Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oyy çok yoruldum iftara
Mercimek çorbası
Bezelye yemeği
Fırında makarna
Çoban salata
Limonata
Etimek tatlısı yaptım

Ve yaparken 1 tane bile bulaşık yıkayamadım :olamaz: mutfak berbat durumda :olamaz:
Ooo ellerine sağlık neler neler yapmuşsın öyle. Kaç saatte yapılıyo 15dkda yeniyo en kötüsüde o 😀 bu arada tatlıyı etimeğe şerbet döküp üstüne krem şanti şeklinde. Mi yapıyorsun
Bugunku menüm

Sahur 1 dilim ekmek az bısey peynir pısmıs biber salata domates bırazcık

Iftar 5 yaprak sarma 2 kabak dolma pırınc lı bulgurlu karısık, yarım kase dovme corbası

Yarım saat sonra 1 top beyaz dondurma

2 litre su tamamlarım inşallah
Afiyet olsun iyi olmuş🤗🤗
Sahur 01:00
1 kk peynir -domates -1 dilim kızarmış form ekmek

İftar 19:45
1 bardak su
1 kepçe mercimek çorba
boool salata
1 kase hoşaf (3 kuru kayısı 10 üzüm)
3 kanat 3 küçük baget(patatesli tavuklu yemeğin Eti'nden

2 lt su
Afiyet olsun Güzel menü

14.05 menüm
Sahur 3.15
1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 7 zeytin, 1.5 dilim ekmek,3 hurma, 1 bardak süt

İftar
1 bardak su 3 hurma
1 kase tarhana çorbası,1 Parça haşlanmış tavuk göğsünden tavuk sote, 1 bardak ayran,3 kaşık kinoa pilavı ,1 domates 1 salatalık
Guzel menu canim , sporlarinida tekrardan menun altina yazarsan iyi olur yediklerin nasil erimiş görelim 🤗🤗

🎀🎀14 Mayıs 🎀🎀

🧀🧀Sabah 9:00🧀🧀
1 parça ekmek
Tulum Peynir 1 ceviz
Çay

🥒🥒Öğlen 13:00 🥒🥒
4 yk kurufasulye
1 kase cacık

🍅🍅Aksam 18:00🍅🍅
1 büyük domates
1 kk tulum peynir
4 zeytin 1 parça ramazan pidesi
3 badem
Çay

🍸🍸🍸 Su 3 lt 2 büyük kupa yeşilçay.
⛹️‍♀️⛹️‍♀️⛹️‍♀️ Spor 6000 adımım var..

@sisyphos :KK53::KK53::KK53: Sana ithafendir menüm
14.05 menüm
Sahur 3.15
1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 7 zeytin, 1.5 dilim ekmek,3 hurma, 1 bardak süt

İftar
1 bardak su 3 hurma
1 kase tarhana çorbası,1 Parça haşlanmış tavuk göğsünden tavuk sote, 1 bardak ayran,3 kaşık kinoa pilavı ,1 domates 1 salatalık
Bugunku menüm

Iftar 5 yaprak sarma 2 kabak dolma pırınc lı bulgurlu karısık, yarım kase dovme corbası

Hepinizin menüsü güzel afiyet olsun
Afiyet olsun canım.. Hosafta cok seker yoktur inş.. Hergun yıyorsun sankı ve kılo vermeni engelleyebilir canım dikkat et
Hergün yemiyorum canım . Orucun ilk 2-3 günü yedim sonra yemedim hiç.
Şeker yok içinde .3 kuru kayısı 1 porsiyon meyve hesabına göre meyve hakkımı kullanıyorum .
Bi de oruç açınca çorba ve hoşaf midemi yumuşattığını hissettiğim için yiyorum

Bugunku menüm

Aksamki menu siskinlik yapabilir canim hem pirincli bulgurlu dolma hrm dövme corba hepsi bakliyat.... kilo olmaz ama siskinlik olur...

:olamaz:Aman allahım menü paylaşım sayfasında okudum dünün menüsüymüş :KK70:hele alıntılamak için burda aradım aradım bulamadım . Etiketleyim de yorum yapıyım dedim . Kusura bakma canım :KK22:
Tahmin ettim canim menu sayfasina bakmistir dunku menu ;)) rica ederim canim 😍😍😍 sen ileri goruslusun menum zaten cok guzel geliyor simdi yazayim 🤗🤗🤗

Ooo ellerine sağlık neler neler yapmuşsın öyle. Kaç saatte yapılıyo 15dkda yeniyo en kötüsüde o 😀 bu arada tatlıyı etimeğe şerbet döküp üstüne krem şanti şeklinde. Mi yapıyorsun
Etimeğe şerbet döküp üzerine muhallebi onun üzerine kremşanti oluyor canım. En üste de ceviz. Ben etimeği sevmiyorum muhallebisin yiyorum 😂 bu gün de 1 dilim muhallebi yedim 🙈🙈 yarın bi arkadaşla şekersiz 21 gün yapacağız inşallah 😂

Back
X