Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben mümkün olduğunca 17:00 yi geçirmiyorum ve hepte söylüyorum güne erken başlayın erken kapatın diye, çünkü erken yemek çok önemli.

Süpermiş Yapmaya çalışacağım, 5 olmaz belki ama en son 6’da yemeyi bırakacağım

Yaz mevsimi için 6 da iyi bir saat. Sadece saat 19:00 da sonra bir lokma dahi olsa ağzınıza atmayın. Buna süt ve yoğurtta dahil. Sadece sıvı gıdalar alın. Ama saat 17:00 de bitirirseniz daha süper olur. Kısaca üç saat var 17:00, 18:00, en geç 19:00

3 te yatmana bir şey diyemem ama ben en geç 01:00 de yatıyorum. Acıkıyorum ama dayanabiliyorum Ve ertesi günde patlak vermiyor. Sen emzirdiğin için belki etkiliyordur ama en fazla 2-3 gün sonra vücut alışıyor çok zorlanmıyorsun. Bugün benim şeker orucundaki 5. günüm çok şükür harika gidiyor

Kızlar dikkatimi çeken bir şey oldu. Dün gece yatmadan önce 70 gördüm tartıda. Sabah uyandığımda 70.2 çıktım. Duş aldım tekrar tartıldım 70.4 çıktım

Çarşamba günü 69.7 dim. Hiç kaçamak yapmadım, kaçırmadım da. Şu ödem işi canımı fena sıkıyor. Bazen sabah tartıda gördüğüm kiloyla akşam işten çıkıp eve gittiğim kilo aynı oluyor.

Diğerlerinden farklı olarak Sadece yeşilçay içmedim dün. Bugün içiyorum bakalım yarın ne göreceğim tartıda. Ayrıca yarın sabah son kez tartılıp haftaya cumaya kadar tartıya çıkmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…