Bulgur et ikisi bi aradaTabi malatyaya gidince bol bol et yemekleri yiyeceksin kilo alacaksınoff benim yerimede ye
İcindenmisin canımBulgur et ikisi bi aradaannemede ablamada simdiden soyluyorum yemek bisey yapmayin ben gezmeye geliyorum evde oturmaya niyetim yok haberiniz olsun diyorum
Olur iyi fikir arada beni durt mutfak dolabı silindi mi diyeKızlar temizlik konusu geçmiş önümüzdeki haftayı spor haftası degilde temizlik haftası yapalimmi
Bende sizin temizlikten sorumlu kaptan yardimciniz olayım
Bu da hareket demi neden olmasınOlur iyi fikir arada beni durt mutfak dolabı silindi mi diye
Ben çalışıyorum yapamam ki temizlikKızlar temizlik konusu geçmiş önümüzdeki haftayı spor haftası degilde temizlik haftası yapalimmi
Evet canim , ben icinden esim bir ilcesinden malatyanin.. ama onunda ailesi merkezde... gerci yaz oldugu icin onlar kayisi ticareti ile uğraşıyorlar onlar koyde olurlar... ben zaten gorusmuyorum onlarla ..ben abla ve annem icin gidiyorum..İcindenmisin canım
Oyy kıyamam sen üstün körü yap olsun yada sen denetmen olBen çalışıyorum yapamam ki temizlik
Öyle üstün körü yaparım.
Kızlar daha Ramazan’dan önce temizlik yapmadık mı dip köşeKızlar temizlik konusu geçmiş önümüzdeki haftayı spor haftası degilde temizlik haftası yapalimmi
Eşinle problem olmuyormu o tek başına gidip orda kalıyor sen ailendemi kalıyorsunEvet canim , ben icinden esim bir ilcesinden malatyanin.. ama onunda ailesi merkezde... gerci yaz oldugu icin onlar kayisi ticareti ile uğraşıyorlar onlar koyde olurlar... ben zaten gorusmuyorum onlarla ..ben abla ve annem icin gidiyorum..
Eşimin ortağı da Malatya’nın yerlilerinden. Ailesini de çok severiz. Tanıdık çıkıyormuşuzEvet canim , ben icinden esim bir ilcesinden malatyanin.. ama onunda ailesi merkezde... gerci yaz oldugu icin onlar kayisi ticareti ile uğraşıyorlar onlar koyde olurlar... ben zaten gorusmuyorum onlarla ..ben abla ve annem icin gidiyorum..
Canım yaptikta oruçluyken çok yapamıyorum ben gerçi bu haftada orucluyumKızlar daha Ramazan’dan önce temizlik yapmadık mı dip köşe
Bulgur et ikisi bi aradaannemede ablamada simdiden soyluyorum yemek bisey yapmayin ben gezmeye geliyorum evde oturmaya niyetim yok haberiniz olsun diyorum
Anladım. AkıllıcaCanım yaptikta oruçluyken çok yapamıyorum ben gerçi bu haftada orucluyum
Ama herkes spor yapınca ben temizlik yapamıyorum sonra ada beni geçerse
Esim ailesinin yanina 2-3 saatligine gidiyor .... oda orada kalmiyor bazi nedenlerden dolayi...cok uzun hikaye aslinda...Eşinle problem olmuyormu o tek başına gidip orda kalıyor sen ailendemi kalıyorsun
Malatya insanı fena olabiliyor aslında ne var iyilik olsa kötülüğe ne gerek var herkes mutlu yaşasa
Bizde karakavakliyiz aleni yazdım ama
Bende severim... bizde hersey bulgurlu ve etli oluyor zaten....Bulgur pilavı ve haşlama ete bayılırım kemikli ve yağlı olacak..
Buyudugundede kızından ilgi sevgi beklerlerEsim ailesinin yanina 2-3 saatligine gidiyor .... oda orada kalmiyor bazi nedenlerden dolayi...cok uzun hikaye aslinda...
Kizimi hic sormazlar iyimi kotu mu kizimi esim götürmüyor...bu saatten sonra bende goturmesini istemiyorum zaten ....4 yildir sormamislar bu saatten sonra onlara torun yok.. onlarinda umurunda oldugunu sanmıyorum
Evet mutlaka bekleyecekler ama cocukken cocuga ne verirsen ilgi alaka onu alirsin bu kadar basit.... tamam beni sevmesinler cok taaaa tinnnn... ama torununu sormamak nedemek...vicdan meselesi ışte...Buyudugundede kızından ilgi sevgi beklerler
Seni nasıl sevmemisler hayret mümkün değil çünküEvet mutlaka bekleyecekler ama cocukken cocuga ne verirsen ilgi alaka onu alirsin bu kadar basit.... tamam beni sevmesinler cok taaaa tinnnn... ama torununu sormamak nedemek...vicdan meselesi ışte...
Boyle cok rahatim onceleri üzüldüm simdi o kadar mutluyum ki o neydi oyle hep laf söz kurtulmusum valla... Allah onlarinda yolunu acik etsin benimde....
Güzel canım afiyet olsunMenüyü yazayım pek olmadı ama
Sahuru hatırlamıyorum not alamadım çünkü
İftar 23:30 (uyuya kaldım)
Fırında sebzeli köfte (5 köfte patlıcan kabak biber)
Bir parça peynir
Çoban salata
Su devam ediyorum içmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?