Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kızım çok huyusuzlandı yemeğini yedirdim, uyuttum kusura bakmayın.
karamanlı sen verememişsin, ben bi de 100 gr. aldım. Kortizon kullanıyorsun canım almamamn çok iyi zaten.
nereus sen çok küçükmüşsün tatlım ben 30 yaşındayım. Bu kadar erken evlenme zaten canım, gez toz keyfine bak biraz. Evlilik ne de olsa oluyor. Bi de sevgilin daha sevgili iken başkası ile birlikte olmuşsa evlenince daha zor. Daha kimler çıkar karşına. Tabi uzaktan konuşmak kolay, kusura bakma en iyisini sen bilirsin tabi, çok seviyorsan bilemem.:asigim:
kızlar ben de 50li kiloları göreyim 1 kilo profiterol yiyeceğim cokacimcoook[/QUOT
dabi dabi siz yemek hayalleri kurun ben kendime araba alacam hehe o kiloları gördğün gün enbüyük hediyem bu olacak hehe gezecem tozacam bikinilerimi giyecem havuzlarda denizlerde göde gösterisiyapacam ama ben ne yemek istediğimi bile bilmiyorum çok üzgünüm
bu arada bu dosbanın kullandığı malzemeyi kullanıpta neden zayıflayamadığımı daha yeni anladım bana öğlenleri sınırsız yiyeceksin dedik lerine ben 1.5 ekmet dönerleri kolaları götürüyodum hergün allahtan kilo almamışım ozaman ama şimdide vermek için uğraş durdelikafadulden
ayılmıştık o süre zarfında blikte olma tek gecelik ilişki kızlar
dabi dabi siz yemek hayalleri kurun ben kendime araba alacam hehe o kiloları gördğün gün enbüyük hediyem bu olacak hehe gezecem tozacam bikinilerimi giyecem havuzlarda denizlerde göde gösterisiyapacam ama ben ne yemek istediğimi bile bilmiyorum çok üzgünüm
bu arada bu dosbanın kullandığı malzemeyi kullanıpta neden zayıflayamadığımı daha yeni anladım bana öğlenleri sınırsız yiyeceksin dedik lerine ben 1.5 ekmet dönerleri kolaları götürüyodum hergün allahtan kilo almamışım ozaman ama şimdide vermek için uğraş durdelikafadulden
yanımda olsaydın sana bi güzel kızardım isterse 5 dakikalık olsun ya seni aldatmış olması çokönemli
bak abla tavsiyesi seni aldatan adam evlendiğinizdede aynısını yapar sen yat kalk dua et kuzum allah seni kurtarmış dünyada okadar düzgün insanlar varki sevdiğini aldatmayı bırak tırnağına zarar gelsin istemez Güzel Rabbim senin karşına o insanlardan birini çıkarsın inşallah bende gelip düğününde oynayayım
ben çıkmak zorundayım akşam açabilirsemaçarım malum kayınvalidem evde çok açamıyorumakşamları
meliscim melzeyitcim biliyorum herkeş kızcak bana ama ilk olduğu için çok ama çok zor ben evlenmeyi düşünmüyorumm :1no2:
kızlar mesaim bitmek üzere haftasonu çok iradeli olmayı düşünüyorum ve yürüyüşte yapabilirim hava iyi olursa haftaya cuma hedefimi dahada büyütmek isitorum şöle 2 kilo falan süper olurduuuuuuuu
canım sen de haklısın, ilkler de bizde böyleydik. Bakma şimdi sen bize kaç yıllık evliyiz uzaklaşmışız öyle şeylerden. Güzel günlerdi, görüşeceğimiz zaman süslenir püslenirdim. Ben ilk evlendiğimiz zaman gece elbiseleriyle karşılardım eşimi. Şimdi de geliyorki şanslıysa üstümde ya bir eşafman şanssızsa pijama.
evet bende öyleyim süsleniyorum ki o gelicek diye yoksa yapmıyorum neoldu hayırdır diyorlar bilen gülüyor tabi allah herşeyin hayırlısınıı versin tabi :Saruboceq: