- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Tabiki de ondan , bir annee dediklerinde işin bölünmesini bırak insanın heveside kaçıyorKız niye inanmayayım inanıyorum tabii ki nasıl yaptığını anlamıyorum sadeceevet çok bölünüyor benim işim ondan galiba
Bak bi sebep daha bulundu benim cAm bundan küçükBen de şimdi gaza geldim oturma odasının camını sileyim. Bizim camlar zor siliniyor ama yaa demirler uğraştırıyor
Zaten kirli gösteren demiri. Sildim güzel oldu oh içim rahatladıBak bi sebep daha bulundu benim cAm bundan küçükGöz kararı 130 cm e 130 dur aşağı yukarı . Çok inceleme. temizlik de bence dozunda yapılmalı .Herşey mis olsun derken ömür geçiyor .Camını sil dışarı gözüksün yeter Demiri napcan amaaaaan
Ondan da uzun sürer canımBenim boyun 165 benden büyük camlar 2 metre kesin var
evet çocuk gibi görünmekte istemiyorum en önemli sorunum göbeğin orası düz olsun varsın 60 kg olayım :)Çok aşırı zayiflikta iyi değil. Nacizhane fikrim. Bence sporla bölgesel calis
Pilates çok iyi fikir aslında ama ondan da sıkılıyorum sadece hareket yapsam sabit hareketler mek şınav squat gibi ne kadar sürede etki eser acabaPilates yap canım squatla beraber
Maaşallah valla ben yarın evi süpürürüm belki silerim :) birde lavabolar o kadar bitti gitti büyük temİzliği zaten yapmıyorum :)Balkonlar
Banyo
Kapılar da bittiiiiiiii
Ama bende bittim
Mutfak dolapları kaldı onu yarın silcem yoruldum valla
1 ayda farkı görürsün bende mekik programına başlayacağım sırayla düz mekik uzanma ve 100 Zipzip başlayalım mı beraberevet çocuk gibi görünmekte istemiyorum en önemli sorunum göbeğin orası düz olsun varsın 60 kg olayım :)
Pilates çok iyi fikir aslında ama ondan da sıkılıyorum sadece hareket yapsam sabit hareketler mek şınav squat gibi ne kadar sürede etki eser acaba
Süpersin canımKizlaaarr simdi tartildimmm 79.6
80nin altina dusmek bile cok iyi hissettirdi. Asla bozmamaliyimmm
Ebru sallinin 21 günlük karin cd si varMaaşallah valla ben yarın evi süpürürüm belki silerim :) birde lavabolar o kadar bitti gitti büyük temİzliği zaten yapmıyorum :)
niye yapmıyon kızMaaşallah valla ben yarın evi süpürürüm belki silerim :) birde lavabolar o kadar bitti gitti büyük temİzliği zaten yapmıyorum :)
evet ya o duygu da bambaşkaKizlaaarr simdi tartildimmm 79.6
Sağol canım
Süpriz yumurtamı bu yani
Mutluysan ne güzel kaçıncı çocuk ilk değil galiba..
Aaa @eskibilezik ayağını mı surudün taze anne nasıl gidiyor
Kizlaaarr simdi tartildimmm 79.6
Spor yaptım duş aldım ve yemek hazırlığına geçtimNerdesiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?