Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nette leslie upper body yazinca bi video cikiyor ama leslie sansone degil de, siyahi bi kadin yaptiriyor o mu?

Ust bolge derken sirt ve kollar mi. Benim de cok ihtiyacim var ya
Sırt evet. Ve mide bölgesi. Dün parkta eşimin bir akrabasini gördüm ne kadar zayiflamissin sirtin erimiş resmen dedi. Benim kilo genelde üst tarafta. 2 haftada mide falan indi

Nette leslie upper body yazinca bi video cikiyor ama leslie sansone degil de, siyahi bi kadin yaptiriyor o mu?
Ben walk video şu ve göbek üst bölge için açıyorum. Siyahi olanı yapmadım hic

Kadin ustunde ne renk kiyafet var bulmuya çalışıyorum
Üstünde açık mavi altında siyah tayt. Göbek eritme ama Su yerde yapılan değil. Walk video diye yazincada çıkıyor. 15 dk 22 dk 45 dk 'lik videolar var

Afiyet olsun canım çok güzel

Ayy evet canım öyleymişş
Evet canım bende ufak çaplı bi şok yaşadım ama geçti.
çok teşekkürler canım benim
Süpriz yumurtamı bu yani
Mutluysan ne güzel kaçıncı çocuk ilk değil galiba..
Aaa eskibilezik ayağını mı surudün taze anne nasıl gidiyor

Zeyno buldun mu ? Ben bitane buldum ust mavi alti siyah esofman grupla birlikte yapiyor o heralde ...ama 30 dk .
Galiba o canım ama ben ekliyorum 15dk ligida mesela. Yemek pisirirken 10 dk liklar var bölgesel hemen onu yapıyorum

ev yapımı şalgam nasıl yapılıyor Asya?
Sinavda tam klimanin altindaydim kafama kafama vurdu bas agrim vardi suan azaldi sukur ilac aldim...
nasıl geçti canım?
bayramda memleket ziyareti var mı?

ev yapımı şalgam nasıl yapılıyor Asya?
nasıl geçti canım?
bayramda memleket ziyareti var mı?
Canim çalışmadığım icin o piti piti yaptim...
Bayramda memlekete gitmiyoruz zaten bu pazartesi babam gelecek bayrami onunla geçireceğiz...Allah kismet ederse temmuzda gidecegiz memlekete.. ayyy daha vermem gereken kilom var onlarida vereyim oyle gideyim insallah...

Tabi malatyaya gidince bol bol et yemekleri yiyeceksin kilo alacaksın off benim yerimede ye

Kızlar temizlik konusu geçmiş önümüzdeki haftayı spor haftası degilde temizlik haftası yapalimmi
Bende sizin temizlikten sorumlu kaptan yardimciniz olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…