Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gecen hafta 65.6
Bu hafta 64.9
Gıden 700 LAydLiNe LAydLiNe
:KK6::KK6::KK6::KK6::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Tebrikler

Geçen hafta : 62,0
Bu hafta : 61,00
fark : -1
Vay çok iyi eksi eski ;)
:KK9::KK9::KK6::KK6::KK6:

Kızlar güncel kilomu bildireyim;
Geçen Cuma: 66,1
Bugün: 64,0
Fark: 2,1
Maalesef düzenli ve sağlıklı beslenmeden değil, sıkıntıdan kilo veriyorum😔
:anne::anne::anne::anne:
ben kaşar çok severim ya yememek mi gerekiyor
Çok yağlı ya bende çok tuketmemeye calışıyorum

Gecen hafta 65.6

Bu hafta 64.9

Çok iyi canım tebrikler :KK9:

Oh oh maşallah :KK9:

Maşallah canım çok iyi verdin :KK9:

günaydın

dün 74.0
bugün 73.8 geldim

LAydLiNe LAydLiNe

İlk gün için çok iyi :KK9:

Ben hep söylüyorum da düşünce gücü düşünce gücü inanın kendinize diye hikayeyi okuyunca paylaşmak istedim sizinle.
Bende Düşünce gücüne inanıyorum işte uygulama kısmını başarsak hayatımız kolaylaşılır guzelleşir..

Gerçekten kötü besledim 3 gündür hergün 3 dilim revani Kıbrıs tatlısı falan yedim acayip vicdan azabı cektim de yine de vermişim şükür çünkü ben çok yogunum 5 dk fırsatım olmuyor iftara kadar hep ayaktayım bide Urfa çok sıcak belki ondandır

Belkisi yok kesinlikle sıcaklığın etkisi var. Keyfini çıkart kilo vermenin. Kaçamak yapmazsan kısa sürede hedefe ulaşırsın. Hadi bakalım güveniyorum sana.

Değişik Bişey oldu durup dururken kalp atışum karnımdan dışarı doğru belli oluyor anormal bir durum mu sizce

Yok canım karın bölgesinde abdominal aort var. Onu hissetmişsindir. Bende de olur. Önemli değil yani.

Ben en cok regliye yakin zamanlarda kilo verdim....bunyeden bunyeye değişiyor tabii..🤗

Aslında bünyeden bünyeye değişmiyor. Regl zamanlarında kaçamak yapılmadığı takdirde çok güzel kilolar veriliyor. Ama biz kaçamak yaptığımız için genelde veremiyoruz. Eskiden sende veremiyordun hatırlarsan. Regl zamanı metabolizma yıkım yaptığı için daha çok çalışıyor.

Aynen canım, başlayalı çok olmadı senin ama düzeldi baya menülerin.
Beşamel konusuna gelince.. benim açımdan cıs.. un var, kaşar var..tereyağı var.. çünkü benim öyle bir metabolizmam var ki bir lokma kaçamak yapsam bedenim beni hemen cezalandırır.
Bazı arkadaşlar var ki kaçamak yapa yapa kilo veriyorlar.
Yani biraz senin bünyene göre değişir bu sorunun cevabı.
Ben arada tatlı olmadan yaşayamıyorum.bir de çerez. Tatlı isteğim için yine aypare ackerman aypare ackerman in hurma toplarından yapacağım. O güzel oluyor. Sağlıklı bir tatlı en azından 🤗😍😍😍 kahvaltımı edince hayat güzelleşmeye başladı ☺️ Bakalım kilom nasıl daha tartılmadım...
oğlum 10 aylık ona 2 yaşına kadar şeker vs yedirmemeyi düşünüyorum kızlarım cok bağımlı çikolataya vs abur cubura keşke hiç tanismasalardi bağımlılık yapıyor ömür boyu kurtalamiyorlar tabi oda pek mümkün değil dün kv oğluma çikolata vermiş cok kızdım bir daha verme lütfen dedim inşallah son olur
Çok doğru düşünüyorsun, keşke bebekler küçük çocuklar çikolata tatlıyla çok geç tanışabilseee 😔
16 mayıs perşembe
LAydLiNe LAydLiNe

9.00
2 kaşık yulaf 3 kaşık nesfit süt karışımı

12.00
1 porsiyon zy sarma

16.00
2 elma

20.00
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
3 yumurta büyüklüğünde mercimekli köfte
salata

21.30
2 ceviz
2 gün kurusu
Bana göre Menün güzel. Mercimekli köftede bulgur var ama mercimekte var. Bu iyi bir şey bence 🤗
Kızlar baş agrım gecmıyor dun gece yine gıttım ıgne vurdum :KK43: telefonu alamiyorum agrım olunca.. İyi olunca doncem ınsallah aranıza :KK43:
Geçmiş olsun. Baş ağrının özel bir sebebi mi var 😟
Gecen hafta 65.6

Bu hafta 64.9

Tebrikler 🎉🎊

Wowww tebriklerim canım 🎊🎉

Günaydın, hurma toplarını hayatıma sokan güzel insan 🙏🏼😘
Günaydınnnnnnnnnnn :KK200:
Günaydın kaptan ❤️
Güzel bir kilo kaybı yaşamışsın. Umarım sıkıntın neyse yakın zamanda hallolur 🙏🏼🙏🏼

Günaydınnnn 💃🏽💃🏽
günaydın

dün 74.0
bugün 73.8 geldim

LAydLiNe LAydLiNe
Günaydın, tebrikler canımmm 🎉🎊💐
17 Mayıs Kilo Bildirimi
Geçen hafta > 66.1
Bu hatfa > 65.7
Fark > 400

LAydLiNe LAydLiNe
Tebrikler 🎊🎊🎊🎉🎉🎉💃🏽💃🏽💃🏽

Veee Selin tartılmaya gider 😍😍

Yememen daha faydalı canım senin için bir süre. Kaşar diğer peynirlere göre daha yağlı tercih etmemek lazım.

anladım tamamdır teşekürler

Çok iyi canım tebrikler :KK9:

Oh oh maşallah :KK9:

Maşallah canım çok iyi verdin :KK9:

İlk gün için çok iyi :KK9:

200 gr gitti teşekürler

Bende Düşünce gücüne inanıyorum işte uygulama kısmını başarsak hayatımız kolaylaşılır guzelleşir..

bende yaz geldi zayıflayamadım diye
beynime kötü enerji gönderim diye düşünüyordum sabah

Kızlar kilo bildirimi

Geçen hafta 71.7
Bugün 69.8 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

tebrikler asya darısı bana geçen sene 6 lardaydım bende

Back
X