Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar herkes bu akşamki puanlarini yazabilirmi
zambak86 canım sen 90 dk üzerinden hesaplarsak 3 puan olarak =270 puan
aypare ackerman 100 adet bolgesele 50 diyelim o şekilde hesaplarsin
Yok canım ben hesapladım 110 dk yapıyor 60 dk=6000 adım, 4000 adım =40 dk toplam 100 dk × 3 puan=300 puan

Güzel menü, beğendim

Diyetisyenin verdiği listeye uymuşsun canım galiba, kaçamak yok, süper

Oh keyfini çıkar dönünce başlarsın yine hem listeye girersin...iyiyim iyiyim takım iyi bu hafta ikinci olduk inşallah haftaya daha iyi olacaz spor listesi de yapmaya başladık tekrar

Oh keyfini çıkar dönünce başlarsın yine hem listeye girersin...iyiyim iyiyim takım iyi bu hafta ikinci olduk inşallah haftaya daha iyi olacaz spor listesi de yapmaya başladık tekrar
Çok sevindim ben tatildeyim ya sanıyorum herkes saldı gitti .:) ama bakıyorum herkes ipini sağlam tütmüş tabi ki dönünce kilomu korumaya çalışacağım bir bakayım listeye kim kaç kg vermiş

Ben de çok merak ediyorum seni

Kanatları derisiyle mi yiyorsun canım?

Çok sevindim ben tatildeyim ya sanıyorum herkes saldı gitti .:) ama bakıyorum herkes ipini sağlam tütmüş tabi ki dönünce kilomu korumaya çalışacağım bir bakayım listeye kim kaç kg vermiş
Güzel verenler var benim gibi 400 gramcık verwn var sende çok kaçırma sakınn

Öğlen de hem patates yemeği hem pilav pek olmamış canım. Patates yemeğinin yanına yoğurt bari yeseydin

Kızlar bugünkü menümü de yazayım,

Sabah (08:00)
1 sütlü filitre kahve

Öğle (12:30)
3 kaşık kadar patates salatası

Akşam (19:00)
2 haşlama yumurta
Biraz lor peynir

Su 1,5 olmuştur, spor yok. Bu hafta menülerim hiç güzel olmadı. Bayram sonrası iş çok yoğundu, bir türlü düzen oturtamadım. Oğluma normal yemek yapıyorum, kendime yapmaya vakit kalmıyor. Bir de sabah işe yetişmek için kahvaltıyı atlıyorum maalesef

Sadece sabah güzel olmuş. Yarın protein günü yap bence
Protein gunu ne oluyor canim.
Kacirdigimizin ertesi gunu sadece protein mi tüketiyoruz

Ben su besin gruplarini tam bilmiyorum ya. Mesela nohut hem prptein hem karb. Sebzeler de karb
Ama onlar sagliklilardan. Yani biliyorum da memu olustururken eslestirmek dengelemek kafami karistiriyor

Canim gune guzel bir kahvaltiyla baslasan diger ögünlerin daha guzel olur.... bugün ruyamda bende patates salatasi yiyordum ...papatesi de sevmem hayırdır insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…