- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
100 tanesi 10 puan mi oksun az değil mi ya bence 100 tanesi 25 olsun en azındanTanesi 10 tanesi 1 puan olsun ayrıca adımın puanı vardıada81 hatırlıyor musun?
Şimdiki ekmekler ekmek değil ki gdolu bugday hepsişok tan ekmek almıştım tb ekmeğı içindekiler kısmında şeker yazmıyor ama sanki baya şekerli
Ilk sayfada yaziyor canim..Tanesi 10 tanesi 1 puan olsun ayrıca adımın puanı vardıada81 hatırlıyor musun?
Ben daha oncede soylemistim canim o tarz ekmekler benim agzimda da şekerli tad birakiyor... o yuzden hic tercih etmiyorum... birde o ekmeklere koruyucu konuluyor normal bir ekmek en fazla 2 gun icinde bayatliyor ama bunlarin son tuketme tarihleri uzun...şok tan ekmek almıştım tb ekmeğı içindekiler kısmında şeker yazmıyor ama sanki baya şekerli
Bende saat 3de doktora gidecem gelince de leslie yaparım duş alırım oh misEvi toparladim , saat 3 gibi disari cikacagiz...pazar avm carsi) aksama kızımı parka götürecem bende orada basket oynarim azcik
Hayirdir neyin var canim ?Bende saat 3de doktora gidecem gelince de leslie yaparım duş alırım oh mis
Haftada en fazla 2 yiyorum onuda yemicem artık neredeyseBende dun tavuk yedim bugun wc yok
Gecmis olsun canımm... benimde gitmem lazim disetlerimin bir bölümü şişiyor ....dislerim için Abla
Tesekkur ederim abla...mutlaka git ihmal etmeGecmis olsun canımm... benimde gitmem lazim disetlerimin bir bölümü şişiyor ....
Diz kabak agrisina en iyi ardıç yagi iyi geliyor canim... ilk gun biraz yakiyor sonra şıp diye agri kesiliyor.Evi toparladim iş güç bitti. Diz kapagim ağrıyor çok kötü
Ben bugun leslie yapacam sen ??Evi toparladim iş güç bitti. Diz kapagim ağrıyor çok kötü
Ama diyette en iyi seçenek... bende haftada en fazla 2 gun yiyorum... bu hafta daha yemiyeyim diyorum ...Haftada en fazla 2 yiyorum onuda yemicem artık neredeyse
Aman hava sıcak yapmayın ne gerek var... cekirdek citleyin tv izleyin yerinizden kalkmayinBen bugun leslie yapacam sen ??
Bir brownie yapsana abla sen güzel yaparsınAman hava sıcak yapmayın ne gerek var... cekirdek citleyin tv izleyin yerinizden kalkmayin
Eşim yok Bizde çocuklarla hazirlandik çarşıya gidelim diye yürüyerek gidelim dedim yürüyüş olur diye gokgurluyor kaldık gidemiyoruz kv ye gidicezEvi toparladim , saat 3 gibi disari cikacagiz...pazar avm carsi) aksama kızımı parka götürecem bende orada basket oynarim azcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?