• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende akşama ne yiyeceğimi bilmiyorum. Öğlen bizim yemekte de tavuk vardı.
Menume baktim yogurt ve sebze yokmuş mesela bugun. Evde biraz taze fasulye var.Vakit bulup Pisirebilirsem zeytinyağlı fasulye yaninda cacik veya yogurt dusundum

Menume baktim yogurt ve sebze yokmuş mesela bugun. Evde biraz taze fasulye var.Vakit bulup Pisirebilirsem zeytinyağlı fasulye yaninda cacik veya yogurt dusundum
Bugün seninle aynı gidiyoruz galiba. Benim de evde yeşil fasulye var. Sabah baktım bozulmamış. Pazardan almıştım. Akşama pişiririm diye düşündüm vaktim olursa :KK70::KK70:İyi fikir yani :KK200:

Samsun Trabzon Rize
Gayet güzeldi :-)

git memleketime trabzon güzeldir :KK36:

Yani menü yazma na buraya gelmene gerek yok mu diyorsun ki öyleyse oyle olsun

senin regl vaktin gelmişti dimi :ıslık: çok belli:KK70::KK70::KK70:

Ben menülerin bize fazla geliyordu ama demek ki değilmiş. Zaten menülerin çok güzel sadece diyetisyenin listesine uymazsan bunu da belirt ki biz de öğrenelim demek istediğini anladım ama sen niye öyle anladın 😂😂 bulmuş senin gibi çalışkan üye niye gelmeni istemesin 😍

bende tam olarak böyle anladım 😂

Bugün seninle aynı gidiyoruz galiba. Benim de evde yeşil fasulye var. Sabah baktım bozulmamış. Pazardan almıştım. Akşama pişiririm diye düşündüm vaktim olursa :KK70::KK70:İyi fikir yani :KK200:
Saat kac oldu yapamadim yemek. Cocuk uyumadi bi turlu . Arada da evi temizlemeye calistim.
Esim de disardan soyleyelim vakit gitmesin yemege diyor.
Disardan eve gelecek en saglikli secenek ne olabilir kizlar. Siz olsaniz ne secerdiniz

Saat kac oldu yapamadim yemek. Cocuk uyumadi bi turlu . Arada da evi temizlemeye calistim.
Disardan eve gelecek en saglikli secenek ne olabilir kizlar. Siz olsaniz ne secerdiniz

lahmacun olabilir ya da adana döner tarzı olanları porsiyon söyleyip lavaşsız yiyebilirsin

Sitem etmedim ki canım öyle mi anlaşıldı? Yorumu diyetisyen menüsü olduğu için yapmıyorum. Çünkü değişik bir yöntem izliyor diyetisyenin. Listeni de bilmediğim için liste dışına çıkıyor musun çıkmıyor musun onu merak ediyorum. Onun için yazdım. Sanırım gece gece cep telefonundan da emoji koymayınca yanlış anlaşıldı :KK200::KK200:
Valla kaptanim gece tekrar tekrar okudum mesajı acaba yanlış mi anladım diye ama ne biliim içinde gizlidenn gizliye sanki sitem iceriyordu uykum kacti uyuyamadim sikintidan 4 u geciyordu yattigimda

Sabah 9
Yarim su bardagi leblebi

10
1/2 simit
1 dilim peynir
Domates

13
Orta sekerli cappuccino

15.30
Tavuk sote
Salata

Aksam ne yiyim bilmiyorum. Hazırda yemek yok ona gore hazirliycam. Onerisi olan var mi?
Peynirle salata yap kendine protein salatası en kolay ve pratik

Lahmacun bol salata yanına ayran

Kızlar slm herkes iyidir inşallah ben tatile çıkmış çıkalı 1,5 kg aldım umarım daha artmaz 56 kg oldum
Dişlerimi yaptırmaya başladım bugün
Pembe estetik yapıldı ve iki implant için çeneme vida yerleştirildi iyileşmesini bekleyeceğim öncesi sonrası yaparım inşallah 3 haftaya biter bugün birşey yiyemiyimm😀

Lahmacun yiyebilirsin ekmeksiz döner İskender olur

Peynirle salata yap kendine protein salatası en kolay ve pratik
Lahmacun bol salata yanına ayran
Lahmacun yiyebilirsin ekmeksiz döner İskender olur
Disardan yerken herkesin favorisi lahmacun galiba.

Eskiden diyetisyene giderken o da vermisti bana disarda yersen 2 tane diye. Pizza mesela orta boy pizzanin bir dilimine izin vermisti sadece. Lahmacun insani doyuruyor cok guzel ama 1 orta boy dilim doyurmuyor :))

Disardan yerken herkesin favorisi lahmacun galiba.

Eskiden diyetisyene giderken o da vermisti bana disarda yersen 2 tane diye. Pizza mesela orta boy pizzanin bir dilimine izin vermisti sadece. Lahmacun insani doyuruyor cok guzel ama 1 orta boy dilim doyurmuyor :))
Pizza pek sağlıklı olmuyor lahmacuna göre 2 lahmacunda iyiymis 😋

Back
X