- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
ben kaşar çok severim ya yememek mi gerekiyor
Yememen daha faydalı canım senin için bir süre. Kaşar diğer peynirlere göre daha yağlı tercih etmemek lazım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kaşar çok severim ya yememek mi gerekiyor
Oyyy koca adam olmuş yetersiniz birbirinize inşallah.Eylül’de 4 yaşına girecek inşallah canımKuzum olmasaydı yaşamamın hiçbir amacı olmazdı haklısın
Kızlar bunu mutlaka okuyun.
Eki Görüntüle 2269639
Bu kadar ayrıntılı bilmiyordum ama duyduğum hikâyeydi![]()
Vay çok iyi eksi eskiGeçen hafta : 62,0
Bu hafta : 61,00
fark : -1
Kızlar güncel kilomu bildireyim;
Geçen Cuma: 66,1
Bugün: 64,0
Fark: 2,1
Maalesef düzenli ve sağlıklı beslenmeden değil, sıkıntıdan kilo veriyorum![]()
Çok yağlı ya bende çok tuketmemeye calışıyorumben kaşar çok severim ya yememek mi gerekiyor
O benim genel özelliğim canım. Hayata karşı da öyleyim, hep olumsuz tarafını düşünüyorum her şeyin![]()
Bugün mağazada 36 beden deneidm oldu hatta resmini atayımmıözelden tabi
![]()
Geçen hafta : 62,0
Kızlar güncel kilomu bildireyim;
Bende Düşünce gücüne inanıyorum işte uygulama kısmını başarsak hayatımız kolaylaşılır guzelleşir..Ben hep söylüyorum da düşünce gücü düşünce gücü inanın kendinize diye hikayeyi okuyunca paylaşmak istedim sizinle.
Gerçekten kötü besledim 3 gündür hergün 3 dilim revani Kıbrıs tatlısı falan yedim acayip vicdan azabı cektim de yine de vermişim şükür çünkü ben çok yogunum 5 dk fırsatım olmuyor iftara kadar hep ayaktayım bide Urfa çok sıcak belki ondandır
Eki Görüntüle 2269463
Gecen cuma : 59.700
Persembe : 58.800
LAydLiNe
Canim ben yarin yine tartilacam 100 daha verip 1 kiloya tamamliyacam insallah belki daha fazla olur kim bilir![]()
Değişik Bişey oldu durup dururken kalp atışum karnımdan dışarı doğru belli oluyor anormal bir durum mu sizce
Ben en cok regliye yakin zamanlarda kilo verdim....bunyeden bunyeye değişiyor tabii..![]()
Kızlar kilo bildirimi
Geçen hafta 71.7
Bugün 69.8![]()
![]()
![]()
Ben arada tatlı olmadan yaşayamıyorum.bir de çerez. Tatlı isteğim için yineAynen canım, başlayalı çok olmadı senin ama düzeldi baya menülerin.
Beşamel konusuna gelince.. benim açımdan cıs.. un var, kaşar var..tereyağı var.. çünkü benim öyle bir metabolizmam var ki bir lokma kaçamak yapsam bedenim beni hemen cezalandırır.
Bazı arkadaşlar var ki kaçamak yapa yapa kilo veriyorlar.
Yani biraz senin bünyene göre değişir bu sorunun cevabı.
Çok doğru düşünüyorsun, keşke bebekler küçük çocuklar çikolata tatlıyla çok geç tanışabilseeeoğlum 10 aylık ona 2 yaşına kadar şeker vs yedirmemeyi düşünüyorum kızlarım cok bağımlı çikolataya vs abur cubura keşke hiç tanismasalardi bağımlılık yapıyor ömür boyu kurtalamiyorlar tabi oda pek mümkün değil dün kv oğluma çikolata vermiş cok kızdım bir daha verme lütfen dedim inşallah son olur
Bana göre Menün güzel. Mercimekli köftede bulgur var ama mercimekte var. Bu iyi bir şey bence16 mayıs perşembe
LAydLiNe
9.00
2 kaşık yulaf 3 kaşık nesfit süt karışımı
12.00
1 porsiyon zy sarma
16.00
2 elma
20.00
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
3 yumurta büyüklüğünde mercimekli köfte
salata
21.30
2 ceviz
2 gün kurusu
Geçmiş olsun. Baş ağrının özel bir sebebi mi varKızlar baş agrım gecmıyor dun gece yine gıttım ıgne vurdumtelefonu alamiyorum agrım olunca.. İyi olunca doncem ınsallah aranıza
![]()
Geçen hafta : 62,0
Günaydın, hurma toplarını hayatıma sokan güzel insanGünaydınnnnn![]()
Günaydın kaptanGünaydınnnnnnnnnnn![]()
Güzel bir kilo kaybı yaşamışsın. Umarım sıkıntın neyse yakın zamanda hallolurKızlar güncel kilomu bildireyim;
Gunaydınlar![]()
Günaydın, tebrikler canımmm
Tebrikler
Yememen daha faydalı canım senin için bir süre. Kaşar diğer peynirlere göre daha yağlı tercih etmemek lazım.
Çok iyi canım tebrikler
Oh oh maşallah
Maşallah canım çok iyi verdin
İlk gün için çok iyi![]()
Bende Düşünce gücüne inanıyorum işte uygulama kısmını başarsak hayatımız kolaylaşılır guzelleşir..
Kızlar kilo bildirimi
Geçen hafta 71.7
Bugün 69.8![]()
![]()
![]()