Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ama sürekli tartılmak sizi olumsuz etkiliyor. Sonuçta toksun sabah kalktığında. Keşke size söz geçirebilsem de tartı işini haftada bire çeksek ama bu konuda kimseye söz geçiremiyorum. :KK43::KK43::KK43:

ya aslında sadece cuma tartılınsa herkese de süpriz olur güzel olur bence

aslında ben şeker orucu yaparken ekmek yerine wasa yerdim tam buğdaylı olanından ve çok severdim. alayım tekrar ondan harika bişey ben etiformdan daha çok seviyorum bir dilimi 38 kalori ve baya tok tutuyor

Dün regl oldum saat 14.30 da, ben freni patlamış araba gibi durduramadım kendimi, ye babam ye kuru kayısı, ceviz, ağlayan pasta reglin ilk günü olunca şekerli şeylere abandım, ama bugün bol hareket ile kendimi cezalandırmayı ve telafi etmeyi düşünüyorum inşallah
hareket edersen telafi edersin canım.
kaptan beni topuğumdan vuracak valla dur resim atayım :KK70::KK70:
ay evet görmesin 😀
Kilo vermemen için bir engel yok ama yapılan spor da kas olarak geri döndüğü zaman tartıda bazen + kilo görebiliyorsun. O zaman şöyle bir şey yapacaksın. Cumaya kadar hiç tartlımayacaksın ve yine kaçamak yapmayacaksın. Biraz sabır. Çok güzel alacaksın sonucunu.
tamam Cuma’ya kadar tartı da yok kaçamak da.
Acıkmak iyi bir şey. Acıkıyorsan doğru yoldasın. Sabır.
anlatamam nasıl acıktığımı. Midemde bir canavar var sanki, avazı çıktığı kadar bağırıyor 😁
Dün eşim tam buğday ekmeği almış bana fırından. Ekmek çok tuhaf. Akşam size fotoğrafını atarım. Sanki ekmeğin içine kakao atmışlar gibi. Bence bi tuhaflık var o ekmekte.
kakao atıyorlar içine esmer görünsün diye. ben favorim de çavdar ekmeği. Bu arada ekşi maya alıyorum o da çok tok tutuyor.

Ama sürekli tartılmak sizi olumsuz etkiliyor. Sonuçta toksun sabah kalktığında. Keşke size söz geçirebilsem de tartı işini haftada bire çeksek ama bu konuda kimseye söz geçiremiyorum. :KK43::KK43::KK43:
bende sana geçiremiyom kaptan :KK70: ben şu an olumsuz etkilenip bişilere saldırmadım ve ya iftardan sonra diyeti bırakıp herşeyden yiyeceğim demiyorum ki 🤷🏻‍♀️
Öyle desem sen haklısın

Sen diyet yapalı kaç sene oldu kaç senedir bu işin içindesin Bilmiyorum ama tecrübelisin kendini tanıyorsun .

ama ben aralıklı 1,5 senedir içindeyim ve daha yeniyim .
Ne bende nasıl etki yapıyor ben bunu bilmek için tartılıyorum .
deneye deneye öğreniyorum .
sebebini araştırıyorum ,
barbunya yedim biliyorum ki bana şişkinlik yapıyo,
artıysam ertesi gün yeşil çay içip onun bana eksi getirip getirmediğine bakıyorum .
Sen böyle diyince kendi kendime söz veriyorum bi da tartıldığımı söylemeyince ama aklıma takılanı konuşuyorum ve rahatlıyorım🙂

Yine söylüyorum🙂
diyeti bıraktım bu iş olmuyo ben bıktım desem senin dediğin doğru öyle yapan tartılmasın , hatta bende dün birine söyledim olumsuz etkileniyorsan tartılma diye
ama ben öyle demiyorum bu konuda bida benim yüzümden üzülme lütfen 🤗

Back
X