Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

betuld tatlım çok güzel bir sonuç görmüşsün maşallah. Listenin durumuna göre seni en uygun zamanda ana listeye alacağım haberin olsun.

S sisyphos canım yanlış hatırlamıyorsam senin deneme süren doldu. Katılım ve devam konusunda ne dersin devam edecek misin seni ona göre ana listeye alacağım.

zeyneppk canım haftaya senden güzel bir sonuç bekliyorum inşallah ne dersin olur mu
İnşallah canım bu ara kısır dongudeyim alıyorum veriyorum alıyorum veriyorum ibre hep aynı noktada ben yıllar önce 60 li kilolardaydim beyin kabul edemiyor sanırım zayiflamayi direniyor bende ona yenik düşüyorum

S sisyphos canım yanlış hatırlamıyorsam senin deneme süren doldu. Katılım ve devam konusunda ne dersin devam edecek misin seni ona göre ana listeye alacağım.
Teşekkürler canım, olabildiğince katılım göstermeye çalışıyorum. Sadece Ağustos’un ilk iki haftası tatilde olacağım, o zaman giremem. Onu dışında burada olmak istiyorum. Tabii ki gruptaki diğer kızlara da sormak lazım

Teşekkür ederim canım yeni araba alana kadar arabasızım. Artık işe yürüyerek gidip geleceğim. İyi bir döneme denk geldi bu iş
Süper olmuş ben de dün pilatesi başladım her gün yapicam haftada 3 de 45 sk yürüyüş eklicem yanına ağustos ortasında tatile gidicem 58 57 görmem lazım o zamana kadar

Ya kizlar sabah patates tostu, 1 hurma ve 1 avuc haslanmis nohut yedim.
Evde yumurta beyaz peynir salatalik fln bitmisti boyle bi kahvalti oldu. Patates tostunu da zaten cocugu emzirirken nakinade unuttum nerdeyse yanik yedim baya kuru kuru.
Nohutu protein yerine yiyeyim dedim ama sonucta o karbonhidrat..
Simdi ben bugun baska karbonhidrat almayayim di mi

Alman çünkü baya almışsın patates ekmek aynı şey patates hele full nisasta.
Bence akşama tavuk göğüs yanına yoğurt ye .

Simdi karnım acikti.
Sekersiz turk kahvesi icicem yanina da bir seyler istiyorum ama.. bilemedim ne yiyecegimi. Aksama tavuk ve salata yapayim. Evde mercimekli bulgur pilavi var 3yk ondan yiyim mi yemeyeyim mi

30 dk leslie yaptım dusumu aldım akşam yemeği düşünüyorum ne yapsam hafif biseyler

Simdi karnım acikti.
Sekersiz turk kahvesi icicem yanina da bir seyler istiyorum ama.. bilemedim ne yiyecegimi. Aksama tavuk ve salata yapayim. Evde mercimekli bulgur pilavi var 3yk ondan yiyim mi yemeyeyim mi
Salatayi bol tut yanına mis gıbı ayranini yap 2 bardak iç ayranı. Pilavı yeme bu sekildede doyarsin canım

Tavugun da neresini yedigimiz cok mu onemli. Ben kemiksiz alip sise takip tavada cok seviyorum. Kalca diye geciyor sanirim. Illa gogus eti mi olmasi lazim?

Etle yogurt ? Salata olmaz mi. :))
Kırmızı etle yoğurt tüketilmesi salata tüketilir çünkü kalsiyum demiri bağlar ve emilimini engeller. Ama tavuk tam bir protein deposu bu yüzden yoğurtla tükenmekte bişey yok çoğu işi böyle yapıyor salata da olur tabiki ama yoğurt proteini yüksek karbonhidtray vücutta şu tutar odem yapar,proteinse suyu iter bol protein olması açısından demiştim yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…