Bravoooo ya valla süperEki Görüntüle 2278711
31 mayis cuma: 58.800
Bu hafta : 57.300
Giden : 1.500
Yuzde : 2.6LAydLiNe
Evrenede o kadar msj yolladim ama 56.900 goremedim .....
Tebrikler cok iyi bi haftada bu kadar gitmesi ...Salı günü 130.9 bugün 128.7
Aynen öyle. InşallahAklıma şey geliyor diyordun ya ah bi 69 olsam keşke falan şimdi oldun daha da eksi olacaksın merak etme menülerin çok güzelleşti
Wuuuuw supeerrr adaEki Görüntüle 2278711
31 mayis cuma: 58.800
Bu hafta : 57.300
Giden : 1.500
Yuzde : 2.6LAydLiNe
Evrenede o kadar msj yolladim ama 56.900 goremedim .....
Muhteşem canım
Çoook bekledim o 6 yiTebrikler :) 6 lar gelmiş ne güzel.
Yaa herkes izne ayrılıyor canım vazgeçme vücut direniyor gidecek zaten gitmisteBen bu hafta izine ayrılayım
69 çıktım bugün. 1.100 gr gitmiş. Haftaya 68 i göreyim artik
Yok yok devam edecem buraya her gün gelmeye ama uzun bi süre tartılmak istemiyorum 2 3 hafta sonra dönetim tekrardanYaa herkes izne ayrılıyor canım vazgeçme vücut direniyor gidecek zaten gitmiste
Süpersin canım inşallah görürsün69 çıktım bugün. 1.100 gr gitmiş. Haftaya 68 i göreyim artik
günaydın
31 Mayıs Cuma : 71.5
14 haziran cuma :70.5
giden -1
regli ve wc sorunu olmasa daha da inerdi sanırım salı günü 70.5 tu zaten
haftaya 6 lar kesin gelir sanırımLAydLiNe
Hem geç saat akşam yemeği hem de 2 dilim ekmek olmamış. En geç 7 de akşam yemeğini bitirmeye çalışmalıyız arkadaşım. Ayrıca dün tvde izledim başarabilenler 5 te yemeyi bitirsinlee diyo. Benm hedefime ulaşana kadar beşte yemeyi bırakma düşüncem var.
SüpermişYapmaya çalışacağım, 5 olmaz belki ama en son 6’da yemeyi bırakacağım
3 te yatmana bir şey diyemem ama ben en geç 01:00 de yatıyorum. Acıkıyorum ama dayanabiliyorum Ve ertesi günde patlak vermiyor. Sen emzirdiğin için belki etkiliyordur ama en fazla 2-3 gün sonra vücut alışıyor çok zorlanmıyorsun. Bugün benim şeker orucundaki 5. günüm çok şükür harika gidiyorGünaydın arkadaşım o beşten sonra yemek yememek olayı erken yatanlar için bence ben bugün 3 yattım bu arada oluyor ama 12 1 den önce yatamıyorum o saatee kadar acikmamam imkansız hadi bi gun yemedim dayandım diyelim ama muhakkal acisi fena cikar
LAydLiNe kaptanım hayırlı olsun
Beklenen gelir her zaman :)Çoook bekledim o 6 yi
Asya şu an benden daha az kilolusun valla süpersinGünaydın kızlar
Geçen hafta 70.1
Bugün 69
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?