- 11 Nisan 2019
- 1.295
- 5.667
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımGunaydin herkeseee![]()
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineKızlar baş agrım gecmıyor dun gece yine gıttım ıgne vurdumtelefonu alamiyorum agrım olunca.. İyi olunca doncem ınsallah aranıza
![]()
Gayet güzel bir sonuç tebrikler
Umarım ana listeye girmeden mezun olmazsınGeçen hafta : 62,0
Bu hafta : 61,00
fark : -1
Günaydın canım
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Gayet güzel bir sonuç tebrikler
Umarım ana listeye girmeden mezun olmazsın![]()
Aaaa bunun hep hikayesini duyardım demek olay tam olarak buymuş..... İşte düşüncenin gücü.. Hangi kitap kaptanım ??Kızlar bunu mutlaka okuyun.
Eki Görüntüle 2269639
Aaaa bunun hep hikayesini duyardım demek olay tam olarak buymuş..... İşte düşüncenin gücü.. Hangi kitap kaptanım ??
Kızlar güncel kilomu bildireyim;
Geçen Cuma: 66,1
Bugün: 64,0
Fark: 2,1
Maalesef düzenli ve sağlıklı beslenmeden değil, sıkıntıdan kilo veriyorum![]()
Süper canım
Süper sonuç canım tebrik ediyorumGeçen hafta : 62,0
Bu hafta : 61,00
fark : -1
Off sonuca gelKızlar güncel kilomu bildireyim;
Kızlar şimdi size birşey söyleyeceğim
Şöyle bir fiziğiniz olsa inçe bir bel güZel normal ölçülerde bir popo hafif balıketi olsanız kilonuzdaki rakama önem verirmişsiniz
Teşekkür ederimDoğan Cüceloğlu - Savaşçı kitabında bahsetmiş ama alıntı yaptığı kitap Denis Waitley diye Amerikalı bir yazar. Orijinal kitabın adı da Empires of the Mind (Belki ilgilenen olur diye yazdım)
Hiç düzelmesi ihtimali yokmu bilmediğimden yanlış birşey de demeyeyim şimdiKızlar güncel kilomu bildireyim;
Aynen öyle benim içimdekileri yazmışsın kaptanımBen şuan o durumdayım aslında ama halimden memnun değilim. 38 bedenim. Normalde bu beden herkese yeter. Az biraz fazlalığım var ama benim istediğim 36 beden ve sıkı bir vücut. Tartıda ki rakamda önemli.
Bende oyle olacam zayiflayacam diye buruşacam...
Rica ederim canim.. zamanla menulerin oturacak inaniyorum...
Evet kasar vs cis) ben koymadim...