keşke bir olsa sabah +2 görsem şaşırmamBu kadar uzme kendini canim insaniz yani arada elbette yenilecek... hemen 1 kilo olarak donecekse kader utansin be ne yapalim
Sen varya benimle aynı ölçüde tatlı canavarisin kendime eş buldum seni
Eğer senin şu yeşil fasulye ölçüsü doğruysa ben anladım niye kilo veremiyorumSahur . Eki Görüntüle 2272869 + 3 kasik daha mercimek salatasi
Eki Görüntüle 2272870 oncesinde bir kase yogurt corbasi.
Aksam ara ogun
10 kiraz . 10 findik
Evt yemeklerimiz güzel olur çok cesittir ama hepsi bulgurdan yapılırBenimde sohbette malatyalı arkadaşlarım çok var çok güzel yemekleriniz var
Allah kolaylık versin inşallah canım yarına çok iş birakmamissin hadi iyi dinlen yarına çok yorulacaksinBu saat oldu mutfaktan yeni ciktim tatlimi yaptim zeytinyagli barbunyami yaptım patlicanlarimi elektrikli ocakta közledim bulasiklari yokadım şimdi biraz
yatayım da sahura kalkalim
Yaptık yaptıkta sanki hiç belirti kalmadı benim evdeKızlar daha Ramazan’dan önce temizlik yapmadık mı dip köşe
sen sanki çok kaçamak yapıyorsun gibi geliyor :) kahvaltı da bir iki dilim yiyebilirsin benceBenim de canım bir aydır ev baklavası çekiyor. Normalde hiç sevmem.. kahvaltıda filan yesem hiç oluru yok mu?
onlar gece uyurken süpürgemi açacaktın anacım:) bende hep diyorum iftardan sonra şöyle yapacağım böyle yapacacağım kitap okuyacağım araştıracağım yok kalıyor genelde ağırlık çöküyor ama şimdi iftardan önce onlarınıyuturken biraz bende uyuyorum daha iyi oluyor şimdi dipçik gibiyimÇocuklar uyudu güya onlar uyuyunca biraz ev işi yapacaktım ama kolumu bile kaldırasım yok
3 gün oldu eve süpürge bile açmadım .
Gerisini siz düşünün
Benimki cok mu az senin yedigine gore. Baska bir suru cesit vardi her seyden tadımlık olunca doyuluyor yani gozum doymuyor da karnim doyuyor. Evde olsaydim mihtemelen corbadansonra tek cesidim o olurdu ve buyuk tabakla yerdimkeşke bir olsa sabah +2 görsem şaşırmam
Eğer senin şu yeşil fasulye ölçüsü doğruysa ben anladım niye kilo veremiyorum
Benim de maalesefYaptık yaptıkta sanki hiç belirti kalmadı benim evde
yok süpürge açmayacaktım da evi bi toparlayıp sabah süpürge açalabilir kıvama getirecektim onu da yapamadım sahura kalkınca biraz topladımsen sanki çok kaçamak yapıyorsun gibi geliyor :) kahvaltı da bir iki dilim yiyebilirsin bence
Bana sormayın zaten hep yiyerek zayıfladım :)
onlar gece uyurken süpürgemi açacaktın anacım:) bende hep diyorum iftardan sonra şöyle yapacağım böyle yapacacağım kitap okuyacağım araştıracağım yok kalıyor genelde ağırlık çöküyor ama şimdi iftardan önce onlarınıyuturken biraz bende uyuyorum daha iyi oluyor şimdi dipçik gibiyim
3 gündür iyi ben bazen haftada bir açıyorum :)
anladım canım o zaman .B
Benimki cok mu az senin yedigine gore. Baska bir suru cesit vardi her seyden tadımlık olunca doyuluyor yani gozum doymuyor da karnim doyuyor. Evde olsaydim mihtemelen corbadansonra tek cesidim o olurdu ve buyuk tabakla yerdim
Nankör bu temizlikBenim de maalesef
Ben her akşam yatmadan yapıyorum o toplama işini zaten çok fazla dağılmıyor gün içinde elim hep üstünde evin sadece oyuncakları toplamıyorumyok süpürge açmayacaktım da evi bi toparlayıp sabah süpürge açalabilir kıvama getirecektim onu da yapamadım sahura kalkınca biraz topladım
anladım canım o zaman .
Mesela bu menüye göre bi kepçe çorba
8-9 yk yeşil fasulye sınırsız salata yerdim ben de o yüzden az geldi gözüme .
Nankör bu temizlik
bende hergün öyleyim genelde de 3 gündür yerimden kalkmak istemiyorumBen her akşam yatmadan yapıyorum o toplama işini zaten çok fazla dağılmıyor gün içinde elim hep üstünde evin sadece oyuncakları toplamıyorum
Bu degilmi canımada81 canım o Lesliyi ben kendi google drive hesabıma yüklemiştim. Geçen hafta bellek yetersiz demeye başlamıştı oğlan silmiş. Zaten USB de varmış ne gerek varmış PC bulunca yine upload ederim canım. Nette yok o video bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?