• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ohh ne güzel kolay gelsin canım bende yarın son bı evi silip süpürüp toz alicam işlerim bitti bugun çamaşır yıkıyorum bol bol
Yarin salon haric onu bende yapacam ... birde bayram icin sarma dolma hazirlayacam bayram sabahi pisiririm.......sana da kolay gelsin canim 🤗

Yarin salon haric onu bende yapacam ... birde bayram icin sarma dolma hazirlayacam bayram sabahi pisiririm.......sana da kolay gelsin canim 🤗
Sağol canım bende şimdi baklava tarifi bakıyorum yapsammi diye yapıp kv me götürmek için

Burası da çok sıcak 😎 çocukları yemeğe ve dondurmacıya götüreceğiz sonra parka geçeriz
Dün sahurda çikolata yiyecektim eşim sen iyice kendini kaybettin eğer bir daha kilo alırsan bu durumu kabul edemem ve bir daha sana üst baş almam dedi 🥴içime oturdu gece boyu çikolatayı Hayal ettim ve sonunda 2,3 kaşık Nutella yedim 😆😆😆😆

Ayyy ne güzel herkes bayram telaşında :rolleyes: bende son bir kaç ışımi bitirip kendime vakit ayiracam biraz finiş :KK36:

Anlaşılan bayram telaşı bütün takımı etkilemiş. Bende de kötü bir sürpriz oldu. Uzun zamandan beri ilk kez iftara bu kadar yakın oruç bozmak zorunda kaldım. Daha 3 günüm varken ben bugün regl oldu. Tam bir hafta öne attı bu kez. :KK61: :KK61: :KK61:

Yeni eve geldim... sitenin iftar yemegi vardi guzel gecti sohbet muhabbet :KK66:) bu saat oldu...
Biz de dün alışverişe Ankara'ya gittik. Bayram alışverişi değil de bayramda kampa gideceğiz kamp için eksikliklerimiz vardı onları tamamladık. Eve geldiğimizde saat yarımı geçiyordu. Nasıl bir bayram trafiği var anlatamam. Ankaraya gidene kadar 3 tane trafik kazası dönüşte de 1 tane trafik kazası gördük. Yola çıkacaklar dikkatli olsunlar.

Menum
Sabah
2 dilim uno denge arasına beyaz peynir tost
Domated
Salatalik

Ara
3 hurma 3 ceviz

Ogle
1 tabak makarna -yemek yoktu evde :/

Aksam
2 kepce turlu
2 kepce kavurma et
Salata

Belki kahve icerim. Sekersiz
Makarna hiç olmamış canım. Su ve sporu yazmamışsın.
Nasıl gidiyor canım? Tartıldın mı durumlar nasıl?

Anlaşılan bayram telaşı bütün takımı etkilemiş. Bende de kötü bir sürpriz oldu. Uzun zamandan beri ilk kez iftara bu kadar yakın oruç bozmak zorunda kaldım. Daha 3 günüm varken ben bugün regl oldu. Tam bir hafta öne attı bu kez. :KK61: :KK61: :KK61:
Kötü olmuş başta ve sonda olunca çok borç oluyor

Makarna hiç olmamış canım. Su ve sporu yazmamışsın.

Nasıl gidiyor canım? Tartıldın mı durumlar nasıl?

İyiyim çok şükür oruç tutmaya devam ediyorum. Tartı yok yanımda kilo durumunu bilmiyorum o yüzden. Ama hala oruç tuttuğum için almamışımdır da bayramdan sonrasını bilemiyorum :olamaz:

Back
X