Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa benh edefime ulaşamıyorum kinee bende 1.5 kilo versem oynarım heralde benimde hedefim 1.5 kilo olsun hadii kaydirigubbakcemile3
amaniinnn temem yarın pirinç lapasıyla 1 kilo verrim çarşamba gezmeye gitmezsem yine pirinç laapası yapıcam ogün olmazsa salı günüü 2 kilo olucak çok uçtum nekaydirigubbakcemile3
amaniinnn temem yarın pirinç lapasıyla 1 kilo verrim çarşamba gezmeye gitmezsem yine pirinç laapası yapıcam ogün olmazsa salı günüü 2 kilo olucak çok uçtum nekaydirigubbakcemile3
aslında senin yaşın küçük olduğu için çabuk kilo verirsin birazcık dikkat et uçar kilocuklar. Ben o yaşta 2 gün aç kalayım, ramazan vs. hemen verirdim fazlalıkları. 25ten sonra yapışıyorlar, kovuyorsun kovuyorsun gitmiyorlar.![]()
canım sen de haklısın, ilkler de bizde böyleydik. Bakma şimdi sen bize kaç yıllık evliyiz uzaklaşmışız öyle şeylerden. Güzel günlerdi, görüşeceğimiz zaman süslenir püslenirdim. Ben ilk evlendiğimiz zaman gece elbiseleriyle karşılardım eşimi. Şimdi de geliyorki şanslıysa üstümde ya bir eşafman şanssızsa pijama.
bence de su tutmuştur nereuscum.
dosba hadi yürü canım.
Ben de çıkayım biraz kızımla ilgileneyim, ilgisiz kaldı bugün. Mevasını yoğurdunu yedireyim.
Öptüm görşürüz.
ya işte bizler tipik türk kadınlarıyız kendmizi çocuklarımıza adayan ondan sonra kocamızı unutan onu unuturken inatla ondan ilgi bekleyen isimlerimiz şekillerimiz mesleklerimiz ayrı ama aslında hep aynı insanlarız bende vallahi şanslıysa eşofmanla yoksa pijamayla artık gece geç gelirse baze ngeldiğini bile duymuyorum önceden sabırla beklerdim yatmadan iki sohbet edelim diye hele bu aralar ondan önce yattıysam geldiğini bile duymuyorum sabah zaten ondan önce kalkıp gidiyorum akşamda yürüyerek geldiğim için ondan ayrı geliyorum yemekte ancak biarada oluyoruz sonra herkes kendi televizyonunun başına ben kızımla çizgi filim izliyorum oda içeride ya ilk çıktığımız zamanlarda nasıl heyecanlanırdım 4 ay adıyla hitab edememiştim çok komikti sizli bizli konuşuyordum ah ah gençlik bidaha gelmiyor eniyisi neyapacakmışız gezip dolaşıp doğru insanı buluncada kaçırmayacakmışıs evde kalıncada bu kız evlenmeyi düşünmüyor denmiyor evde kalmış acaba neden deniyor art niyet aranıyor offf destan yazdım ya bu arada yardımcı olmak güzel bir duygu şim ben neyapacam meliscuğum
canım bende öyle çabuk verirdim ki
1 hafta aç kalyım 2-3 kilo verirdim
istediğim zaman formuma kavuşurdum
hoş hiç bu kadar kilo almamıştım ama ilaçlardan sonra vermez oldum
söz veriyorum istediğim kiloya kavuşayım hamilelikte öyle herşeyi yemiyeceğim sadece önemli alınması gereken besinleri alacam
biliyorum ben yiyecek olursam 20 kilo kesin alırım
hedefim bu kiloları vermek ve hamilelikte max. 12 kilo almak zaten min 8 almak lazımmış
sonra yine burada olurum sanırım kaydirigubbakcemile3 :roflol: