Hem hamile hem tatil yapti hemde kilo almadiSelam kızlar
Sonuçlarınız gayet iyi hepinizi tebrik ederim
Bugün biraz yoğundum geçmişi okuyamadım. tatil bitti evime döndüm şükür. Bu arada sabah tartıldım veee kilo almamışım
Selam kızlar
Sonuçlarınız gayet iyi hepinizi tebrik ederim
Bugün biraz yoğundum geçmişi okuyamadım. tatil bitti evime döndüm şükür. Bu arada sabah tartıldım veee kilo almamışım
Sadece sabah güzel olmuş. Yarın protein günü yap benceInternetim de sorun vardı ancak gelebildi
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 ince dilim peynir
Yarım domates
Şekersiz çay
Öğlen
7 kaşık patates yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
Salata
7 den önce
1 dilim pasta
1 bardak light cola (oğlumun doğum günüydü)
Pasta yiyeceğim icin akşam yemedim
1 saat yürüyüş
2 lt su
Canim , oncelikle oğlunun dogum gunu kutlu olsun....Internetim de sorun vardı ancak gelebildi
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 ince dilim peynir
Yarım domates
Şekersiz çay
Öğlen
7 kaşık patates yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
Salata
7 den önce
1 dilim pasta
1 bardak light cola (oğlumun doğum günüydü)
Pasta yiyeceğim icin akşam yemedim
1 saat yürüyüş
2 lt su
Iş yerinde ne varsa onu yiyorum mecburenSadece sabah güzel olmuş. Yarın protein günü yap bence
Iş yerinde telefon yasak ve netim yok akşamda ancak bakabiliyorum inanCanim , oncelikle oğlunun dogum gunu kutlu olsun....
Takimâ sadece menu vermeye geliyorsun boyle takim ruhu olmaz... bu kurallar butun takim gruplari için geçerli..... sadece menu vermek cikmak sana ne katacak ?
Teşekkür ederimCanim , oncelikle oğlunun dogum gunu kutlu olsun....
Takimâ sadece menu vermeye geliyorsun boyle takim ruhu olmaz... bu kurallar butun takim gruplari için geçerli..... sadece menu vermek cikmak sana ne katacak ?
Oğlunun dogum günü ya oda gormek istemiştir... cocuk olunca eski esle ister istemez gorusme halinde oluyorsun..Bugün biraz kötü bir gün geçirdim eski kocam sağolsun
Normalde doğum günü bugün değil doğum gününde zorla götürdüOğlunun dogum günü ya oda gormek istemiştir... cocuk olunca eski esle ister istemez gorusme halinde oluyorsun..
Normalde doğum günü bugün değil doğum gününde zorla götürdüOğlunun dogum günü ya oda gormek istemiştir... cocuk olunca eski esle ister istemez gorusme halinde oluyorsun..
Ya evet uzuldumKızlar 2. olduk
Hem hamile hem tatil yapti hemde kilo almadi
Ayyyy süper ne güzel hem tatil hem hamilesin kilo almadın sağlıklı beslen ama bebisine güzel mamaciklar yollaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?