Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

2 parmak boyunda ve kalınlığında haşhaşlı çörek 5mercimek köfte çeyrek simit 2-3 kuru patlıcan biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu kaçırdım ya görümcemler geldi kayınvaldemi aldılar vede gittiler ya çok rahatladım artık dişlerimi bileylemeye başlamıştım kötü olmadam gitti neyse artık özgürüm rahat raht sporumuda yaparım bu haftaki hedefim 1350 dakika yürüyüş yapmak bakalım inşallah şaşmaz yarında diyetime başlıyorum hatta bi alıştırsam kendimi sabah 1 saat akşam bir saat yürüsem durun ya ben bu hafte 2550 dakşka yürüyecem ahada şimdi namus sözü cesareti olan varmı beni geçebilecek eğer beni spor konusunda geçen olursa ona küçük bir hediye göndercem buda benim motivem olsun

2 parmak boyunda ve kalınlığında haşhaşlı çörek 5mercimek köfte çeyrek simit 2-3 kuru patlıcan biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu kaçırdım ya görümcemler geldi kayınvaldemi aldılar vede gittiler ya çok rahatladım artık dişlerimi bileylemeye başlamıştım kötü olmadam gitti neyse artık özgürüm rahat raht sporumuda yaparım bu haftaki hedefim 1350 dakika yürüyüş yapmak bakalım inşallah şaşmaz yarında diyetime başlıyorum hatta bi alıştırsam kendimi sabah 1 saat akşam bir saat yürüsem durun ya ben bu hafte 2550 dakşka yürüyecem ahada şimdi namus sözü cesareti olan varmı beni geçebilecek eğer beni spor konusunda geçen olursa ona küçük bir hediye göndercem buda benim motivem olsun

ya melzeyitcim bunları akşammı yedin yoksa öğleden sonra falanmı.maşallah sabahta gül böreklerini götürmüştün.neyse bakem yürüyerek inşallah yakarsın hayatım bu yediklerini.valla senle yarışmak isterdim ama malesef bandım yok.şu soğuklarda evde ancak spor yapabiliyorum.kayınvalide gitmiş derin bir nefes almışsındır sositososito valla sevindim sen rahatladığın için.yoksa sinir harbi yaşayacaktın sanırım.

neyse canım
bu hafta ki yürüyüş hedefin oldukça iddialı...
bugün gerçekten çok kaçırmışsın ama bu hafta dediğin gibi spor yapar ve kaçamak yapmazsan kesin hedefine ulaşırsın

dosbacım sen nasılsın,sabahki brunch tan sonra neler yedin hayatım.pastayı yazdım bir kenara ona göre.:jeyyar:

dosbacım sen nasılsın,sabahki brunch tan sonra neler yedin hayatım.pastayı yazdım bir kenara ona göre.:jeyyar:

valla sözümde durdum tek lokma yemedim
akşam sütümü içtim sadece meyve de yemedim bugün
şimdi suyumu içiyorum 2 lt geçti ama sanırım 3 olmayacak
bugün sen iyisin sanırım bozmayan tek sensin

arkadaşlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler kızımı uyutup yürüyüş yapacam yarında temizlik hepinizi öptüm

bravo arkadaşım tebrik ediyorum.ah bu su konusunu bir halledebilsem çok iyi olacak yatasıya kadar benim ancak 2 lt olur.bugün bozmamaya gayret ettim.ama canım çok şeyler istiyor umarım yemeden yatabilirim.evet melzeyit kimse gelmedi.karamanlı şişgo aspettami löliz bugün uğramadılarsanırım unuttular yada yazıyı görmediler daha çünkü kilo bildirimden sonra yazmıştın sanırım bu konuyu ve onlarda kilo bildirip çıktılar yanılmıyorsam gelenleri bende uyarmaya çalışırım.ben şimdi çıkıyorum,umarım yarın görüşürüz.öpüyorumyerimseniben

kızlar ben geldim,
koştur nikaha, koştur düğüne. Yoruldum, bahar geldi başladı nikah ve düğünler, şimdi he hafta sonu 1-2 tane.
tüm listemi yazıyorum melzeyitcim:
Sabah: çeyrek simit, 3 ince dilim sucuk, 1 yumurta beyazı, 1/3 yumurta sarısı, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı gül reçeli. kibrit kutusu kadar peynir.
ara: 1 küçük haşlanmış patates, 2 çorba kaşığı yoğurt.
öğlen: 1 tauk göğüs, 2 çorba kaşığı kereviz salatası, 1/2 dilim ekmek.
ara yok.
akşam: 1 küçük tavuk göğüs, 2 çk. bulgur pilavı, 1çk. kereviz salatası, 1 tabak salata.
ara: 1 çatal pasta (düğün pastasıydı bir çatal aldım, güzeldi ama çok kötü diye kendimi kandırdım).
1,5 litre su, 2'ye tamamlaayacağım.
spor yapamadım.

Yediklerim
sabah omlet
öğlen sebze çorbası, mantar sote ve salata
akşam makarna(sossuz) ve az önce meyve
Akşam 2 saate yakın yürüdük arkadaşlarla.Tempolu değildi ama en azından yediklerim erimiştir.

Yarın yemeğe davetliyiz, bende kaçamak yapıcam. Çünkü diyet yapıyorum deyince nerene diye soruyorlar. Bende kalçama diyemiyorumkaydirigubbakcemile3 o yüzden ne varsa yicem yarıncokacimcoook Cumaya kadarda yediklerimle idare ederim artık-tatlicadiarzu-

kııızlaaaar selaam
yaa beni affedin ben bugün eşimle brunch a gittim
istemedim ama çok ısrar etti 1 haftadın tek öğünle besleniyorsun tatil ver kendine dedi
orda da yerken tabağıma doldurdu bugün diyet düşünme dedi
yaa aslında herşeyden yedim ama hepsini 1.5 dilim ekmekle idare ettim
tek pişmalığım o çoook güzel yaşpastayı yemek oldu
dayanamadım inanın
ama söz bugün akşam sütten başka bişey yemiyeceğim

eyvah dosbacım, ben melzeyitin korkusundan yiyemedim valla, bi çatal batırdım düğün pastasına, melzeyitin sopası geldi aklıma, kendini kandırma demesi.

bu arada brunch ın üzerine açık havada 1 saatten fazla yürüdüm bu biraz kurtarır mı
akşama doğru koşu bandına çıkacağım

neyse o zaman kurtarır bence :)

bende iyiyim canım ya öğlen köfe ekmek yedim valal sen alltta kalır yanım yok akşam hafifletirim ve tek kaçamağım olur bu hafta canım çok cips istiyor ama delikafadulden

hadi köfte ekmek neyse de cips, amanınnn.

ben takıma girmeden önce diyete girmiştim
çok ilginçtir cips gibi çoook sevdiğim gazlı içecekleri ve abur cuburu unuttum gibi
yani o kadar açım ki aklıma genelde yemek geliyor bu tarz şeyler sanırım çok uzak bana
ümit ediyorum istediğim kiloya geldiğimde sağlıklı yaşamayı da öğreneceğim
sanırım bu iş beyin de bitiyor
şu an konuşuyorum ama kaydirigubbakcemile3 ilerde bi daha bu yazdıklarımı hatırlamam gerekecek sanırım

bu tarz düşünceler bir anda siliniyor insanın aklından, işte ben buna diyete hazır olmak diyorum, insanın canı istemiyor.

çıkarmı çıkmazmı orasını sen cipsi yedikten sonra görürüz nereus.herkese selam.bugün giremedim nete malum koca evde.çokcukla uğraş onunla uğraş ancak fırsat buldum.valla bugün biraz daha iyiyim yani diyet konusunda.
sabah; yarım yumurta - 6 ad.yumurtalı patates kızartması ve maydonozlu(patatesler küçük küpler
halindeydi). - k.k.büyüklüğü peynir,4 küp fıstıklı helva(çok güzel görünüyordu), - 2 bardak çay
yarım dilim ekmek (hatta ekmeğin içi yok oğluma yediridim)
öğlen; 50 dk spor yaptım.- 1 fincan yeşil çay. - 1 ad.elma.
saat 15:00 - 1 kepçe kızarmış ekmekli domates çorbası - 1 servis kaşığı tavuk sote- 1 servis kaşığı pilav
yarım kase salata.
saat 17:45 - 2 yemek kaşığı pilav üzerine 1 yemek kaşığı tavuk.

toplamda 1,5 lt su içtim.
yatasıya kadar yarım lt belki daha fazla su içmeyi düşünüyorum.
işte böyle arkadaşlar umarım bu hafta sonu istediğim kiloya erişirim.ama şu şişkinliğin hala geçmedi.yarın siyah kayısı almayı düşünüyorum tatlı ihtiyacımı onunla gidereceğim .ve de şu elma sirkeli ballu sıcak suyu hatırlayan varmı doğrumu yazdım bilmiyorum ama onu içeceğim hergün.
bu arada dosba nasılsın.bizden başka kimse yok.gerçi ben bu yazıyı yazasıya kadar belki sende gittin.yada diğer arkadaşlar da geldi.şimdi anlarız.ahada cevaplaya basıyorum ve bastım.

iyi fena değilmiş canım günün. Yanlış hatırlamıyorsam: 1 bardak suya, 1çk elma sirkesi, 1tk bal.

ohh ohh, benni korkutana bak, ne yaptın tatlım sen. Neyse kutlama olduğunu düşünelim, bir hafta kaçamak yok artık.

tebrikler azmine.

arkadaşlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler kızımı uyutup yürüyüş yapacam yarında temizlik hepinizi öptüm

iyi geceler canım.

Yediklerim
sabah omlet
öğlen sebze çorbası, mantar sote ve salata
akşam makarna(sossuz) ve az önce meyve
Akşam 2 saate yakın yürüdük arkadaşlarla.Tempolu değildi ama en azından yediklerim erimiştir.

Yarın yemeğe davetliyiz, bende kaçamak yapıcam. Çünkü diyet yapıyorum deyince nerene diye soruyorlar. Bende kalçama diyemiyorumkaydirigubbakcemile3 o yüzden ne varsa yicem yarıncokacimcoook Cumaya kadarda yediklerimle idare ederim artık-tatlicadiarzu-

aman canım çok kaçırma, bir kaçamak insanı 3 gün geriye götürüyor, bu hafta hiç ilo verememene sebep olabilir.

Back
X