- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
İftarda çavdar ekmeği yemek istiyorum ya canım istedi Ama
Ben seviyorum çavdar ekmeğini. Keşke imkan olsa da kendim yapsam ekmeğimi evde ama yemeği zor yapıyorum ekmeği nasıl yapcam bilmiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İftarda çavdar ekmeği yemek istiyorum ya canım istedi Ama
Güzel dilekleriniz icin tesekür ederim kizlar![]()
Ama sürekli tartılmak sizi olumsuz etkiliyor. Sonuçta toksun sabah kalktığında. Keşke size söz geçirebilsem de tartı işini haftada bire çeksek ama bu konuda kimseye söz geçiremiyorum.![]()
ya aslında sadece cuma tartılınsa herkese de süpriz olur güzel olur bence
Tesekkür ederim canimaaa doğumgünün kutlu olsungeçmişi okumadığım için görmemişim
![]()
Bide bennnBence de ama bu konuda herkes bizimle aynı fikirde değil. Hele birada81 miz var dillere destan uyurken tartılmıyor sadece
![]()
![]()
![]()
merhaba alıntı yapmıştım gitti hepsi
henüz beceremiyorum![]()
Üzülme canım hepimiz ilk geldiğimizde öyleydik. Zamanla alışırsın.![]()
inşallah anneler klübüne nasıl kayıt olabilirim geriye dönebiliyomruyum ?
hareket edersen telafi edersin canım.Dün regl oldum saat 14.30 da, ben freni patlamış araba gibi durduramadım kendimi, ye babam ye kuru kayısı, ceviz, ağlayan pasta reglin ilk günü olunca şekerli şeylere abandım, ama bugün bol hareket ile kendimi cezalandırmayı ve telafi etmeyi düşünüyorum inşallah
ay evet görmesinkaptan beni topuğumdan vuracak valla dur resim atayım![]()
tamam Cuma’ya kadar tartı da yok kaçamak da.Kilo vermemen için bir engel yok ama yapılan spor da kas olarak geri döndüğü zaman tartıda bazen + kilo görebiliyorsun. O zaman şöyle bir şey yapacaksın. Cumaya kadar hiç tartlımayacaksın ve yine kaçamak yapmayacaksın. Biraz sabır. Çok güzel alacaksın sonucunu.
anlatamam nasıl acıktığımı. Midemde bir canavar var sanki, avazı çıktığı kadar bağırıyorAcıkmak iyi bir şey. Acıkıyorsan doğru yoldasın. Sabır.
kakao atıyorlar içine esmer görünsün diye. ben favorim de çavdar ekmeği. Bu arada ekşi maya alıyorum o da çok tok tutuyor.Dün eşim tam buğday ekmeği almış bana fırından. Ekmek çok tuhaf. Akşam size fotoğrafını atarım. Sanki ekmeğin içine kakao atmışlar gibi. Bence bi tuhaflık var o ekmekte.
Akkat Fatmacım sen öğünlerini fotoğraflayıp bana göndersene porsiyon ayarına bir bakalım olur mu?
bende sana geçiremiyom kaptanAma sürekli tartılmak sizi olumsuz etkiliyor. Sonuçta toksun sabah kalktığında. Keşke size söz geçirebilsem de tartı işini haftada bire çeksek ama bu konuda kimseye söz geçiremiyorum.![]()
benim diyetisyen online tavsiye ederimyok kaptanım online diyetisyen düşünmüyorum evime çok yakın bi diyetisyen var ona gidicem inşallah şartlarda anlaşabilirsek![]()
Koltugun bi o tarafina yatiyorum bi bu tarafinabiraz gözümü dinlendirdim ... cok sicak hava sanki alev topu geliyor balkondan...
![]()
Spor için ne diyor seninkibenim diyetisyen online tavsiye ederim