- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Yat uyuBurada hava cok serin kapali ve yağmurlu tam uyunacak hava![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yat uyuBurada hava cok serin kapali ve yağmurlu tam uyunacak hava![]()
Kizim var , o oyuncaklari ile oynuyor onu birakip uyuyamam ..yemek pisiyor 1 saat sonra esim gelecek masayi hazirlamam lazim.....ohh bekarsin sen canin ne isterse onu yapiyon bizde oyle degil hersey saatli bir duzenn icinde lerliyor...Yat uyu![]()
Mezuram yok. Ama bayram da kıyafet aldım alt 40 ust m beden. Üst dökümlü giyerimbirdeSenin altın kaç beden , ben 36 olsun istiyorum. 36 bedene sığmam lazım. Benimde üstte sorun yok.mezuran varsa ölçü alsana
Bekarlık sultanlıkKizim var , o oyuncaklari ile oynuyor onu birakip uyuyamam ..yemek pisiyor 1 saat sonra esim gelecek masayi hazirlamam lazim.....ohh bekarsin sen canin ne isterse onu yapiyon bizde oyle degil hersey saatli bir duzenn icinde lerliyor...
Sibel Can seni 60 kiloda tam fit hatun olacan bırakmak yok ortim devammmMezuram yok. Ama bayram da kıyafet aldım alt 40 ust m beden. Üst dökümlü giyerimbirde
Spor daha yapmadım ama bu saate kadar 8000 adım atmışım, 10.000 adıma tamamlayıp bir de spor ekleyebilirsem süper olur
Senden haber gelmeyince ben de bunu almıştım :) Kepekli yazıyor acaba çeşitleri var mıdır çavdar lı vs, migros da göremedim ama(çeşitlerini göremedim)canım migrosta kızarmış olanı var ondan alıyorum kızarmış form ekmek diye geçiyor ...
Eki Görüntüle 2279887
Sibel Can seni 60 kiloda tam fit hatun olacan bırakmak yok ortim devammm
Eylül'de 4 yaşında olacak oğlum, çalışıyorum canım ben. Çalışan anneler ne yapıyor bilmiyorum ama ben çok yoruluyorum. Oğlum doğduğundan beri ne doğru düzgün uyudum, ne yemek yedim, ne de temizlik, yemek yapabildim. Akşam gelir gelmez yemek yiyor. Sonra devamlı oyun istiyor. Tabii benim de artık tüm enerjim bitmiş oluyor o saate. Çünkü sabah çok erken kalkıyor.
Haklısın aslında ben geç saatte çok kalori alıyorum. Sanırım gün içinde şöyle rahat rahat yemek yiyemediğim için. Bir de öğlen okulda yemek yiyemiyorum. Akşam gelir gelmez yemeğe girişiyorum, oğlumu doyuruyorum vs. derken kendim yiyemiyorum. İnşallah dolunaydandır, ne kadar sürer bu etki biliyor musunuz?
Teşekkürler canım, çok güzel tavsiyeler, yapmaya çalışacağım. Özellikle şu sabah yürüyüşü hiç aklıma gelmemişti. Bu akşam Leslie’yi birlikte yapalım bakalım sevecek mi?dolunay 1 haftaya yakın sürüyor. benim kızım da senin oğlun gibiyd ve o okula başlayana kadar ben de özellikle uyku konusunda çok çektim ama benim işim seninkinden rahat biraz masa başı çalışıyorum iş yerinde öğünlerimi takip edebiliyorum kızım okula başladığından beri daha iyi uyuyor ama bensiz uyumuyor ben de onun yanına yattıktan sonra kaçta yatarsam yatayım maalesef geri kalkamıyorum.
ilk diyete başladığımda kızıma seninle yeni bir oyun oynayacaz deyip leslie açmıştım kızımla birlikte hareketleri yapabildiğim kadar yaptım akşamları oyun vaktinde bunu deneyebilirsin. başka çocuk yoksa oğlanın elinden tutup yürüyüş yapabilirsin. ben bu ikisini de denedim kızım uyum gösterdi eğer oğlun da uyum gösterirse oyun vaktini hareket halinde geçirebilirsiniz. akşam parka gidecez diyip uzak bi parka ya da gittiğiniz parkın yolunu uzatarak yürüyüşünü yaparsın o parkta oynarken parkı tavaf edebilirsin dönerken de yürüyeceğin için baya bi yürüyüş yaparsın. hem oğlun da yürümeye alışır hantallaşmaz hatta biraz yorulacağı için uykusu da düzene girer. gene erken kalkıyorsa bi sabah yürüyüşü bile yapabilirsiniz sabah hava erken aydınlanıyor artık
hatta ben de uygulayayım bunları bak bana da fikir oldu![]()
2 dilimden fazla yeme şakın canımSabah 2 dilim ekmek yedim ama şimdide menemen yaptık çok ekmek yiyesim geldiiii
5 e kadar acikmadim canım artık alıştım sanırım iki öğüne
Menun çok güzel dolu dolu her besin grubundan var gayet sağlıklı
Akşam az olmuş sanki kasar diyette pek onerilmiyor ama arada bende yiyiyorum onun dışında menun çok güzel sen öğrendin bu işi![]()
Leslie iyi olur evim çok sıcak baya terliyorum oğlum uyanmasa daha yapacaktım ama
SuperMenum
Sabah 10.00
Lorlu yumurta 2 gibi
Domates kapya biber
2 dilim organik t.bugday ekmeği
Ara13:00: 2 hurma sade türk kahvesi
Akşam 19:00: 6-7 yk etli patlıcan yemeği
5 yk salata
Bulgur pilavı var ama yemiycem
Su 2 lt
Spor 90 dk yürüyüş 270 p
Bence herşey çok iyiMenum