Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yaa benh edefime ulaşamıyorum kinee bende 1.5 kilo versem oynarım heralde benimde hedefim 1.5 kilo olsun hadii kaydirigubbakcemile3

melzeyit: 2 kilo
şişgo: 1,5 kilo
dosba: 1,5 kilo
melis: 600 gr (kızımı emziriyorum kızlar, idare edin, aç kalmasın yavrucak)
nereus: 1,5 kilo

yaa benh edefime ulaşamıyorum kinee bende 1.5 kilo versem oynarım heralde benimde hedefim 1.5 kilo olsun hadii kaydirigubbakcemile3

canım artık yazdık, hedef hedeftir, ulaşamazsan cezalardan ceza beğen, aç mı kalırsın, sabaha kadar spor mu yaparsıb bilmem kötükedihüso

amaniinnn temem yarın pirinç lapasıyla 1 kilo verrim çarşamba gezmeye gitmezsem yine pirinç laapası yapıcam ogün olmazsa salı günüü 2 kilo olucak çok uçtum ne kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile3

amaniinnn temem yarın pirinç lapasıyla 1 kilo verrim çarşamba gezmeye gitmezsem yine pirinç laapası yapıcam ogün olmazsa salı günüü 2 kilo olucak çok uçtum ne kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile3

canım lapa diyetini bu kadar sık yapma istersen çünkü tavsiye etmiyorlar
biliyosun vücut susuz kalırsa kötü sonuçlar ortaya çıkabilir
istersen hafta da 1 gün yap

aslında senin yaşın küçük olduğu için çabuk kilo verirsin birazcık dikkat et uçar kilocuklar. Ben o yaşta 2 gün aç kalayım, ramazan vs. hemen verirdim fazlalıkları. 25ten sonra yapışıyorlar, kovuyorsun kovuyorsun gitmiyorlar.kaydirigubbakcemile4

kızlar bana 1 saat müsade
alt komşum çalışıyor o eve gelmeden ben yürüyüş bandıma çıkayım kimseyi rahatsız etmemek lazım dimi??
görüşürüz

haftada birgün yapıcam zaten benm tartı yağ su ölçer kullanma klavuzuunu kaybetmişim sanırım yağ 30.1 suda 42.2 di çok fazla su tutmuş vücudum kaydirigubbakcemile3 haftada 1 yapıcam meliscim ya çarşamba yada perşembe

meliscim haklısın ama ben ramazanda kilo aldım zaten birde bulunduğum bölge itibariyle çok fazla hamur işivar yağlı salçalı ee bayanlarda kalçalı bende :roflol: birde boğazına düşkün olunca sonuç kötü

bence de su tutmuştur nereuscum.
dosba hadi yürü canım.
Ben de çıkayım biraz kızımla ilgileneyim, ilgisiz kaldı bugün. Mevasını yoğurdunu yedireyim.
Öptüm görşürüz.

aslında senin yaşın küçük olduğu için çabuk kilo verirsin birazcık dikkat et uçar kilocuklar. Ben o yaşta 2 gün aç kalayım, ramazan vs. hemen verirdim fazlalıkları. 25ten sonra yapışıyorlar, kovuyorsun kovuyorsun gitmiyorlar.kaydirigubbakcemile4

canım bende öyle çabuk verirdim ki
1 hafta aç kalyım 2-3 kilo verirdim
istediğim zaman formuma kavuşurdum
hoş hiç bu kadar kilo almamıştım ama ilaçlardan sonra vermez oldum
söz veriyorum istediğim kiloya kavuşayım hamilelikte öyle herşeyi yemiyeceğim sadece önemli alınması gereken besinleri alacam
biliyorum ben yiyecek olursam 20 kilo kesin alırım
hedefim bu kiloları vermek ve hamilelikte max. 12 kilo almak zaten min 8 almak lazımmış
sonra yine burada olurum sanırım kaydirigubbakcemile3 :roflol:

canım sen de haklısın, ilkler de bizde böyleydik. Bakma şimdi sen bize kaç yıllık evliyiz uzaklaşmışız öyle şeylerden. Güzel günlerdi, görüşeceğimiz zaman süslenir püslenirdim. Ben ilk evlendiğimiz zaman gece elbiseleriyle karşılardım eşimi. Şimdi de geliyorki şanslıysa üstümde ya bir eşafman şanssızsa pijama.

ya işte bizler tipik türk kadınlarıyız kendmizi çocuklarımıza adayan ondan sonra kocamızı unutan onu unuturken inatla ondan ilgi bekleyen isimlerimiz şekillerimiz mesleklerimiz ayrı ama aslında hep aynı insanlarız bende vallahi şanslıysa eşofmanla yoksa pijamayla artık gece geç gelirse baze ngeldiğini bile duymuyorum önceden sabırla beklerdim yatmadan iki sohbet edelim diye hele bu aralar ondan önce yattıysam geldiğini bile duymuyorum sabah zaten ondan önce kalkıp gidiyorum akşamda yürüyerek geldiğim için ondan ayrı geliyorum yemekte ancak biarada oluyoruz sonra herkes kendi televizyonunun başına ben kızımla çizgi filim izliyorum oda içeride ya ilk çıktığımız zamanlarda nasıl heyecanlanırdım 4 ay adıyla hitab edememiştim çok komikti sizli bizli konuşuyordum ah ah gençlik bidaha gelmiyor eniyisi neyapacakmışız gezip dolaşıp doğru insanı buluncada kaçırmayacakmışıs evde kalıncada bu kız evlenmeyi düşünmüyor denmiyor evde kalmış acaba neden deniyor art niyet aranıyor offf destan yazdım ya bu arada yardımcı olmak güzel bir duygu şim ben neyapacam meliscuğum

bence de su tutmuştur nereuscum.
dosba hadi yürü canım.
Ben de çıkayım biraz kızımla ilgileneyim, ilgisiz kaldı bugün. Mevasını yoğurdunu yedireyim.
Öptüm görşürüz.

aa yeni gördüm canım sende çıkmışsın görüşürüzz meleğin ilgisiz kalmasın tabii öptüümm canımm

ya işte bizler tipik türk kadınlarıyız kendmizi çocuklarımıza adayan ondan sonra kocamızı unutan onu unuturken inatla ondan ilgi bekleyen isimlerimiz şekillerimiz mesleklerimiz ayrı ama aslında hep aynı insanlarız bende vallahi şanslıysa eşofmanla yoksa pijamayla artık gece geç gelirse baze ngeldiğini bile duymuyorum önceden sabırla beklerdim yatmadan iki sohbet edelim diye hele bu aralar ondan önce yattıysam geldiğini bile duymuyorum sabah zaten ondan önce kalkıp gidiyorum akşamda yürüyerek geldiğim için ondan ayrı geliyorum yemekte ancak biarada oluyoruz sonra herkes kendi televizyonunun başına ben kızımla çizgi filim izliyorum oda içeride ya ilk çıktığımız zamanlarda nasıl heyecanlanırdım 4 ay adıyla hitab edememiştim çok komikti sizli bizli konuşuyordum ah ah gençlik bidaha gelmiyor eniyisi neyapacakmışız gezip dolaşıp doğru insanı buluncada kaçırmayacakmışıs evde kalıncada bu kız evlenmeyi düşünmüyor denmiyor evde kalmış acaba neden deniyor art niyet aranıyor offf destan yazdım ya bu arada yardımcı olmak güzel bir duygu şim ben neyapacam meliscuğum

öyle aslında biz kızım doğana kadar yeni evli gibiydik. Kim önce eve geldiyse ötekini öper karşılar, yatmadan ve kalkınca öperdik birbirimizi. Şimdi eşim eve geldiğinde önce kızımızı görüyor, sonra ben aklına geliyorum gelip öpüyor. Sabah erken gidiyor, aman sakın beni uyandırma diyorum, gece malum kalkmışım kaç defa. Akşam hep kızımızla ilgileniyoruz, tek sohbetimiz kızımız oldu. Ama bir şey var ve bence çok güzel ve özel, 1999 ekiminde tanıştık, o gün bugün birbirimize hiç ismimizle hitap etmedik, hep canım deriz ve bu hiç değişmedi. Ama eskiyor tabi ilişkiler, canlı tutmaya çalışmalı, ama kimsenin buna hali yok, hep yorgunuz.
Canım paylaşım alanına bildirdim yardımcılığını. Cuma günleri ben listeyi yaparım sen kontrol edersin. Pek iş yok cuma dışında zaten. Biz kendimize işler üretebiliriz, mesela herkesin yediklerini, sporlarının listelerini toparlamak, ne kadar kilo verdiklerini. Bilmem ben de düşünüyorum sürekli, takımımızı motive etmek ve başarmak için neler yapabiliriz diye.

canım bende öyle çabuk verirdim ki
1 hafta aç kalyım 2-3 kilo verirdim
istediğim zaman formuma kavuşurdum
hoş hiç bu kadar kilo almamıştım ama ilaçlardan sonra vermez oldum
söz veriyorum istediğim kiloya kavuşayım hamilelikte öyle herşeyi yemiyeceğim sadece önemli alınması gereken besinleri alacam
biliyorum ben yiyecek olursam 20 kilo kesin alırım
hedefim bu kiloları vermek ve hamilelikte max. 12 kilo almak zaten min 8 almak lazımmış
sonra yine burada olurum sanırım kaydirigubbakcemile3 :roflol:

evet canım az kilo almak önemli, ben hiç birşeyden kısmadım ne istediysem yedim (çok yemem ama yapı olarak), 17 kilo aldım. 10u hemen gitti zaten. 12 alsam şimdi hiç fazlam kalmazdı.

Back
X