belki bayramda Türkiye’ye gitme ihtimalim var o yüzden 1 ay yapamam bayrama kadar birşeyler yapmalıyım 9 günde ne yapabilirsem artık1 ayda farkı görürsün bende mekik programına başlayacağım sırayla düz mekik uzanma ve 100 Zipzip başlayalım mı beraber
o duyguyu çok iyi bilirim 6 lı rakamlardan 5 li rakamalra düştüğüm deki sevinç tartıyı öpecektim az kalsın :)Kizlaaarr simdi tartildimmm 79.6
80nin altina dusmek bile cok iyi hissettirdi. Asla bozmamaliyimmm
hiç kulağa inandırıcı gelmiyor selülit olayım dışardan bakınca belli olmuyor elle sıkmam lazım çıkması için oraya hiç takılmıyorum gözüme batmıyor ama karın yok mu o sezeryan karnı birazda popolu olmak istiyorum :)Ebru sallinin 21 günlük karin cd si var
Ayrica 21 günlük selülit cd side var ben yapmadim.ama yapan bi arkadasim vardi kk dan resmini gösterdi 0 selülit kalmisti
artık yardımcım varniye yapmıyon kız
evet ya o duygu da bambaşkadarısı 6 lara canım inşallah
Sağol canım
oh sefan olsunŞuan uzanmış tembellik yapıyorum
oh senin de sefan olsunSpor yaptım duş aldım ve yemek hazırlığına geçtim
bu sabah tartı ne dedi ? ben kafayı yiyecem ısrarla tartı aynı yaaaa hiç oruçta kilo veremedim artık kabullendim...keşke bir olsa sabah +2 görsem şaşırmam
Eğer senin şu yeşil fasulye ölçüsü doğruysa ben anladım niye kilo veremiyorum
benime evde tekrar temizlik istiyorYaptık yaptıkta sanki hiç belirti kalmadı benim evde
tamam canım sağolada81 canım o Lesliyi ben kendi google drive hesabıma yüklemiştim. Geçen hafta bellek yetersiz demeye başlamıştı oğlan silmiş. Zaten USB de varmış ne gerek varmış PC bulunca yine upload ederim canım. Nette yok o video bildiğim kadarıyla
bende bunu gördüm bu mu acaba ?Bu degilmi canım
benim babamda beğenmedi beni 70 ken görüncebu sabah tartı ne dedi ? ben kafayı yiyecem ısrarla tartı aynı yaaaa hiç oruçta kilo veremedim artık kabullendim...
babam geldi çook zayıflamışsın hiç hoş olmamışsın dedi bende sağol baba dedim
Ay benimki istiyordu verdim bugün istediğinibenime evde tekrar temizlik istiyor
indirdiysen banada gönderebilirmisin canım ?Buldum galiba ama burdan nasıl indirilir bilemedim
Allah zihin açıklığı versin canım
sağolun kızlar ama o piti piti yaptım vallaBaşarılarkolay gelsın
akşamları ete ve tavuğa yer ver canımya hep bir koşturma ile geçiyor
yani ramazanda oruç tutmadım düzenim kaçtı birde yedikçe yiyesim gelen biriyim ben ada
az kesilmişken boğazım yemek istemiyorum
daha başka ne eklerim bilmiyoRum
meyve beni çok acıktırir yemek istemiyorum o yüzden başkada ne olur bilemedim
oooo ellrine sağlık mis gibi olmuştur2 oda 1 salon dip köşe sildim süpürdüm
Camlarını da sildim.
Mutfak antre sildim süpürdüm ,
wc yi lavaboyu yıkadım ,
Kanepe ve halı örtülerini yıkadım..
Kapılar
Mutfak dolapları
Balkonlar
Ve banyo kaldı .
Akşama kadar da bunları yapacağım
gurbetteyim canım kimse gelip gitmiyor eşim esnaf bayramda da dükkanda oluyor bize bayram yok malesefoooo ellrine sağlık mis gibi olmuşturs ende gurbettesin demi aileler başka memlekette bayramda çok gelen giden oluyor mu ?
bende bu hafta az az yapacam sen iyi bitirdin maşallah ohh güle güle otur...Balkonlar
Banyo
Kapılar da bittiiiiiiii
Ama bende bittim
Mutfak dolapları kaldı onu yarın silcem yoruldum valla
çok güzel canımKizlaaarr simdi tartildimmm 79.6
80nin altina dusmek bile cok iyi hissettirdi. Asla bozmamaliyimmm
afiyet olsun canım gayet güzelKahvaltı 09.30
1 form ekmek,1 omlet, 1 salatalik, 1 dilim beyaz peynir, 3 zeytin, 1 çay kaşığı acı biber salçası
Ara
Maden suyu
Aksam 17.30
1 kase mercimek çorbası
1 tabak Ton balıklı sebzeli salata
2.lt su içildi
3 mil Leslie yapıldı
LAydLiNe
eski adamlar kiloyu seviyorlarbenim babamda beğenmedi beni 70 ken görünce
Tartı artı
Kendime ceza verdim akşama kadar ev temizledim hareket ettim . Şu ana kadar 2 lt su içtim elimden geleni yapıyorum
Ay benimki istiyordu verdim bugün istediğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?