- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
- 683
evet sahur oluyor şu içmeye çalışıyoRum ama bi kadar oluyor spor yok yapamıyorum vaktim halim olmuyorSabah dediğin sahur mu? Su az olmuş. Spor var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet sahur oluyor şu içmeye çalışıyoRum ama bi kadar oluyor spor yok yapamıyorum vaktim halim olmuyorSabah dediğin sahur mu? Su az olmuş. Spor var mı?
tabiki zayıflayacaksın allahın izniyle canımbenim demir ve d vitamini düşükeşim reçetemi yaptıracak bugün
çarkın döndüğünü hissediyorum.. galiba zayıflayacağım![]()
Burda da Dışarısı sıcak ama evin içi buz gibi ya ben üşüyorumKoltugun bi o tarafina yatiyorum bi bu tarafinabiraz gözümü dinlendirdim ... cok sicak hava sanki alev topu geliyor balkondan...
![]()
Benim ev son kat canim gunes tepemde o yuzden yazlari bizim ev cok sicak oluyor kışında soguktabiki zayıflayacaksın allahın izniyle canım
Burda da Dışarısı sıcak ama evin içi buz gibi ya ben üşüyorum
yani kaptanim ben uyarım ama benim liste işi olunca napicam mesela bu hafta fıstık ezmesi yazacakmış kasar var tost yapmak için bunlar listemde olan seyler bakalim tam liste eli.de yok gelince başka neler olucakKızlar menülere yorum yapıyoruz yaaaa. Her kafadan ayrı ses çıkıyor. Bu konuya bir açıklık getirmemiz lazım. Konuşalım bu konuyu yasaklar yasak olsun. Herkes ayrı ayrı şey söylüyor.
ahhh o suda bende olsam vucudim kayniyorYüzmeye geldimmmm, su biraz soğuk gibi.
Çıktıktan sonra yazarım size ❤![]()
bende kullanıyorum ama ramazandan dolayı düzenli içemiyorumkızlar bide ben şubattan beri düzenli demir ilacı alıyorum....zayıflama etkisi varmış bilginiz olsun demiriniz düşükse kilo vermeniz zor olurmuş....
HErkese göre yasak farklı ama. Diyetisyene gidenlerin sütlü tatlı hakkı bile oluyor ama sana göre patates bile cıssKızlar menülere yorum yapıyoruz yaaaa. Her kafadan ayrı ses çıkıyor. Bu konuya bir açıklık getirmemiz lazım. Konuşalım bu konuyu yasaklar yasak olsun. Herkes ayrı ayrı şey söylüyor.
Esim sahura kalkinca uyandiriyor beni bir bardak su ilac hoop geri yatiyorum... bayram sonrasi bi tahlil yaptıracam bakalim durumlar ne ?? Ama kesin yukseldi hissediyorum kendimi cok güçlü dinc hissediyorum...bende kullanıyorum ama ramazandan dolayı düzenli içemiyorum
Koltugun bi o tarafina yatiyorum bi bu tarafinabiraz gözümü dinlendirdim ... cok sicak hava sanki alev topu geliyor balkondan...
![]()
Ankaranin havasi kuru bide burada nem var .... gerci ben yazi seviyorum kışı sevmemankara da çok sıcak bugün ofis soguk ama 30 derece dışarısı![]()
Acıkmak iyi bir şey. Acıkıyorsan doğru yoldasın. Sabır.
isguzarlik yaparlar kaptanım en iyisi evde yapmakta o ilk fırından çıkınca kokusuDün eşim tam buğday ekmeği almış bana fırından. Ekmek çok tuhaf. Akşam size fotoğrafını atarım. Sanki ekmeğin içine kakao atmışlar gibi. Bence bi tuhaflık var o ekmekte.
İnşallah yapıyoruz canım o saate iş bırakmamak için geziniyorum evde yarım saat yapacağım inşallah
HahahaHem bizsizin bile günlük tartınızı merak ediyoruz
ama saygı duyup
zor olsa da pazartesi Cuma'ya kadar bekliyoruz
Hiç diyomuyuzsizde tartılın diye
Sizdebize
demeyin
tartılmayın
diye
Yeter yaaa![]()
Tabikiiii 1 mil leslie ve arkasına pilates yarın da 3mil leslie
ramazan için mi iftardan en az 45 dk sonra 30 dk yürüyüş bu ilk on günü için dediSpor için ne diyor seninki
hep sahur da iftarda peynir yoğurt oluyor oyüzen iftardan sonra yatınca alayım diyorum unutuyorum vitamini kullaniyonmuEsim sahura kalkinca uyandiriyor beni bir bardak su ilac hoop geri yatiyorum... bayram sonrasi bi tahlil yaptıracam bakalim durumlar ne ?? Ama kesin yukseldi hissediyorum kendimi cok güçlü dinc hissediyorum...
Unutmasan iyi olur canim ..