm ama mens dönemim halen olmadım ve dün akşam ilaç aldım ödemim gitsin diye ancak bukadar oldu ve ben bu hafta malum sebeplerde ndolayı sporda yapamadım evden işe işten eve yürüyebildim üf ya

okadar lahana diyeti yaptımki zayıflayayım diye benim tartı bozuk sanırım ama bende 7 gibiydi tartıldığımda bir ara 64.8 i gösterdi çok sevindim 2 kez gösterseydi tamam dicekdim ama 1 kez 64.8 dedi daha sonra ya 100 gr eksik yada fazla gösterdii enson tartılıyorum ne gösterceksen o kilodayım dedim 66 kiloyum :roflol:

kızlar günaydın yine sabahın köründe tartılıp canınızı sıkmışsınız. ben uyandım 8'de 1 bardak ılık su içtim şimdi sporumu yapacağım öyle tartılacağım, sabah şişliğimden bir kurtulayım.

canım ilk tartıldığın herzaman doğru kilondur bunu sakın unutma diğerleri ya fazla çıkartır ya eksik genelde fazla çıkartır ona göre yaz sen büyük ihtimal 64.8 sin
eğer 66 olsaydın tam çıkardın

acaba benimde sabah şişliğim olabilirmi melisciğim yinede takımı geriye götürdüğüme üzülüyorum ama önümüzdeki hafta 78 diyorum ve söz veriyorum dosbacığım sen neyaptın merak ediyorum bugünki sonucuna göre bende başlayacam

13. takım **95.etap**

ad1 (58.8 / )
nereus (66.6 / 66.0 / 600 / 0.90&#37
sidanur diskalifiye
kaymaklım geri dönmek üzere ayrıldı (70.2)
melis08 (63 )
karamanli (77 )
dosba (71.3 )
aspettami (61)
melzeyit (80.7 / 81.1 / -0.4 / -0.50%)
löliz (59.4 / 58.5 / 0.9 / 1.52)
patbori (78.0)
şişgo (64.2 / 63.0 / 1.2 / 1.87%)
13. TAKIM TOPLAM KıLO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…