Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar msnumu vereyim
Sabah 10.30
2 has yum
domates biber salatalık çay 8 zeytin

Saat 15 de
4 kaşık yogurta zencefil zerdecal karıştırdım sonra 1 elma yedim

Saat 17.30 da
1 tabak mantar sote
4 kaşık bulgur pilavı
Salata sonrası 2 hurma tatlı krizi üstümde

Su 2 lt
Spor 45 dk leslie
30 dk yürüyüş
4 kaşık bulgur pilavı bir tabak mı ediyor canım? Yoksa sadece 4 kaşık mı yedin?

Bugun menu
Sahur 23.00
1 kase yogurt semizotlu

Iftar 19.42
150 gr kiymadan kiymali yumurta ( 1 yumurta)
5 yk yogurt
Patlicanli semizotlu salata

2 lt su icmeye calisacam.... LAydLiNe LAydLiNe

Spor
35 dk eliptik yapıldı
60 dk tempolu yürüyüş yapıldı...
Çook iyi 4 4lük afiyet olsun
Etimeğe şerbet döküp üzerine muhallebi onun üzerine kremşanti oluyor canım. En üste de ceviz. Ben etimeği sevmiyorum muhallebisin yiyorum 😂 bu gün de 1 dilim muhallebi yedim 🙈🙈 yarın bi arkadaşla şekersiz 21 gün yapacağız inşallah 😂
Ay ne güzel olmuştur o tatlı şimdi. Süper 21 gün şekersiz beli çok feci inceltiyor
Atıcam ben sana bi ara acele etme ama attıktan sonra ensene binerim yapmazsan yanarsın 😂
Tamam yapacam😂😂😂

Kafada bitirdin canım :KK66:
Evet artik zayif bi anne olmak istiyorum... kizimla bol bol resim cekiliyorum... eskiden hic fotograf cekilmezdim.... simdi kendime niye bunu yapmisim diyorum... inan insan genclesiyor... birde ben ne kadar zayiflarsam zayiflayayim yuzden kilo vermiyorum buda benim icin avantaj...

Ankara canım, hep sıcak sıcak diyorsun ya merak ettim. Biraz da kıskandım açıkçası ben çok severim sıcağı:KK66:
Osmaniyeyi yazin gorsen sicaktan kacarsin canim feciii🤗🤗 ablam gecen yaz geldi 1 hafta zor kaldi delirecem bu ne yaaa diyor ...nasil kaliyorsunuz diyor... eee mecbur esimden dolayi insallah seneye tayin olur diyoruz...

🎀🎀14 Mayıs 🎀🎀

🧀🧀Sabah 9:00🧀🧀
1 parça ekmek
Tulum Peynir 1 ceviz
Çay

🥒🥒Öğlen 13:00 🥒🥒
4 yk kurufasulye
1 kase cacık

🍅🍅Aksam 18:00🍅🍅
1 büyük domates
1 kk tulum peynir
4 zeytin 1 parça ramazan pidesi
3 badem
Çay

🍸🍸🍸 Su 3 lt 2 büyük kupa yeşilçay.
⛹️‍♀️⛹️‍♀️⛹️‍♀️ Spor 6000 adımım var..

S sisyphos :KK53::KK53::KK53: Sana ithafendir menüm
Kız bir sürü tulum peyniri yemişsin, tulum peynirinin kalorisi yüksek. Bak söylüyorum ona göre :KK53: :KK53: Cuma seni geçersem üzülme diye:KK70:

14.05 menüm
Sahur 3.15
1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 7 zeytin, 1.5 dilim ekmek,3 hurma, 1 bardak süt

İftar
1 bardak su 3 hurma
1 kase tarhana çorbası,1 Parça haşlanmış tavuk göğsünden tavuk sote, 1 bardak ayran,3 kaşık kinoa pilavı ,1 domates 1 salatalık
Kimya pilavı nasıldı canım? Güzel miydi tadı?

Back
X