Ada da yiyince kabiz oluyor. Ben tavuk ciğer bu tarz yedigimde kabızlık yapıyorTavuk aslında kabızlık yapmaz diye biliyorum ama senin bünyene demek ki iyi gelmiyor canım
Leslie yi severek yapıyorum artık yaparım büyük ihtimalleAy zorlama bence o zaman. Normal yürüyüş yap
Ailenin yanında diyet yapmak zordur canımBurda diyet yapmak çok zorluyor beni ya, her gün illa bişey oluyo patates kızartması, börek sutlc kektir odur budur. Kendime ya sütle yulaf yada pratik kabak ve patlıcandan yemek yapiyorum
Hangi videosunuLeslie yi severek yapıyorum artık yaparım büyük ihtimalle
Hemde nasil zorAilenin yanında diyet yapmak zordur canım
Ben hiç dikkat etmemiştim. Tavuk bana hafif geliyor, kırmızı ete kıyasla. Diyette haftada iki gün tüketmeye çalışıyorum ben de.Ada da yiyince kabiz oluyor. Ben tavuk ciğer bu tarz yedigimde kabızlık yapıyor
Ağustosa kadar bence 59 olursunKızlar sizce Ağustos’a kadar kaç kilo verebilirim? Bu sabah tartıldım 64,7’ydim. 50’lerde bir yerlerde olmak istiyorum. İki hafta tatile gideceğim ve döndüğümde bir daha 60’ları görmek istemiyorum. Sizce mümkün mü?
Mesela ben şuan 62.8im . Ağustos 10nuna kadar 57 olup mezun olmam lazım. Tatile gidecem tatil değilde tura katıldım. 2 ay var hemen hemen 6 kg var. Kesin olurumKızlar sizce Ağustos’a kadar kaç kilo verebilirim? Bu sabah tartıldım 64,7’ydim. 50’lerde bir yerlerde olmak istiyorum. İki hafta tatile gideceğim ve döndüğümde bir daha 60’ları görmek istemiyorum. Sizce mümkün mü?
Mezuniyeti aksami yaparsin canim... ben mezuniyet aksaminda aklimda neler varOfff ben çok güzel pastalar tatlılar cakepopslar yaparım
Corekotlu bisküvi bende aldim oyle dolapta duruyor ... bi ara tadina bakayim..evet hatırlıyorum demiştin
bunda şeker yazmayınca dedim yok herhalde ama bariz şeker li form ekmeğe devam daha çok seviyorum zaten onu
çörekotlu buskivide güzel
PışıııkkkkYapmışken ada ablaya da yolla beraber aynı anda yersiniz
Vallahi youtube 'dan açıyorum hangisi cikarsaHangi videosunu
Kabloda sıkıntı olabilir canim...Kizlar tel sarz olmuyor gelemzsem haberiniz olsun
Kişiden kisiyede değişebiliyor. Ertesi günü bir tartil takip et bakalımBen hiç dikkat etmemiştim. Tavuk bana hafif geliyor, kırmızı ete kıyasla. Diyette haftada iki gün tüketmeye çalışıyorum ben de.
Tatilde salma sakın. 1 ayda 5 kilo verebilirsinKızlar sizce Ağustos’a kadar kaç kilo verebilirim? Bu sabah tartıldım 64,7’ydim. 50’lerde bir yerlerde olmak istiyorum. İki hafta tatile gideceğim ve döndüğümde bir daha 60’ları görmek istemiyorum. Sizce mümkün mü?
Bende de yapiyor dun yedim bugun wc yokTavuk aslında kabızlık yapmaz diye biliyorum ama senin bünyene demek ki iyi gelmiyor canım
Sıkı tutarsan 58 olursun canimKızlar sizce Ağustos’a kadar kaç kilo verebilirim? Bu sabah tartıldım 64,7’ydim. 50’lerde bir yerlerde olmak istiyorum. İki hafta tatile gideceğim ve döndüğümde bir daha 60’ları görmek istemiyorum. Sizce mümkün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?