- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Kilo farkını geçen haftaki kilona bölüp yüzle çarpıyosunben hiç bilmiyorum ki yüzde hesaplamadaha dogurus ilk bildiirm nasıl oluyor biliyorum
Muhteşem canımGünaydın kızlar
Geçen hafta 70.1
Bugün 69
MuhteşemEki Görüntüle 2278711
31 mayis cuma: 58.800
Bu hafta : 57.300
Giden : 1.500
Yuzde : 2.6LAydLiNe
Evrenede o kadar msj yolladim ama 56.900 goremedim .....
Annenin evindesin ya belki yemekler senin yaptığından farklıdır belki daha yağlıdır vs oyuzden az gitmiştir takılma gitmiş ya önemli olan o63.2
Bu hafta 62.8
Yüzde %0.32
Bayramda yeseydim keşke baklavaları
Tebrikler :) 6 lar gelmiş ne güzel.Günaydın kızlar
Geçen hafta 70.1
Bugün 69
Tebrikler canım çok iyi vermişsin. Hedefine çok az kaldı :)Eki Görüntüle 2278711
31 mayis cuma: 58.800
Bu hafta : 57.300
Giden : 1.500
Yuzde : 2.6LAydLiNe
Evrenede o kadar msj yolladim ama 56.900 goremedim .....
Dün 63.9dum yine eksi gelmedim yoksa çok üzülürdüm listeyi etkiledim diyeAnnenin evindesin ya belki yemekler senin yaptığından farklıdır belki daha yağlıdır vs oyuzden az gitmiştir takılma gitmiş ya önemli olan o
Bende aynı durumdayım canım. Bende almışım bu iki haftadaGeçen hafta 65.5
Bu hafta 66.0
Fark 500 gram
Çok üzgünüm bayramda dikkat edemedim izne ayrılmak istiyorum kaptanımLAydLiNe
Listeye girdikten sonra 2 ay izine ayrılamıyosun diye biliyorumGeçen hafta 65.5
Bu hafta 66.0
Fark 500 gram
Çok üzgünüm bayramda dikkat edemedim izne ayrılmak istiyorum kaptanımLAydLiNe
Dün konuştuk kaptan tamam demişti amaListeye girdikten sonra 2 ay izine ayrılamıyosun diye biliyorum
Bende almişim canım maslesef üzgünümBende aynı durumdayım canım. Bende almışım bu iki haftada
Yok ben öyle bi kural var diye biliyordum da kaptan tamam dediyse sıkınyı yok o zamanDün konuştuk kaptan tamam demişti ama
Hiç bilmiyorum canım kurallarıYok ben öyle bi kural var diye biliyordum da kaptan tamam dediyse sıkınyı yok o zaman
Bırakmayın salmayın sakın 2 haftadır aynı kilodayım dikkat ettiğim halde vücut direniyorBende almişim canım maslesef üzgünüm
Ben biraz çabuk sıkılıyorum canım sıkıldım biraz ara verince de kilo alıyorum ama işte karışıkBırakmayın salmayın sakın 2 haftadır aynı kilodayım dikkat ettiğim halde vücut direniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?