Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim demir ve d vitamini düşük :KK43: eşim reçetemi yaptıracak bugün

çarkın döndüğünü hissediyorum.. galiba zayıflayacağım :rolleyes:
tabiki zayıflayacaksın allahın izniyle canım 😊
Koltugun bi o tarafina yatiyorum bi bu tarafina 😂😂 biraz gözümü dinlendirdim ... cok sicak hava sanki alev topu geliyor balkondan...😂
Burda da Dışarısı sıcak ama evin içi buz gibi ya ben üşüyorum

Kızlar menülere yorum yapıyoruz yaaaa. Her kafadan ayrı ses çıkıyor. Bu konuya bir açıklık getirmemiz lazım. Konuşalım bu konuyu yasaklar yasak olsun. Herkes ayrı ayrı şey söylüyor.
yani kaptanim ben uyarım ama benim liste işi olunca napicam mesela bu hafta fıstık ezmesi yazacakmış kasar var tost yapmak için bunlar listemde olan seyler bakalim tam liste eli.de yok gelince başka neler olucak

Kızlar menülere yorum yapıyoruz yaaaa. Her kafadan ayrı ses çıkıyor. Bu konuya bir açıklık getirmemiz lazım. Konuşalım bu konuyu yasaklar yasak olsun. Herkes ayrı ayrı şey söylüyor.
HErkese göre yasak farklı ama. Diyetisyene gidenlerin sütlü tatlı hakkı bile oluyor ama sana göre patates bile cıss

bende kullanıyorum ama ramazandan dolayı düzenli içemiyorum
Esim sahura kalkinca uyandiriyor beni bir bardak su ilac hoop geri yatiyorum... bayram sonrasi bi tahlil yaptıracam bakalim durumlar ne ?? Ama kesin yukseldi hissediyorum kendimi cok güçlü dinc hissediyorum...
Unutmasan iyi olur canim ..

Acıkmak iyi bir şey. Acıkıyorsan doğru yoldasın. Sabır.
Dün eşim tam buğday ekmeği almış bana fırından. Ekmek çok tuhaf. Akşam size fotoğrafını atarım. Sanki ekmeğin içine kakao atmışlar gibi. Bence bi tuhaflık var o ekmekte.
isguzarlik yaparlar kaptanım en iyisi evde yapmakta o ilk fırından çıkınca kokusu

Hem biz 🙂sizin bile günlük tartınızı merak ediyoruz 🙂ama saygı duyup 🙂zor olsa da pazartesi Cuma'ya kadar bekliyoruz :KK48:
Hiç diyomuyuz🙂 sizde tartılın diye 😊
Sizde 🙂bize🙂 demeyin🙂 tartılmayın 🙂diye 🙂
Yeter yaaa:KK70:
Hahaha 😂😂😂 valla ben tartilmayinca kilo aliyorum ipin ucu kaciyor... bana tarti iyi geliyor motivasyonu bozulan tartilmasin....

Esim sahura kalkinca uyandiriyor beni bir bardak su ilac hoop geri yatiyorum... bayram sonrasi bi tahlil yaptıracam bakalim durumlar ne ?? Ama kesin yukseldi hissediyorum kendimi cok güçlü dinc hissediyorum...
Unutmasan iyi olur canim ..
hep sahur da iftarda peynir yoğurt oluyor oyüzen iftardan sonra yatınca alayım diyorum unutuyorum vitamini kullaniyonmu

Back
X