Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar kızım çok huyusuzlandı yemeğini yedirdim, uyuttum kusura bakmayın.
karamanlı sen verememişsin, ben bi de 100 gr. aldım. Kortizon kullanıyorsun canım almamamn çok iyi zaten.
nereus sen çok küçükmüşsün tatlım ben 30 yaşındayım. Bu kadar erken evlenme zaten canım, gez toz keyfine bak biraz. Evlilik ne de olsa oluyor. Bi de sevgilin daha sevgili iken başkası ile birlikte olmuşsa evlenince daha zor. Daha kimler çıkar karşına. Tabi uzaktan konuşmak kolay, kusura bakma en iyisini sen bilirsin tabi, çok seviyorsan bilemem.:asigim:
kızlar ben de 50li kiloları göreyim 1 kilo profiterol yiyeceğim cokacimcoook[/QUOT

dabi dabi siz yemek hayalleri kurun ben kendime araba alacam hehe o kiloları gördğün gün enbüyük hediyem bu olacak hehe gezecem tozacam bikinilerimi giyecem havuzlarda denizlerde göde gösterisiyapacam ama ben ne yemek istediğimi bile bilmiyorum çok üzgünüm

bu arada bu dosbanın kullandığı malzemeyi kullanıpta neden zayıflayamadığımı daha yeni anladım bana öğlenleri sınırsız yiyeceksin dedik lerine ben 1.5 ekmet dönerleri kolaları götürüyodum hergün allahtan kilo almamışım ozaman ama şimdide vermek için uğraş durdelikafadulden

ayılmıştık o süre zarfında blikte olma tek gecelik ilişki kızlar

yanımda olsaydın sana bi güzel kızardım isterse 5 dakikalık olsun ya seni aldatmış olması çokönemli
bak abla tavsiyesi seni aldatan adam evlendiğinizdede aynısını yapar sen yat kalk dua et kuzum allah seni kurtarmış dünyada okadar düzgün insanlar varki sevdiğini aldatmayı bırak tırnağına zarar gelsin istemez Güzel Rabbim senin karşına o insanlardan birini çıkarsın inşallah bende gelip düğününde oynayayım

dabi dabi siz yemek hayalleri kurun ben kendime araba alacam hehe o kiloları gördğün gün enbüyük hediyem bu olacak hehe gezecem tozacam bikinilerimi giyecem havuzlarda denizlerde göde gösterisiyapacam ama ben ne yemek istediğimi bile bilmiyorum çok üzgünüm

bu arada bu dosbanın kullandığı malzemeyi kullanıpta neden zayıflayamadığımı daha yeni anladım bana öğlenleri sınırsız yiyeceksin dedik lerine ben 1.5 ekmet dönerleri kolaları götürüyodum hergün allahtan kilo almamışım ozaman ama şimdide vermek için uğraş durdelikafadulden

ben de kıyafetler alacağım kendime. Doğumdan sonra doğru düzgün bir şey almadım, eskilerime girmek için. Şimdi dar da olsa giriyorum ama çok sıkıldım banane. Ben geçen yaz da bikini giydim, mayom yoktu almaya da gerek duymadım, 2 aylık doğum yapmış 68 kiloydum, selülitler sarkmalar. Ne psikoliji kendimi çok güzel hissediyordum, yazık ailem de kızım giyme demedi üzülürüm diye herhalde.
Melzeyitcim güldürdün beni, sınırsız diyince kıtlıktan çıkmış gibi mi oldun. Ben de öyle olurdum herhalde.

yanımda olsaydın sana bi güzel kızardım isterse 5 dakikalık olsun ya seni aldatmış olması çokönemli
bak abla tavsiyesi seni aldatan adam evlendiğinizdede aynısını yapar sen yat kalk dua et kuzum allah seni kurtarmış dünyada okadar düzgün insanlar varki sevdiğini aldatmayı bırak tırnağına zarar gelsin istemez Güzel Rabbim senin karşına o insanlardan birini çıkarsın inşallah bende gelip düğününde oynayayım

aynen katılıyorum. Erkek kısmı fena anacım bunlar fena.
Nereuscum sen evlen, ben de zayıf olacağım o zaman gelip ben de oynayacağım.:dance:

görüşürüz melzeyitcim mesaj gönderemedim önemli değil teşekkürler sende yorumların için a.s.

meliscim melzeyitcim biliyorum herkeş kızcak bana ama ilk olduğu için çok ama çok zor ben evlenmeyi düşünmüyorumm :1no2:

meliscim melzeyitcim biliyorum herkeş kızcak bana ama ilk olduğu için çok ama çok zor ben evlenmeyi düşünmüyorumm :1no2:

canım sen de haklısın, ilkler de bizde böyleydik. Bakma şimdi sen bize kaç yıllık evliyiz uzaklaşmışız öyle şeylerden. Güzel günlerdi, görüşeceğimiz zaman süslenir püslenirdim. Ben ilk evlendiğimiz zaman gece elbiseleriyle karşılardım eşimi. Şimdi de geliyorki şanslıysa üstümde ya bir eşafman şanssızsa pijama.

kızlar mesaim bitmek üzere haftasonu çok iradeli olmayı düşünüyorum ve yürüyüşte yapabilirim hava iyi olursa haftaya cuma hedefimi dahada büyütmek isitorum şöle 2 kilo falan süper olurduuuuuuuu

kızlar mesaim bitmek üzere haftasonu çok iradeli olmayı düşünüyorum ve yürüyüşte yapabilirim hava iyi olursa haftaya cuma hedefimi dahada büyütmek isitorum şöle 2 kilo falan süper olurduuuuuuuu

canım bence küçük hedef koy ki ulaşamazsan hayal kırıklığına uğrama.

canım sen de haklısın, ilkler de bizde böyleydik. Bakma şimdi sen bize kaç yıllık evliyiz uzaklaşmışız öyle şeylerden. Güzel günlerdi, görüşeceğimiz zaman süslenir püslenirdim. Ben ilk evlendiğimiz zaman gece elbiseleriyle karşılardım eşimi. Şimdi de geliyorki şanslıysa üstümde ya bir eşafman şanssızsa pijama.

evet bende öyleyim süsleniyorum ki o gelicek diye yoksa yapmıyorum neoldu hayırdır diyorlar bilen gülüyor tabi allah herşeyin hayırlısınıı versin tabi :Saruboceq:

evet bende öyleyim süsleniyorum ki o gelicek diye yoksa yapmıyorum neoldu hayırdır diyorlar bilen gülüyor tabi allah herşeyin hayırlısınıı versin tabi :Saruboceq:

evet canım güzel günler bunlar. Allah hayırlısını versin, hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Amin.

bende hepinizi çok çok öpüyorum kader arkadaşlarım benimmmmmmmmmm neyse melisciğim senimi kıracağım küçülttüm gitti hedefimi 1,5 kiloyada razıyımmmmmmmmmmmm

tamam o zaman canım, benim hedefim 62.5.
melzeyit 2 kilo vermek istiyor.
şişgo 1,5 vermek istiyor.
Hedefleri belirleyelim.

Back
X