Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah bu ne hız ben tatlı yapicam bugünSalonu bitirdim simdi mutfak dolabıni silecem ayyy cok yoruldum![]()
Ohh ne güzel kolay gelsin canım bende yarın son bı evi silip süpürüp toz alicam işlerim bitti bugun çamaşır yıkıyorum bol bolSalonu bitirdim simdi mutfak dolabıni silecem ayyy cok yoruldum![]()
Bayram tatlisimi kolay gelsin canımMaşallah bu ne hız ben tatlı yapicam bugün
Kolay gelsin canimMaşallah bu ne hız ben tatlı yapicam bugün
Yarin salon haric onu bende yapacam ... birde bayram icin sarma dolma hazirlayacam bayram sabahi pisiririm.......sana da kolay gelsin canimOhh ne güzel kolay gelsin canım bende yarın son bı evi silip süpürüp toz alicam işlerim bitti bugun çamaşır yıkıyorum bol bol
Sağol canım bende şimdi baklava tarifi bakıyorum yapsammi diye yapıp kv me götürmek içinYarin salon haric onu bende yapacam ... birde bayram icin sarma dolma hazirlayacam bayram sabahi pisiririm.......sana da kolay gelsin canim![]()
Salonu bitirdim simdi mutfak dolabıni silecem ayyy cok yoruldum![]()
Maşallah bu ne hız ben tatlı yapicam bugün
Ohh ne güzel kolay gelsin canım bende yarın son bı evi silip süpürüp toz alicam işlerim bitti bugun çamaşır yıkıyorum bol bol
Biz de dün alışverişe Ankara'ya gittik. Bayram alışverişi değil de bayramda kampa gideceğiz kamp için eksikliklerimiz vardı onları tamamladık. Eve geldiğimizde saat yarımı geçiyordu. Nasıl bir bayram trafiği var anlatamam. Ankaraya gidene kadar 3 tane trafik kazası dönüşte de 1 tane trafik kazası gördük. Yola çıkacaklar dikkatli olsunlar.Yeni eve geldim... sitenin iftar yemegi vardi guzel gecti sohbet muhabbet) bu saat oldu...
Makarna hiç olmamış canım. Su ve sporu yazmamışsın.Menum
Sabah
2 dilim uno denge arasına beyaz peynir tost
Domated
Salatalik
Ara
3 hurma 3 ceviz
Ogle
1 tabak makarna -yemek yoktu evde :/
Aksam
2 kepce turlu
2 kepce kavurma et
Salata
Belki kahve icerim. Sekersiz
Nasıl gidiyor canım? Tartıldın mı durumlar nasıl?Günaydınnn![]()
Kötü olmuş başta ve sonda olunca çok borç oluyorAnlaşılan bayram telaşı bütün takımı etkilemiş. Bende de kötü bir sürpriz oldu. Uzun zamandan beri ilk kez iftara bu kadar yakın oruç bozmak zorunda kaldım. Daha 3 günüm varken ben bugün regl oldu. Tam bir hafta öne attı bu kez.![]()
![]()
![]()
Makarna hiç olmamış canım. Su ve sporu yazmamışsın.
Nasıl gidiyor canım? Tartıldın mı durumlar nasıl?