Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben hayallerimi evlenirken bitirdim son verdim ve bu yıl o hayaller tam uyanıyordu bu seferde çocuk ve evlilik bitirdi
bende sosyoloji okuyordum evlenince tayinim çıktı ve okula ara vermem gerekti eşim söz vermişti ama sözünde durmadı okulumu bitirip öğretim elemanı olacaktım ama olmadı dün bi bayanla tanıştım burda hitit üniversitesinde yrd doç ve bu yıl doç olacak çok kıskandım onu anlatılmayacak kadar bi ona baktım bide kendime ben sıradan bir p.memuru o ise yrd doç aramızda 2 yaş var hayatımı başkalarına göre yaşamaktan çok sıkıldım ama sen hiçbirşeye ara verme hayallerini erteleme zaten kızın için uykusuz kalıyorsun yaz tezini yurt dışına al kızınıda git sen erteledikçe hayat seni erteliyor zaten erkek egemen bir toplumdayız bizlere kolay fırsat vermiyolar her fısatı kendinden tarafa çevir derim çocuk küçük diyeceksin ama onlar hep küçük ve sana bağımlı yaşyıyorlar lütfen hiç bişeyini erteleme

olsun hayatım senin işin de çok güzel.
Bu arada ertelemedim yaptım hepsini, evlendikten sonra 2 yıl önce y.dışına da gittim 6 ay, 2 yıldır da yrd.doçum, sonra çocuk yaptım. Şimdi de doç.luğa hazırlanıyorum, şu an bir yandan buraya yazıyorum bir yandan makale yazıyorum.

Son düzenleme:
hadi kıslar öptüm hepimizi.yarın yeni bir gün..
inanın bu gün yedim ama hiç de tahmin ettiğim gibi süüpper değildi.yani biz yiyecekleri zihnimizde çok büyütüyoruz.diyete son gaz devam...

günaydınlar,
ben bugün çok yoğunum, bir nekahbir düğün var gideceğim. Kuaföre gidiyorum. Akşam geç gelirim ama bakmaya çalışırım

günaydın herkese.meliscim ben de nişana gitcem uzak biryere.yarın dönerim.
sabah kahvaltımı 1,5 dilim k ekmeği bal peynir 3 zeytinle yaptım.sonrada 50 dk plates
byyy

kızlar günaydın benim için dün güzel geçti
akşam evde makarna vardı ama yağlı olmuştu onu 3 çatal yedim canım çok çekti diye sonra bıraktım
nesfit ydim küçük bir kase ve 5 bir arada çayımı içtim hareketlerimi yaptım ve uyudum
öğlen içtiğim çay nedenyile bağırsaklarım nasıl çalıştı diyet çayı isteyen varsa adını söyleyeyim bağırsaklarımı inanılmaz çalıştırdı hemde ilk günden

günaydın arkadaşlar ben 3 gül böreği orda 1.5 yufka ediyor 2 tk reçel 6 zeytin domates salatalık peynir yedim
arkadaşlar günlük listelerinizi akşam 22 ye kadar yazarsanız bende listelerinize ekleyebilirim hepinize iyi hafta sonları

kızlar günaydın benim için dün güzel geçti
akşam evde makarna vardı ama yağlı olmuştu onu 3 çatal yedim canım çok çekti diye sonra bıraktım
nesfit ydim küçük bir kase ve 5 bir arada çayımı içtim hareketlerimi yaptım ve uyudum
öğlen içtiğim çay nedenyile bağırsaklarım nasıl çalıştı diyet çayı isteyen varsa adını söyleyeyim bağırsaklarımı inanılmaz çalıştırdı hemde ilk günden

canımcığım eğer sallama çaysa adını alabilirim bide sinemaki yoksa içinde

eve geldim birazdan hazırlanacağım, bakayım dedim.
Benim de şimdiye kadar iyi. Eşim gelince poğaça ve simit almış. Poğaçamı difirize attım, simitin de çeyreğini yedim. Durmaz ki hafta sonları, brunch gibi yapalım der hep sucuk yaptı, hiç yemeyeceğim dedim ama 3 ince dilim verdi. tam yumurta beyazı, 1/3 yumurta sarısı (kızım yedi gerisini), 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı gül reçeli. kibrit kutusu kadar peynir.
ara: 1 küçük haşlanmış patates, 2 çorba kaşığı yoğurt.
öğlen: 1 tauk göğüs, 2 çorba kaşığı kereviz salatası 1/2 dilim ekmek.
liste halinde yazarım melzeyitçim, akşam erken dönersek, dönmezsek yarın sabah yazarım gerisini.

kııızlaaaar selaam
yaa beni affedin ben bugün eşimle brunch a gittim
istemedim ama çok ısrar etti 1 haftadın tek öğünle besleniyorsun tatil ver kendine dedi
orda da yerken tabağıma doldurdu bugün diyet düşünme dedi
yaa aslında herşeyden yedim ama hepsini 1.5 dilim ekmekle idare ettim
tek pişmalığım o çoook güzel yaşpastayı yemek oldu
dayanamadım inanın
ama söz bugün akşam sütten başka bişey yemiyeceğim

bu arada brunch ın üzerine açık havada 1 saatten fazla yürüdüm bu biraz kurtarır mı
akşama doğru koşu bandına çıkacağım

bende iyiyim canım ya öğlen köfe ekmek yedim valal sen alltta kalır yanım yok akşam hafifletirim ve tek kaçamağım olur bu hafta canım çok cips istiyor ama delikafadulden

ben takıma girmeden önce diyete girmiştim
çok ilginçtir cips gibi çoook sevdiğim gazlı içecekleri ve abur cuburu unuttum gibi
yani o kadar açım ki aklıma genelde yemek geliyor bu tarz şeyler sanırım çok uzak bana
ümit ediyorum istediğim kiloya geldiğimde sağlıklı yaşamayı da öğreneceğim
sanırım bu iş beyin de bitiyor
şu an konuşuyorum ama kaydirigubbakcemile3 ilerde bi daha bu yazdıklarımı hatırlamam gerekecek sanırım

ay canım istediğim kiloma ulaşayımda hemen cips yicemm birkerecikden bişi çıkmazdeğilmi :roflol:

kızlar bugün hepimiz iyi kaçırdık galiba nezamandır yemediğim kadar yedim kusura bakmayın bugün beni affedin ya ne yediğimi bile yazmaya korkuyorum akşam yüreyim

çıkarmı çıkmazmı orasını sen cipsi yedikten sonra görürüz nereus.herkese selam.bugün giremedim nete malum koca evde.çokcukla uğraş onunla uğraş ancak fırsat buldum.valla bugün biraz daha iyiyim yani diyet konusunda.
sabah; yarım yumurta - 6 ad.yumurtalı patates kızartması ve maydonozlu(patatesler küçük küpler
halindeydi). - k.k.büyüklüğü peynir,4 küp fıstıklı helva(çok güzel görünüyordu), - 2 bardak çay
yarım dilim ekmek (hatta ekmeğin içi yok oğluma yediridim)
öğlen; 50 dk spor yaptım.- 1 fincan yeşil çay. - 1 ad.elma.
saat 15:00 - 1 kepçe kızarmış ekmekli domates çorbası - 1 servis kaşığı tavuk sote- 1 servis kaşığı pilav
yarım kase salata.
saat 17:45 - 2 yemek kaşığı pilav üzerine 1 yemek kaşığı tavuk.

toplamda 1,5 lt su içtim.
yatasıya kadar yarım lt belki daha fazla su içmeyi düşünüyorum.
işte böyle arkadaşlar umarım bu hafta sonu istediğim kiloya erişirim.ama şu şişkinliğin hala geçmedi.yarın siyah kayısı almayı düşünüyorum tatlı ihtiyacımı onunla gidereceğim .ve de şu elma sirkeli ballu sıcak suyu hatırlayan varmı doğrumu yazdım bilmiyorum ama onu içeceğim hergün.
bu arada dosba nasılsın.bizden başka kimse yok.gerçi ben bu yazıyı yazasıya kadar belki sende gittin.yada diğer arkadaşlar da geldi.şimdi anlarız.ahada cevaplaya basıyorum ve bastım.

valla ben onu bunu bilmem yardımcı kaptan,ben ne yediğini bilmek istiyorum.:mymeka:ona göre sana ceza vericem haberin olsun.kaydirigubbakcemile3

Back
X