Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızın zatan ek gıdalara geçti sen başladığında ek gıdala geçmişmiydi bu çok önemli zaten sütün azalacak çünkü kızın sürekli emmediği içi ister istemez azalacaktır ama şuan bencekızına yetecek sütün var ve takviye alıyor ona o süt gece lazım zaten elmalı çayda senin sütüne fydalıdır vay be bende prof oldum yadelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

yok geçmemişti, benim bu 14. haftam burada (14 haftada 4 kilo, nereusla ben burada yaşlanacağız galiba). 4.5 aylık falandı.
Haklısın ben bahane arıyorum galiba :tomato:

biz çok hassas varlıklarız, biz sürekli onları düşünüyoruz ya onlar da öyle olsun istiyoruz. Ama erkeklerin kafası çok farklı, farklı dünyaları var ilgi alanları farklı, bizim gibi duygusal değiller. Bizde canımızı sıkıp duruyoruz işte.

canım evet arkadaşım ilginç bişey anlattı işte kadınlar algılaeken 5 odak noktayı birden algılıyorlarmış erkekler ise o 5 şeyden sadece 2sini düşünebiliyor 3 şeyi geriye atıyormuş işte bu noktada ayrılıyoruz ama yinede canım acıyor ya bunuda atlatacam ve bu duygularıma gem vuracam az kaldı

ya kızlar kusara bakmayın ben yatıyorum kendimi çok ağır hissediyorum.öpüldünüz

canım evet arkadaşım ilginç bişey anlattı işte kadınlar algılaeken 5 odak noktayı birden algılıyorlarmış erkekler ise o 5 şeyden sadece 2sini düşünebiliyor 3 şeyi geriye atıyormuş işte bu noktada ayrılıyoruz ama yinede canım acıyor ya bunuda atlatacam ve bu duygularıma gem vuracam az kaldı

canım önemli birşey değildir umarım senin hüsnü kuruntundur.

bu arada melis bende eşimle 99 ekimde tanıştım.2004 te evlendik.

biz 2003 haziranında evlendik.

arkadaşlar çoooook özüüürrr
3.olmuşuzzzz süperiz valla..hepimizi tebrik ediyorum.bu hafta da istikrarlı kilo verelim.herkes hedefini belirlemiş sanırım.hedefim 75,5 olsun benim de.yani 1 kilo 400gr,,,
arkadaşım kurabiye rus salatası ve börek yapmış bu gün..onlarla izin yaptım bir güzel kutlama yaptım.ama yarın son hız devam..

yok geçmemişti, benim bu 14. haftam burada (14 haftada 4 kilo, nereusla ben burada yaşlanacağız galiba). 4.5 aylık falandı.
Haklısın ben bahane arıyorum galiba :tomato:

yani tabiki çocuk aç kalır ben 6.ayın sonuna kadar eşimin pantolonlarını ggiyiyordum kazaklaarını giyiyordum ve eşimin konumundan dolayı çok utanıyordum eşim filinta gibi ben tosun gibi çok kötüydü ha şimdi daha kötü ama allahtan kilomu göstermiyorumda bira yırtıyorum kilomu söyleyince kimse inanmıyor artık rahat bi diyet yapabilirsin istersen ama şok diyetler olmasın lütfen sen şimdi daha kolay kilo vereceksin rahat ol:sm_cool:

3.olmuşuzzzz süperiz valla..hepimizi tebrik ediyorum.bu hafta da istikrarlı kilo verelim.herkes hedefini belirlemiş sanırım.hedefim 75,5 olsun benim de.yani 1 kilo 400gr,,,
arkadaşım kurabiye rus salatası ve börek yapmış bu gün..onlarla izin yaptım bir güzel kutlama yaptım.ama yarın son hız devam..

ooo iyi vallahi ya herkes parti verdi bi ben kaldım bende bu hafta yapacam arkadaşlar bu arada hoşgeldin

patboricim segah77 senin arkadaşın mı?

canım ,1 tanecik bal kabağım ablam olur kendileri.kaydirigubbakcemile3

ben çok bahsedince o da gelmek istedi..o da zayıflamaya çalışıyor..bir spor merkezine falan gidiyor.ama ne derece katkıda bulunabilir bilmiyorum meliscim

melzeyit: 2 kilo
şişgo: 1,5 kilo
dosba: 1,5 kilo
melis: 600 gr (kızımı emziriyorum kızlar, idare edin, aç kalmasın yavrucak) ??? bahane
nereus: 1,5 kilo
ad1: 1.2 kilo
patbori: 1.4 kilo

ooo iyi vallahi ya herkes parti verdi bi ben kaldım bende bu hafta yapacam arkadaşlar bu arada hoşgeldin

hoşbulduk kaptan yardımcım..hayırlı ossun şekker.çok sevindim.:içelim:
eee hadi bunu da kutlayalım..bi kaffe yapcam kendiceğizime..hem de menengiç kahvesiii

sen de canımsın :)
oh oh 1 haftalık kaçamak olmuş, iyi olmuş, bu hafta tam gaz gidersin artık.

ya kızlar kusara bakmayın ben yatıyorum kendimi çok ağır hissediyorum.öpüldünüz

iyi geceler canım.

yani tabiki çocuk aç kalır ben 6.ayın sonuna kadar eşimin pantolonlarını ggiyiyordum kazaklaarını giyiyordum ve eşimin konumundan dolayı çok utanıyordum eşim filinta gibi ben tosun gibi çok kötüydü ha şimdi daha kötü ama allahtan kilomu göstermiyorumda bira yırtıyorum kilomu söyleyince kimse inanmıyor artık rahat bi diyet yapabilirsin istersen ama şok diyetler olmasın lütfen sen şimdi daha kolay kilo vereceksin rahat ol:sm_cool:

ben işe başlayacağım diye acele ettim. Neyse saklanmayacağım bahanelerin arkasına, aklımı başıma getirdin canım.

canım ,1 tanecik bal kabağım ablam olur kendileri.kaydirigubbakcemile3

ben çok bahsedince o da gelmek istedi..o da zayıflamaya çalışıyor..bir spor merkezine falan gidiyor.ama ne derece katkıda bulunabilir bilmiyorum meliscim

Ne güzel, benim de ablam var gel diyorum gelmiyor evlenecek yaza 62 kilo, şöyşe 55 ol diyorum. Mümkün olduğunca çok katılırsa iyi olur canım.

benim kızımda 2003 temmuzda doğdu ben acele ettim galiba bebek konusunda 2002 ağustosta da evlendim ya

olsun canım. Benim ideallerim vardı, yurt dışına gitmek, yrd.doç. olmak gibi akademik kariyer işin içine girince 4.5 yıl erteledim.

ad1 (
nereus
kaymaklım [geri dönmek üzere ayrıldı, (son kilosu: 70.2)]
melis08
karamanli
dosba
aspettami
melzeyit
löliz
patbori
şişgo

arkadaşlar biz 11 kişimiyiz o na göre liste sayısı hazırlayacam

ben de yatsam diyorum. Gece 2-3 kalkacağım, bi de sabah 7'de kalkacağım. Sabah uyumayı özledim ya. Bu kızcağız bu enerjiyi nerden bulur bilmem.
ıyi geceler. Öpüyorum.

ad1 (
nereus
kaymaklım [geri dönmek üzere ayrıldı, (son kilosu: 70.2)]
melis08
karamanli
dosba
aspettami
melzeyit
löliz
patbori
şişgo

arkadaşlar biz 11 kişimiyiz o na göre liste sayısı hazırlayacam

bi de segah77, aslında deneme haftası ama bu listede yer almasının sakıncası yok. Patboricim söylersin. Kaymaklımı yazmasan olur, o en azından nisan başına kadar yok.

[

ben işe başlayacağım diye acele ettim. Neyse saklanmayacağım bahanelerin arkasına, aklımı başıma getirdin canım.

bencede saklanma sonra yetişemezsin hayata boşverhayat sana yetişsin

olsun canım. Benim ideallerim vardı, yurt dışına gitmek, yrd.doç. olmak gibi akademik kariyer işin içine girince 4.5 yıl erteledim.[/QUOTE]

ben hayallerimi evlenirken bitirdim son verdim ve bu yıl o hayaller tam uyanıyordu bu seferde çocuk ve evlilik bitirdi
bende sosyoloji okuyordum evlenince tayinim çıktı ve okula ara vermem gerekti eşim söz vermişti ama sözünde durmadı okulumu bitirip öğretim elemanı olacaktım ama olmadı dün bi bayanla tanıştım burda hitit üniversitesinde yrd doç ve bu yıl doç olacak çok kıskandım onu anlatılmayacak kadar bi ona baktım bide kendime ben sıradan bir p.memuru o ise yrd doç aramızda 2 yaş var hayatımı başkalarına göre yaşamaktan çok sıkıldım ama sen hiçbirşeye ara verme hayallerini erteleme zaten kızın için uykusuz kalıyorsun yaz tezini yurt dışına al kızınıda git sen erteledikçe hayat seni erteliyor zaten erkek egemen bir toplumdayız bizlere kolay fırsat vermiyolar her fısatı kendinden tarafa çevir derim çocuk küçük diyeceksin ama onlar hep küçük ve sana bağımlı yaşyıyorlar lütfen hiç bişeyini erteleme

Back
X