iyi geceler meliscim
iyi akşamlar dosba nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler meliscim
ben hayallerimi evlenirken bitirdim son verdim ve bu yıl o hayaller tam uyanıyordu bu seferde çocuk ve evlilik bitirdi
bende sosyoloji okuyordum evlenince tayinim çıktı ve okula ara vermem gerekti eşim söz vermişti ama sözünde durmadı okulumu bitirip öğretim elemanı olacaktım ama olmadı dün bi bayanla tanıştım burda hitit üniversitesinde yrd doç ve bu yıl doç olacak çok kıskandım onu anlatılmayacak kadar bi ona baktım bide kendime ben sıradan bir p.memuru o ise yrd doç aramızda 2 yaş var hayatımı başkalarına göre yaşamaktan çok sıkıldım ama sen hiçbirşeye ara verme hayallerini erteleme zaten kızın için uykusuz kalıyorsun yaz tezini yurt dışına al kızınıda git sen erteledikçe hayat seni erteliyor zaten erkek egemen bir toplumdayız bizlere kolay fırsat vermiyolar her fısatı kendinden tarafa çevir derim çocuk küçük diyeceksin ama onlar hep küçük ve sana bağımlı yaşyıyorlar lütfen hiç bişeyini erteleme
kızlar günaydın benim için dün güzel geçti
akşam evde makarna vardı ama yağlı olmuştu onu 3 çatal yedim canım çok çekti diye sonra bıraktım
nesfit ydim küçük bir kase ve 5 bir arada çayımı içtim hareketlerimi yaptım ve uyudum
öğlen içtiğim çay nedenyile bağırsaklarım nasıl çalıştı diyet çayı isteyen varsa adını söyleyeyim bağırsaklarımı inanılmaz çalıştırdı hemde ilk günden
dosbacım yarında dengelersen sorun olmaz canım birde sporunu yaparsan tabi